Conținutul dvs. de marketing este util obiectivelor dvs. de afaceri

Este conținutul dvs. de marketing în conformitate cu obiectivele dvs. de afaceri?

În actuala vârstă media socială, fiecare afacere este un editor și tot ce au nevoie este un flux continuu de conținut mare. Este conținutul dvs. de marketing în conformitate cu obiectivele dvsEste ușor de spus decât de a face! Dacă vă străduiți în mod constant să creați conținut care va avea un impact durabil asupra publicului dvs. prin intermediul rețelelor sociale și vă va deosebi de mulțime, este grozav! Te îndrepți spre direcția cea bună. Dar, înainte de toate acestea, trebuie să înțelegeți importanța construirii strategiei dvs. de marketing pentru conținut.

O strategie bine concepută de comercializare a conținutului servește deseori ca o lumină directoare pentru toate evenimentele viitoare, cum ar fi planificarea, crearea, promovarea și evaluarea conținutului. S-ar putea să pară mai multă muncă înainte de a lua timp pentru a crea o strategie solidă, dar volumul de muncă va fi redus în scenariul pe termen lung, iar calitatea conținutului dvs. va crește și mai mult cu timpul.

Dacă vă gândiți la cel mai bun moment pentru a vă gândi la obiectivele dvs. și pentru a dezvolta o strategie de marketing pentru conținutul nedorit, care poate ridica eforturile media sociale la un nivel mai înalt, nu pierdeți mai mult timp gândindu-vă - acum. Da, acum este momentul potrivit pentru a începe! Această scriere va servi drept un ghid util pentru a vă ghida în fiecare etapă a procesului.

 

Strategia obiectivelor de marketing de conținut și alinierea acestora la obiectivele companiei Obiectivele dvs. ar trebui să fie SMART. Nu te confunda cu referința generală la acest cuvânt. SMART implică aici o strategie care este specifică, măsurabilă, accesibilă, relevantă și bazată pe timp. Trebuie să vă angajați să creați conținutul care poate contribui la eforturile dvs. de marketing.

Ori de câte ori planificați o bucată de conținut, ce criterii urmăriți pentru estimarea valorii de creare și dacă aceasta ar trebui să fie propagată? Ei bine, cea mai bună cale este să aveți claritate cu privire la realizările pe care doriți să le faceți cu piesa respectivă. Afișarea unor obiective comune pe care le puteți întâlni cu marketingul de conținut:

• Crearea gradului de cunoaștere a mărcii în verticalele cheie 
• Redirecționarea traficului de recomandări către site-ul dvs. web 
• Creșterea numărului de înscrieri 
• Constrângerea vizitatorilor pentru a ajunge pe pagina de destinație generatoare de plumb

Observați cum oricare dintre obiectivele de marketing de conținut menționate nu sunt luate în considerare în categorii de preferințe, preferate sau retweets - denumite în mod obișnuit ca valori de vanitate. Măsurarea obiectivelor mass-media sociale va contribui la alinierea la obiectivele de afaceri determinate de obiectivele de marketing de conținut. Și această forță de aliniere vă va face să luați în considerare valorile de afacere, cum ar fi traficul, conducerile și conversiile , permițându-vă să vă concentrați și pe alte echipe. În acest fel, veți realiza valoarea marketingului de conținut în sens mai larg.

Un alt lucru pe care trebuie să-l luați în considerare în timp ce stabiliți obiectivele dvs. de marketing de conținut este - cum veți măsura obiectivul? Asigurați-vă că aveți anumite valori de măsurare în mintea dvs. care vă pot ajuta să determinați progresul pe care l-ați făcut. Dacă nu puteți măsura obiectivul dvs., probabil că ar trebui să reconsiderați întregul ciclu de marketing. Obținerea de obiective specifice vă va ajuta să găsiți cele mai eficiente modalități de a le atinge. Acesta va inspira, de asemenea, echipa de creatori de conținut să vină cu ideile de vârf pentru a străluci pe termen lung.

Identificați publicul pe care doriți să-l vizați prin conținutul dvs.

O mare parte din succesul oricărei strategii de marketing de conținut depinde de factorul - dacă știți publicul și așteptările dvs.? Pe baza obiectivelor pe care le-ați stabilit, vi se va solicita să reuni profilul publicului sau personajele anumitor cumpărători pentru a obține îndrumări cu privire la ideea și crearea conținutului pentru a avansa.

Depuneți toate eforturile pentru a acumula detalii maxime despre publicul pe care doriți să-l vizați. Puteți utiliza instrumentele de ascultare socială pentru a-ți îmbunătăți mai eficient interesele și caracteristicile. Acest lucru va asigura, de asemenea, puterea de rezonanță a conținutului dvs. Asigurați-vă că aveți răspunsuri la cele mai importante trei întrebări:

• Ce tip de conținut partajează în general, inclusiv formatul, sursa, tonul și lungimea? 
• În cazul în care publicul dvs. țintă își petrece cea mai mare parte a timpului (platformele online, adică bloguri, rețele sociale sau forumuri)? 
• Care este cel mai bun mod de a ajunge la publicul țintă (prin publicitate, căutări organice, medii sociale etc.)?

Pentru a pune simplu - dacă vă concentrați pe generarea și vânzările de plumb prin intermediul strategiei dvs. de marketing de conținut, ar trebui să creați conținutul păstrând perspectiva cumpărătorului în minte. În mod similar, dacă pregătiți un tutorial, tonul, lungimea și formatul conținutului pot varia de la poziționarea conținutului pentru vânzări. Amintiți-vă că publicul dvs. poate fi oricine - un student, un proprietar de afaceri sau orice alt profesionist - astfel încât ar trebui să încercați să le atingeți prin cuvintele cu care se pot raporta mai ușor. Este o regulă simplă - Creați conținut care concentrează cititorii.

Determinați tipul de conținut cel mai potrivit pentru afacerea dvs.

Acum că v-ați stabilit obiectivele și ați identificat publicul țintă, ar trebui să puteți crea conținutul care vă poate ajuta să obțineți ambele. Există câteva exemple pentru a înțelege acest aspect cu mult mai multă claritate. Să aruncăm o privire la câțiva dintre ei:

1) Dacă doriți să creați și să creșteți gradul de cunoaștere a mărcii în versiunile cheie, trebuie să creați conținut care să facă un apel mai larg, cum ar fi tutoriale video, studii de caz sau povestiri de succes, conținutul blogului practicantului și conținutul social media pentru cultura.

2) Dacă doriți să redirecționați traficul de recomandări către site-ul dvs., ar trebui să creați conținut care să îi ușureze pe oameni să vă identifice industria sau afacerea, cum ar fi buletine de știri de e-mail, postări de oaspeți, anunțuri direcționate de social media și bloguri SEO optimizate.

3) Dacă obiectivul dvs. este de a mări numărul de înscrieri, trebuie să evidențiați avantajele pe care un vizitator le poate profita de produsele și ofertele dvs., împreună cu o chemare clară la acțiune, care poate convinge utilizatorii să se înscrie. Pentru a face recurs în masă, ar trebui să abordați cu piese de conținut cum ar fi demo-uri de produse, campanii de social media și reclame, tutoriale video etc.

4) Dacă doriți să forțați vizitatorii să ajungă pe pagina de destinație a generației de plumb, trebuie să vă ridicați vocea cu un conținut care este cuprinzător și util în natură pentru a ajuta oamenii care iau decizii. De asemenea, puteți oferi stimulente de recomandare pentru mai multă atenție. Tipurile de conținut utile aici vor fi: - hârtii albe, seturi de instrumente, ghiduri, concursuri, demonstrații de produs live și seminarii web.

Lucrați cu privire la planul de execuție a conținutului

După cum știți ce tip de conținut trebuie să creați, următorul pas este spre procesul de creare a aceluiași conținut. Ar trebui să aveți o hartă pas cu pas concentrată pe Cum să convertiți ideile într-un produs finit. Cu un plan adecvat de execuție a conținutului, puteți adăuga stabilitate la întreaga strategie de marketing și asigurați-vă că păstrați o evidență a fiecărei bucăți de conținut.

Un plan de execuție a conținutului ideal include - un program, o idee grozavă, o scurtă prezentare a proiectului și un lanț de conținut de comandă.

• Un program vă ajută spre un mod organizat de gestionare a realizării obiectivelor, deoarece veți ști când să faceți ce. Puteți pregăti ce fel de conținut ar trebui să fie eliberat în ce zi a săptămânii. Pentru a rezuma, ar trebui să decideți cu privire la frecvența de eliberare a pieselor relevante de conținut. Această consistență va contribui la creșterea încrederii în rândul vizitatorilor și vor ști când se pot aștepta la următoarea actualizare despre ofertele dvs.

• O idee bună poate deschide ușile succesului. Deci, ar trebui să existe o echipă specifică care să răspundă de idei de conținut extraordinar, dar acest lucru nu înseamnă că restrângeți pe ceilalți să nu dea nicio idee. Ar trebui să fiți deschisi ideilor provenite de la oameni diferiți, indiferent de desemnarea lor, deoarece nu știți niciodată de unