Creare site scoala

5 sfaturi de web design pentru realizare site scoala gimnaziala, liceu sau scoala sanitara posliceala

Nu a fost niciodata simplu sa realizezi un design web pentru scoala gimnaziala, scoala sanitara sau scoala posliceala pentru ca trebuie sa se diferentieze, sa fie original, avand culori specifice dar moderate si serioase.

Premii scolare ! Dar ce se intampla cu design-ul site-ului premiat, este pentru creare site scoala? Este frumusețea în ochii privitorului importanta? Sau putem fi cu toții de acord cu ceea ce este un site școlar bine conceput?

Știm cu toții ce înseamnă un design rău, pentru că toți am fost pe site-uri de școală proaste - dar nu pentru mult timp și nu ne mai întoarcem. Acesta este punctul din acest articol. Este ușor să observi chestiile rele, dar cum te duci să creezi un site de școală grozav?  Vezi si articolul Preturi realizare site institutii scolare- Pentru oferta publica vedeti pe SEAP CUI 36246651 cod CPV 73413000-8.

Site-urile bune încep cu o listă de planificare a planificării designului site-ului școlii, pe care o puteți găsi aici . Potrivit Asociației Naționale pentru Relații Publice din Scoala și a programului anual de atribuire a acestora , "Claritatea conținutului, adecvarea și prospețimea, designul grafic, utilitatea, funcționalitatea și creare site scoala la adâncimea informațiilor." Ce înseamnă acest lucru în termeni practici?

Ce înseamnă, de exemplu, părintele care are nevoie să găsească în grabă informații de contact pe site-ul dvs., dar nu poate și rămâne frustrat? Sau ce despre parintele care vizualizează site-ul dvs. pe telefonul său și petrece mai mult timp redimensionând pagina prin glisare și mărire decât petrece timp pe teme cu copilul ei? vezi si articolul Sfaturi realizare site scoala gimnaziala5 sfaturi de web design pentru realizare site școlii gimanziale

Fondatorul Apple, Steve Jobs, a proclamat odată: "Designul nu este doar ceea ce arată și simte. Designul este modul în care funcționează. "Apple a câștigat legiuni de fani nu numai prin estetică, ci datorită faptului că designul său de produs răspunde nevoilor clienților. (Da, părinții dvs. sunt clienți.) Vedeti si articolul Sugestii recomandate pentru realizare site primarie comunala

Designul excelent nu se limitează la telefoane inteligente și laptopuri, ci include și site-uri web. Crearea unui site școală bine proiectat nu este doar despre fotografii flashy, prezentări multimedia și culori frumoase. Este vorba și de cât de bine lucrează site-ul pentru părțile interesate: comunitatea, personalul, părinții și copiii care au investit în școală. Pentru a înțelege ...

 

 • Poate vizitatorii să găsească rapid și ușor ceea ce caută?
 • Încurajează dialogul?
 • Este ușor pentru personalul dvs. să gestioneze?

Vedeti si articolul 12 Motive pentru a alege Moodle ca sistem de management al învățării

Toți au idei - inclusiv noi - la ceea ce constituie un design eficient al site-ului web. Iată cinci elemente cheie pe care trebuie să le țineți cont atunci când planificați și proiectați-vă:

 

1. Creare site scoala cu pagina principală "UTILA"

Prin util, ne referim la vizitatorii următorului clic, rapid și curat, fără o mulțime de defilare și manevre. Sigur că o pagină de pornire bună ar trebui să arate excelentă și să fie atrăgătoare - există multe șabloane excelente care sunt construite în multe pachete CMS - dar dacă vizitatorii dvs. petrec prea mult timp pe pagina dvs. de pornire, sunt probabil confundați. Prin crearea unei pagini de școală utile , puteți asigura vizitatorilor site-ului să coboare pe un picior bun. Vedeti si articolul Web Design Suceava

 • Păstrați-o simplu - Deseori cel mai bun design este un design simplu. Una dintre greșelile comune pe care le fac multe școli este încercarea de a stoarce prea mult conținut pe pagina lor de pornire. Cele mai bune pagini de pornire sunt ușor de citit, îndrumând rapid informațiile relevante.
 • Linkuri rapide - Site-ul dvs. duce utilizatorii la cele mai frecvent solicitate funcții? Link-urile rapide pot reduce dezordinea, economisind timp pentru cititori, obținându-le acolo unde doresc să meargă, repede. Park Ridge Niles School District , un district școlar din Illinois, utilizează link-uri rapide și un cursor (vezi mai jos) pentru un aspect curat.
 • Știri și Calendar de pagini de evenimente - Calendarul școlar este un loc de muncă al comunicațiilor școlare, așa că asigurați-vă că este proeminent și mereu actual. Școlile și știrile raionale trebuie să fie proaspete. Dacă vizitatorii văd știrile vechi, nu se vor mai întoarce.
 • Imagini - Imaginile rotative (denumite și un cursor) reprezintă o modalitate vizuală frumoasă de a menține părinții actualizați la evenimente școlare importante și noi. Dar nu permiteți cursorului să domine pagina dvs. de pornire. Imaginile sunt ușor de schimbat folosind un CMS prietenos.

Vedeti si articolul creare site scoala respectand Sfaturi de web design Botosani 

2. Creare site scoala cu  designul receptiv

Designul receptiv (adică prietenos mobil) este un element crucial al designului modern al școlii. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. poate fi accesat de o mare varietate de dispozitive mobile. Un design bun, care răspunde nevoilor dvs., asigură că fiecare pagină Web este lizibilă și utilizabilă pe un computer desktop, un laptop, o tabletă sau un smartphone. Se redimensionează și reformulează automat paginile dvs. pentru a elimina mâncarea enervantă și consumatoare de timp și glisarea, care servesc drept bariere pentru spectator. Vedeti si articolul creare site scoala cu Sfaturi pentru îmbunătățirea web design-ului unui web site din Iasi

Creare site scoala care încorporează un design receptiv poate fi partajat și vizualizat prin intermediul unor link-uri de e-mail sau site-uri de socializare precum Twitter și Facebook, pe care mai mult de jumătate dintre utilizatori le accesează acum prin aplicații mobile.

Asigurați-vă că site-ul dvs. are un design receptiv. Fiind un aspect important nu neglijati nivelul de costuri - preturi web design.  În caz contrar, dacă site-ul dvs. școlar nu este configurat pentru utilizatorii de telefonie mobilă, aceștia nu îl vor vizita, cu atât mai puțin îl folosiți ca mod regulat de a comunica cu școala.

 

3. Respectați cerințele privind accesibilitatea site-urilor web

În timp ce un site web compatibil ADA are multe aspecte care să determine accesibilitatea acestuia, voi examina structura de bază importantă. Pentru resurse cuprinzătoare, vizitați Accesibilitatea site-ului școlar și Centrul de educație ADA .

În cele din urmă, site-ul dvs. va trebui să respecte standardul institutiilor publice, a se vedea POCA și ce înseamnă pentru site-ul școlar conformitatea si respectand ghidul transparentei manageriale" pentru informații suplimentare. Unele dintre aceste elemente se referă doar la asigurarea faptului că efectuați câțiva pași înainte de a publica o pagină web, iar alții pot solicita resurselor dvs. tehnice să ajusteze șablonul site-ului web. De asemenea, puteți să consultați " Crearea unui site  compatibil " de pentru detalii și resurse suplimentare, împreună cu secțiunea 508 Liste de verificare a accesibilității de la Departamentul de Educatie, Sănătate și Servicii Umane

Diagrama de mai jos se referă la structura de bază a unui site respectand ghidul transparentei manageriale compatibil.

 

 1. Atunci când o pagină se încarcă pentru un ecran de redare, navigarea este primul lucru pe care îl citi vizitatorului. Prin adăugarea unui link de navigare pentru a sări , cititorul de ecran va citi navigatorul și va porni din conținutul paginii web. Acest lucru este foarte util pentru vizitatori să nu asculte navigația de fiecare dată când dau clic pe o pagină. De asemenea, navigarea dvs. va trebui să funcționeze corect dacă utilizatorul utilizează cuvântul cheie pentru a naviga. Toate link-urile trebuie să fie evidențiate pe măsură ce utilizează tastele și tastele săgeată. Orice navigare drop-down trebuie să se deschidă și să se evidențieze și legăturile. De multe ori, conturul albastru deschis care apare în mod implicit de browser nu este suficient, legăturile trebuie să fie foarte distincte atunci când sunt selectate.
 2. Urmați standardul de formatare HTML pentru copia dvs. Ar trebui să utilizați un singur H1 pentru antet și să urmați H2, H #, H4, etc. pentru formatarea anteturilor suplimentare.
 3. Toate imaginile trebuie să aibă o etichetă descriptivă ALT sau o descriere lungă . Acest lucru este important pentru cititorul de ecran pentru a comunica imaginea.
 4. Atâta timp cât legăturile text sunt clare cu privire la ceea ce leagă, nu este nevoie de o descriere suplimentară. Cu toate acestea, dacă este ceva de genul "faceți clic aici", trebuie să utilizați eticheta "titlu" pentru link și să adăugați o descriere. Ideea este să vă asigurați că cititorul de ecran citește clar conținutul linkurilor.
 5. Dacă utilizați tabele pentru a afișa date, vi se va cere să adăugați o antet <TH> în antetul rândului. Acest lucru va permite reporterului să comunice informațiile bazate pe structura tabelului.
 6. Un link de feedback în subsolul care vă permite să obțineți informații valoroase pentru a îmbunătăți accesibilitatea și a aborda orice problemă.
 7. Opțiunea opțională numai pentru text poate oferi o vizualizare non-grafică a paginii.

Două articole care trebuie citite pentru orice școală care se ocupă de a face site-urile lor pe deplin accesibile includ: 5 pași simpli pentru a crea o politică de accesibilitate a site-urilor școlare și cum să realizați un audit de accesibilitate a site-ului școlar .

4. Navigație bine organizată

Creare site scoala cu o navigarea intuitivă și organizată este o navigație bine concepută. Este cheia utilizării site-ului unui școală. De aceea se recomandă utilizarea regulii 7-Link în organizarea site-ului web. Organizați navigația și sub-navigația cu șapte linkuri. Studiile arată că oamenii au cea mai mare probabilitate de a lua o decizie atunci când au șapte link-uri sau mai puține dintre ele. Orice mai mult poate fi copleșitor. Recomand si articolul Creare site Gradinita

 

5. Pagini populare optimizate

În plus față de calendarul școlar tot mai popular, acordați o atenție deosebită paginilor populare de pe site-ul dvs. Puteți să le determinați cu ușurință printr-o analiză rapidă a analizei folosind analiza Google - creare site scoala cu Analitics . În general, am constatat că aceste zone de conținut sunt primele pagini de pe orice site școlar.

 • Calendar - Asigurați-vă că calendarul școlar este ușor accesibil, conține informații exacte, actuale și este ușor de utilizat.
 • Agendă de contacte - Îmbunătățiți accesul tuturor persoanelor la școală. Un director de contact îngropat pe site-ul web este o frustrare obișnuită, ușor de remediat pe multe site-uri școlare. Asigurați-vă că este și curent. (Dacă membrii personalului părăsesc sau își asumă noi responsabilități, actualizați-l.)
 • Pagini școlare - simplificați ca părinții și studenții să ajungă ușor la pagina școlii individuale. Acest lucru poate fi realizat prin anumite navigări la nivel înalt.
 • Locurile profesorilor - părinții și studenții nu ar trebui să se lupte pentru a-și găsi paginile profesorului. Un link către paginile profesoruluiar trebui să fie vizibil afișat pe pagina de navigare și pagina de pornire.

Există mult mai mult, desigur, pentru designul eficient al site-ului școlar decât aceste cinci elemente, dar ele servesc ca o fundație excelentă pentru proiectarea unui nou site web sau pentru a vedea unde se află site-urile dvs. actuale.

Indiferent de criteriile pe care le utilizați pentru a determina un site școlar "premiat", este important să fie bine organizat cu o pagină de pornire utila, să fie ușor accesibil pe drum și conectat la mediul social media. Cum se măsoară școala dvs. în ceea ce privește proiectarea eficientă a site-ului școlar. Aveți un "Apple" al unui site școlar? Vedeti si articolul Sfaturi pentru îmbunătățirea web design-ului unui web site din Iasi

Nu in ultimul rand respectati legislatia GDPR, setarile cookie si conditiile de utilizare web site.

Portofoliu Institutii Publice

Gradinita cu program prelungit Nr 135, Bucuresti

Liceul Tehnologic Repedea, Jud Maramures

LICEUL TEHNOLOGIC “MIHAI BUSUIOC” Pascani

Primăria comunei DESA Jud Dolj, site-ul oficial administrat de primarie si consiliul local

Scoala Gimnaziala Ion Creanga din comuna I.C. Bratianu, judetul Tulcea

Scoala Gimnaziala Miroslovesti, Jud Iasi

Liceul Teoretic “Bogdan Voda” din Viseu de Sus, Jud Maramures

ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR.7 BOTOȘANI - in colaborare

Primaria Ludesti - jud. Dambovita, site-ul oficial administrat de primarie si consiliul local

Scoala Nr 11  - Botosani, In colaborare web design

Primaria Bordei Verde, Jud Braila, site-ul oficial administrat de primarie si consiliul local

Liceul Tehnologic "Elie Radu" Botosani - in colaborare web design

Primaria Hulubesti - jud. Dambovita, site-ul oficial administrat de primarie si consiliul local

Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională Botosani

Scoala gimnaziala "Alexandru Vlahuta" Jud. Iasi

Primaria Hudesti - Jud Botosani, site-ul oficial administrat de primarie si consiliul local

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |