Optimizarea SEO este importanta pentru un business in Bucuresti

Optimizarea SEO este importanta pentru un business in Bucuresti

De ce SEO este important pentru companii din Bucuresti

SEO este unul dintre termenii cel mai neînțeles și interpretat greșit în lumea marketingului. Caracterizarea nedreaptă a SEO ca un fel de alchimie în ultimul deceniu a provocat mulți oameni de afaceri, altfel înțelegători, să-și devalorizeze importanța ca parte a unui plan de marketing bun, solid pentru întreprinderi mici, mijlocii și chiar mari. Mulți continuă să întrebe de ce SEO este important pentru companii.

Consider că acest lucru este extrem de nefericit, deoarece optimizare SEO Bucuresti este o piață de marketing foarte viabilă care vă poate aduce afacerea mai calificată și clienții. Mai mult, studiile au arătat că SEO poate avea o ROI mai bună decât formele tradiționale de marketing, cum ar fi anunțurile TV și tipărite. Ca orice altă metodă de marketing, SEO nu este magică, dar oferă o vizibilitate în afaceri, branding, trafic web, un ROI ridicat, credibilitate și o înțelegere a comportamentului clienților. Să discutăm fiecare dintre acestea la rândul lor.

 

SEO este bună pentru vizibilitatea afacerii din Bucuresti și branding-ul

Atunci când utilizatorii caută produsele și serviciile dvs., evident că doriți să apară cât mai mult în topul motorului de căutare, dar motivele pentru aceasta sunt mai mult decât pentru că doriți să faceți clic pe site-ul dvs. Web. De fapt, există o anumită sumă de valoare în simpla apariție în rezultatele căutării pentru termeni direct legați de afacerea dvs. De exemplu, majoritatea cercetătorilor nu doar caută pur și simplu o singură dată, fac clic pe unele site-uri web și se termină cu aceasta. În schimb, ei caută, dau clic pe anumite site-uri, editează termenii lor de căutare, caută din nou, dau clic pe câteva site-uri web, îți îmbunătățește termenii de căutare, căutăm din nou și așa mai departe.

Deci, ce înseamnă asta pentru afacerea dvs. din Bucuresti? Aceasta înseamnă că, dacă puteți afișa continuu în toate aceste rezultate de căutare, câștigați din ce în ce mai mult cu fiecare client potențial. Șansele sunt foarte bune pe care le vor face în cele din urmă să facă clic pe site-ul dvs. și, din moment ce vă afișați continuu în toate rezultatele căutării, acestea vor avea încredere în dvs. mult mai mult. Ceea ce ne aduce la următorul motiv pentru care SEO este important pentru afacerea dvs.

SEO vă oferă credibilitatea afacerii tale din Bucuresti

Căutătorii fac note mentale ale clasamentelor pentru termenii pe care îi introduc în Google și alte motoare de căutare. Este posibil ca ei să nu înțeleagă în mod conștient, dar ei o fac. Și în mintea consumatorilor, clasamentul tău este un vot de încredere: "Google afirmă că această afacere este relevantă, așa că trebuie să fie cazul." Acest lucru poate părea un pic cam îndelungat, dar să ne uităm la fel: epoca de aur a paginilor galbene, dacă ați fost în căutarea unui instalator, te-ai simți mai încrezător în apel tip pe pagina a șaptea a listări, sau ai, la fel ca majoritatea oamenilor, începe de la prima pagină și modul de lucru prin? Clienții dvs. pot să nu-și dea seama, dar clasamentele de căutare ridicată vă fac mai credibile în ochii lor.

Optimizare SEO Bucuresti aduce trafic web afaceri 

Sigur, prin ea însăși, traficul nu vă va face niciun ban. Dar ați prefera să vă configurați magazinul pe o stradă din Davenport, Iowa sau chiar în mijlocul Times Square? Toți acei oameni care se plimbă singură în orașul Times Square zi și noapte de la sine nu vă vor face niciun ban, dar este foarte probabil că unii dintre ei vor deveni în cele din urmă clienții dvs. La fel ca Times Square, tot trebuie să depuneți toate eforturile pentru a vă vinde clienților după ce vă aflați pe site-ul dvs., dar este mai bine să faceți afaceri pe un colț de stradă aglomerat decât să creați un magazin pe o insulă pustie.

Ce este mai bine este faptul că SEO este, de obicei, o afacere bună mai accesibil decât depozitele de leasing în Times Square. Mai important, oamenii care vin pe site-ul dvs. sunt aproape toți conducătorii calificați - aceștia căutau afaceri ca dvs. când v-au găsit, deci au deja nevoie sau interes pentru produsele sau serviciile dvs. Ceea ce mă aduce la punctul următor.

SEO are una dintre cele mai bune ROI-uri în publicitate

SEO recompensează afacerea dvs. din Bucuresti pentru eforturile sale la o rată mai mare decât aproape toate formele tradiționale de publicitate offline - același lucru se poate spune și pentru aproape toate tipurile de marketing pe internet. Motivul pentru aceasta se datorează faptului că SEO este o strategie de marketing inbound; care este, vă permite să comercializați la oameni atunci când acestea sunt în căutarea pentru produsele și serviciile afacerii dvs. oferă. Nu vă întrerupeți show-ul preferat de televiziune sau nu ocupați spațiu pe o pagină în care citesc un articol de știri. Afacerea dvs. se afișează atunci când aceștia caută întreprinderi ca ale dvs. Nu trebuie să-i convingi că au nevoie de produsul sau serviciul tău; trebuie doar să-i convingi că sunteți afacerea potrivită de a cumpăra. Cu alte cuvinte, cu optimizare SEO Bucuresti, jumătate din bătălie este câștigată înainte de a începe chiar.

SEO vă oferă o perspectivă de neegalat asupra clienților dvs.

După cum am precizat deja, optimizare SEO Bucuresti generează trafic valoros. Google Analytics urmărește acest trafic. Google Analytics este un instrument uimitor. Datele și valorile sunt valoroase deoarece vă oferă o perspectivă asupra clienților dvs.: modul în care aceștia caută, modul în care navighează, limba pe care o folosesc, tehnologia pe care o folosesc, regiunea în care trăiesc, zilele în care acestea sunt cele mai active, orele din zi ele sunt cele mai active, îl numiți. Acest lucru este extrem de valoros, deoarece vă poate ajuta să luați decizii mai informate cu privire la afacerea dvs. și la strategiile sale, atât online cât și offline.

 

 Avantajele unei campanii SEO in Bucuresti - doriți să cunoașteți toate beneficiile SEO?

Această listă de beneficii SEO va sufla mintea ta. Veți fi recunoscător că ați citit acest lucru.

Fiecare afacere trebuie să investească în optimizarea motorului de căutare. Optimizarea motorului de căutare este procesul de optimizare a site-ului web pentru a maximiza traficul organic din motoarele de căutare. Motoarele de căutare principale sunt Google, YouTube, Bing și Yahoo.

Acest blog este un avertisment pentru toți cei care nu au o strategie SEO eficientă.Faceți o greșeală uriașă prin faptul că nu folosiți toate beneficiile SEO de mai jos.

Pierdeți bani în fiecare zi, site-ul dvs. nu este optimizat în motoarele de căutare.

Iata de ce.

1. Există oameni care caută produsele sau serviciile dvs. pe motoarele de căutare

Există peste 2 miliarde de persoane online. 93% din activitățile online încep pe un motor de căutare. Există 40 000 de căutări pe secundă și 3,5 miliarde de căutări pe zi.Există milioane de oportunități pentru ca afacerea dvs. să devină găsită în motoarele de căutare. Unul dintre cele mai importante beneficii ale SEO este că clienții dvs. utilizează zilnic motoarele de căutare.

2. SEO atrage traficul de calitate

Traficul pe motoarele de cautare este cel mai bun trafic. De ce? Deoarece oamenii caută de fapt problema pe care o rezolvi. Puteți "trage" traficul spre afacerea dvs. Nu trebuie să "împingeți" reclamele pentru a convinge oamenii să cumpere. Traficul de căutare este deja interesat de produsele și serviciile dvs. Acesta este motivul pentru care industria SEO este în valoare de 65 miliarde dolari . 

3. Traficul SEO este mult mai probabil să se transforme

Traficul SEO Bucuresti este mai probabil să convertească decât alte surse de trafic. De fapt, traficul de căutare are cele mai bune rate de conversie pentru majoritatea site-urilor Web. Prin poziționarea pe motoarele de căutare, vă poziționați afacerea pentru a câștiga mai multe conversii.

4. SEO crește vânzările și conduce

SEO nu este un mit. Veți crește numărul de clienți potențiali și de vânzări dacă oferiți un produs sau un serviciu viabil. O afacere mică a generat rezultate de SEO de peste103.510,98 dolari în doar 5 luni.

 Cu toate acestea, trebuie să investești în cea mai bună strategie SEO . Cu o campanie SEO câștigătoare, afacerea dvs. va fi pe calea cea spre conversii mai mari.

 5. SEO poate reduce costul pe achiziție

Un alt beneficiu al SEO este că este "gratuit". Este mult mai puțin costisitor decât publicitatea pentru achiziționarea de clienți. Singurele costuri în SEO sunt costurile pentru a angaja cea mai bună companie de SEO . Cu excepția cazului în care aveți experiență în codarea site-ului web și în algoritmii Google, veți avea nevoie de o firmă sau o agenție de SEO pentru a vă crește clasamentul. 

6. SEO nu implică nici o publicitate plătită

Nu trebuie să faceți publicitate dacă aveți o clasă SEO puternică. Puteți mări traficul de pe site fără să plătiți pe clic. O strategie eficientă de SEO vă poate ajuta să scalați înapoi banii publici și să-i investiți în zone mai eficiente.

7. Clasamentele Top SEO oferă promoții non-stop

SEO este 24/7. Nu doarme. Clasamentul dvs. nu dispare peste noapte. Puteți crește traficul pe site-ul dvs. toată ziua, în fiecare zi. Odată ce vă aflați în topul motoarelor de căutare, acestea vă vor promova afacerea în timp ce dormiți.

8. SEO construiește încredere și credibilitate

Oamenii au încredere în Google. Ei o folosesc în fiecare zi pentru a găsi ceea ce caută.Prin clasarea înaltă pe motoarele de căutare, afacerea dvs. va construi încredere și credibilitate față de audiența dvs. De fapt, 37% din clicurile pe motoarele de căutarese află pe prima listă organică.

9. SEO este o strategie pe termen lung

SEO este o strategie pe termen lung. Poate dura 6-12 luni pentru a vedea clasamentele optime. Cu toate acestea, după cum este nevoie de timp pentru a avansa în clasament, este nevoie de timp pentru a vă deplasa în clasament. După ce vă aflați în poziții de vârf, vă ratați rar. Singurul motiv pentru care acest lucru se va schimba se datorează creșterii competiției SEO sau modificărilor în algoritmul Google.

10. SEO face clienții dvs. mai informați

Clienții dvs. folosesc motoarele de căutare pentru cercetare. Ei folosesc constatările lor pentru a le ajuta să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la opțiunile disponibile. Clasamentele SEO înalte vă permit să educați potențialii clienți. Acest lucru construiește indirect încrederea, dar cel mai important îi ajută să ia o decizie în cunoștință de cauză.

11. SEO influențează deciziile de cumpărare

SEO influențează semnificativ deciziile de cumpărare. Acest lucru se datorează creșterii încrederii și credibilității menționate în punctele noastre anterioare. Utilizați SEO pentru a vă îmbunătăți conversiile prin influențarea semnificativă a deciziilor de cumpărare ale celor de pe web.

12. SEO crește gradul de conștientizare a mărcii dvs. și a echității

Conversiile deoparte, SEO in Bucuresti va construi, de asemenea, brand-ul dvs. de capital. Cu alte cuvinte, SEO va ajuta oamenii să devină conștienți de marca dvs. Conștientizarea este importantă deoarece vizitatorii site-ului dvs. Web nu pot fi mereu gata să cumpere. Cu toate acestea, fiind conștienți de ofertele dvs., aceștia pot achiziționa în viitorul apropiat.

13. SEO mărește atribuirea clienților sau "atinge"

În timp ce conștientizarea dvs. crește, SEO va crește simultan punctele dvs. de atribuire a clienților. Atribuirea este numărul de ori pe care publicul dvs. îl vede pe marca dvs. De câte ori văd afacerea dvs., cu atât sunt mai multe șanse să achiziționeze de la compania dvs. Clasamentele SEO puternice vă vor ajuta să vă măriți dramatic punctele de atingere cu potențialii cumpărători.

14. SEO primește cu 90% mai multe clicuri decât PPC

SEO a atras publicitatea plătită. Acest lucru se datorează faptului că înregistrările organice SEO primesc 90% din clicuri . Mulți utilizatori ai motoarelor de căutare tind să ignore anunțurile plătite. Acest lucru se datorează cel mai probabil datorită încrederii lor în algoritmul Google. Prin investirea în SEO, veți obține probabil mai mult trafic decât agenții de publicitate pe aceleași cuvinte cheie.

15. SEO poate crește referințele site-ului dvs.

SEO va crește referințele site-ului dvs. Veți obține mai multe recomandări de pe site-uri de la motoarele de căutare. În plus, vizitatorii site-ului dvs. ar putea trimite site-ul dvs. la prieteni. O prezență SEO puternică vă va crește trimiteri, literal și figurativ!

16. SEO este măsurabil

SEO este măsurabilă. Puteți măsura conversiile și sursa conversiilor. De asemenea, puteți măsura evoluția clasamentelor site-urilor web și a traficului ecologic. Cu ajutorul instrumentelor potrivite (sau al unei companii de SEO ), veți putea măsura cuvintele cheie ale căutării care sunt cele mai valoroase pentru afacerea dvs.

17. SEO conduce vânzări offline

Înainte de a vizita magazinul dvs., efectuați cercetările dvs. online? Desigur că o fac!Deoarece majoritatea oamenilor fac cercetările online, SEO conduce și vânzări offline.Acest lucru se datorează faptului că utilizează motoarele de căutare pentru a-și face cercetarea, dar poate vizita magazinul dvs. sau să facă un telefon pentru a cumpăra efectiv produsele dvs. Prin urmare, SEO este un factor care contribuie la creșterea vânzărilor offline.

18. SEO este mai rentabil decât publicitatea plătită

Acesta este un ne-brainer. SEO este mai rentabil decât publicitatea plătită. Odată ce vă ocupați de motoarele de căutare, nu trebuie să plătiți pentru clicurile de la motoarele de căutare. Întrerupeți campaniile de publicitate PPC și lăsați clasamentele # 1 SEO să conducă mai multe rezultate.

19. Competitorii dvs. folosesc SEO pentru a creste

Ucide sau a fi ucis. Clienții dvs. încep călătoria pe internet cu o căutare. Concurenții dvs. folosesc căutarea pentru a-și dezvolta afacerea. Mai devreme sau mai târziu, dacă nu utilizați căutarea pentru a vă dezvolta afacerea, nu veți avea o afacere!

20. SEO poate oferi companiilor mai mici un avantaj companiilor mai mari

Dacă operează o afacere mică in Bucuresti, este posibil să constatați că este dificil să depășiți concurenții mai mari din AdWords. Cu toate acestea, o strategie SEO eficientă poate fi modalitatea dvs. de a câștiga clasamente mai mari. În timp ce companiile mai mari se bazează pe publicitate, vă puteți baza pe o strategie SEO inteligentă pentru a merge în ușa din spate pentru a achiziționa clienți.

21.SEO vă va ajuta să câștigați cote de piață

Câștigați cota de piață prin a fi primul. Dacă sunteți prima opțiune, clienții dvs. nu vor ști niciodată despre sute de alternative. Dacă nu, defilați la pagina 10 a Google. Cu toate acestea, știm că nu se va întâmpla. De ce? Deoarece 75% dintre utilizatori nunavighează niciodată pe prima pagină a rezultatelor căutării.

22. SEO vă va ajuta să pătrundeți pe noi piețe

SEO vă va ajuta să intrați pe noi piețe. Odată ce site-ul dvs. Web este optimizat, puteți începe să vă extindeți site-ul pentru a viza alte cuvinte cheie. Cuvintele cheie pe care le alegeți pot fi produse sau servicii noi pe care le puteți oferi. Puteți conta pe motoarele de căutare pentru a conduce trafic calificat la noile dvs. oferte, ajutându-vă să intrați pe noi piețe.

23. SEO crește valoarea afacerii dvs.

Afacerea dvs. devine mai valoroasă pe măsură ce clasamentul SEO crește. Dacă vă aflați pe piață pentru a vă vinde afacerea, mulți cumpărători vor găsi clasamente SEO puternice ca pe un activ necorporal valoros. Acest lucru este posibil deoarece clasamentele SEO tind să-și mențină valoarea și să se susțină de-a lungul anilor.

24. SEO integrează toate activitățile dvs. de marketing online

SEO este marketingul online. Toate activitățile de marketing online, într-un fel pot atribui clasamentelor SEO. Web designul , marketingul de conținut , serviciile de marketing social media și publicitatea online influențează SEO. Când toate activitățile sunt integrate, clasamentul SEO.

25. SEO îmbunătățește rentabilitatea investiției dvs. globală

După cum sa menționat anterior, o campanie de marketing integrată va influența clasamentul SEO in Bucuresti. Nu numai că aceasta influențează clasamentul SEO, dar rentabilitatea totală a investiției dvs. din toate activitățile dvs. de marketing va fi mai mare. Acest lucru va fi explicat în detaliu în următoarele puncte de mai jos.

26. SEO este cea mai bună strategie PR

SEO este noua strategie "PR". Aceasta face ca PR să aibă sens. Pentru a avea un rang înalt în motoarele de căutare, trebuie să aveți backlink de calitate. Backlink-urile sunt linkuri de pe site-uri externe care fac legătura cu site-ul dvs. Cu cât aveți mai mult, cu atât este mai relevant site-ul dvs. Web. Cu cât este mai relevant site-ul dvs. web, cu atât vă poziționați mai bine. Obținerea de backlink de calitate poate necesita publicitate. Cu cât aveți mai multă publicitate, cu atât veți avea mai multe oportunități de backlink. Cele două lucrări sunt în mână.

27. SEO va crește adepții dvs. de social media

SEO va adăuga mai mulți adepți ai rețelelor sociale. Pe măsură ce vizitatorii dvs. cercetează site-ul dvs., este posibil ca aceștia să facă clic pe icoanele dvs. de social media pentru a vă urma. O campanie SEO eficientă va genera mii de vizitatori ai site-ului web, pe care vă puteți aștepta să le traduceți într-un procent mai mic de adepți.

28. SEO va crește abonații dvs. de newsletter

SEO va crește abonații dvs. de newsletter. Dacă aveți un formular de înscriere pentru buletine de știri prin e-mail pe site-ul dvs., vă puteți aștepta la mai mulți abonați, în timp ce clasamentele dvs. cresc. Acest lucru se datorează faptului că obțineți mai mult trafic pe site-ul dvs. web și expunere mai mare. Pentru rezultate optime, furnizați un stimulent pe site-ul dvs. pentru persoanele care subscriu la newsletter-ul dvs. de e-mail.

29. SEO va crește traficul pe blog

SEO va crește traficul pe blog. Pe măsură ce autoritatea site-ului dvs. crește cu motoarele de căutare, se vor întâmpla câteva lucruri. Clasamentul individual al blogului dvs. în Google va crește. Conținutul dvs. de blog este mai probabil să fie găsit pe Google. În fine, veți obține probabil mai mult trafic din partea site-ului dvs. prin promovarea blogului dvs. pe întregul site web.

30. SEO îmbunătățește rata de clic a site-ului dvs. web

Clasamentele SEO înalte vor îmbunătăți rata de clic a site-ului dvs. web. Sau vice versa.Trebuie să aveți o rată ridicată de clicuri pentru a vă îmbunătăți SEO. Rata de clic este suma persoanelor care dau clic pe site-ul dvs., împărțită la numărul de persoane la care ați ajuns.

31. SEO îmbunătățește timpul dvs. de lucru pe site-ul dvs.

Pe măsură ce rata clicurilor dvs. crește, site-ul web al site-ului dvs. va crește probabil și pe viitor. Acesta este timpul în care vizitatorii site-ului dvs. web se află pe site-ul dvs. web. Cu cât vizitatorii dvs. rămân mai mult pe site-ul dvs., cu atât sunt mai probabil să cumpere. În plus, aceasta va stimula dvs. de clasament SEO, de asemenea.

32. SEO îmbunătățește siguranța și securitatea site-ului dvs. web

SEO vă va forța să faceți site-ul dvs. în siguranță și sigur. Acest lucru va proteja vizitatorii site-ului dvs. de viruși și fraude. În același timp, aceasta va stimula clasamentul dvs., deoarece site-urile securizate vor influența în mod semnificativ clasamentul SEO.

33. SEO va obliga sa îmbunătăți viteza site-ului dvs.

Pe măsură ce lucrați la creșterea SEO a site-ului dvs. web, trebuie sa îmbunătăți viteza site-ului dvs. Site-urile de mare viteză vă vor ajuta să oferiți vizitatorilor dvs. cea mai bună experiență de utilizare. În plus, clasamentele SEO înalte vor corespunde și site-urilor cu viteză mai mare.

34. SEO va îmbunătăți experiența utilizatorilor site-ului dvs. web

După cum puteți spune din ultimele puncte, SEO va îmbunătăți experiența generală a utilizatorilor site-ului dvs. Este important să rețineți că obiectivul Google este de a oferi relevanță utilizatorilor săi. Pentru a avea un rang înalt în Google, site-ul dvs. Web trebuie să fie relevant. Pentru a fi relevant, va trebui să oferiți o experiență extraordinară pentru utilizatori

35. SEO este în creștere

Cheltuielile SEO sunt prognozate să crească la 80 miliarde dolari până în 2020. Cheltuielile SEO sunt susceptibile de a fi mai mari decât cheltuielile de publicitate online. SEO este în creștere pentru un motiv. Functioneaza. Afacerea ta are ocazia să sară pe bandwagonul SEO înainte să devină prea saturată.

36. SEO este mobil

Mobile este viitorul online. Și, 50% dintre toți utilizatorii de Internet sunt mobili. Acest lucru va continua să crească. Prin optimizarea site-ului dvs. pentru SEO, vă pregătiți, de asemenea, pentru următoarea generație de marketing. Site-ul dvs. Web trebuie să fie prietenos cu dispozitivele mobile. Și, motoarele de căutare vor favoriza site-ul dvs. pentru optimizarea site-ului dvs. pentru mobil.

37. SEO vă va ajuta să ieșiți în evidență

Există 250 de milioane de site-uri web pe Internet. Persoana obișnuită nu va ști niciodată ce oferă majoritatea Internetului. Clasamentele SEO mai înalte vă vor ajuta să ieșiți din milioane de alte site-uri web.

38. SEO este orientat spre laser

SEO este bazat pe cuvinte cheie. Aceasta înseamnă că listele apar pe baza cuvintelor cheie pe care le caută utilizatorii. Avantajul aici este să ajungeți la cei care caută exact ceea ce oferă afacerea dvs. Capacitatea de direcționare a cuvintelor cheie în SEO este unul din motivele principale pentru care oferă traficul cel mai calificat pe site-ul dvs. web.

39. Traficul de SEO este adevărata afacere

Traficul SEO este adevărata afacere. Persoanele care vizitează site-ul dvs. nu vin să se distreze. Sunt în durere acuzabilă. Au probleme reale. Ei caută răspunsuri și au dat clic pe site-ul dvs., deoarece cred că îl puteți găsi împreună cu afacerea dvs. Atâta timp cât adăugați valoare și înțelegeți clienții, veți avea mult succes cu SEO.

40. Clasamentul SEO durează pentru totdeauna

Bine, nu chiar. Dar, sincer, este extrem de greu să ștergi clasamentele SEO. Veți rămâne probabil în poziții de top, cu excepția cazului în care utilizați practici de SEO în negru. Black-hat practice SEO constau din încruntat-pe tactici pentru a pacali motoarele de căutare pentru a rangul site-ul dvs.. Cu toate acestea, nu va trebui să vă faceți griji în legătură cu acest lucru. De ce? Pentru că aveți de gând să utilizați ocompanie de încredere SEO . Odată ce atingi poziția de vârf, este timpul să sărbătorim! Sau, începe să se extindă la alte cuvinte cheie.

41. SEO poate elimina apelurile la rece și alte strategii tradiționale

Obosit de trecerea fluturașilor? Obosit de publicitate în reviste și de a nu vedea rezultate? Obosit de răceală care îi cheamă pe oameni și îi deranjează pe cei care nu vor dori niciodată să cumpere de la tine? Dacă răspunsul dvs. este da, investiți în SEO.

42. SEO poate dubla, triplează sau cvadruplează afacerea dvs.

SEO poate literalmente să vă dubleze, triple sau cvadruplează afacerea. SEO vă expune la întreaga piață a persoanelor care vă caută. Vă puteți extinde în mai multe orașe, state, națiuni sau alte părți ale lumii cu o strategie SEO eficientă. Lumea devine piața dvs. cu o strategie eficientă de SEO.

43. SEO vă poate ajuta să atrageți talente

SEO vă poate ajuta să atrageți talente. Oamenii care caută de lucru încep de asemenea călătoria pe Google. Puteți optimiza site-ul dvs. pentru a vă clasifica pe Google pentru posturile pe care le angajați. Evitați recrutarea de taxe și costuri de achiziție prin investirea într-o strategie SEO.

44. SEO este accesibil

SEO este mai accesibil decât publicitatea pentru a crește conversiile. Tarifarea SEO se situează de obicei între 800 și 2000 USD pe lună. Cu toate acestea, randamentul este neprețuit. Odată ce plasați # 1 pe Google, site-ul dvs. Web va primi mii de accesări gratuite pe site-ul dvs. web. 

45. SEO este cea mai inteligentă investiție de marketing pe care o puteți face

Beneficiile SEO sunt nesfârșite. SEO este cea mai inteligentă investiție de marketing pe care o puteți face. Este un activ pe termen lung pentru afacerea dvs. Aceasta generează trafic, conduce și vânzări. Nu necesită publicitate. Clienții dvs. caută acum.Și unul dintre concurenții dvs. vă dezvoltă semnificativ afacerea. Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea fără apeluri reale, crearea de rețele sau alte forme de publicitate "push", investiți astăzi într-o campanie SEO .

 

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |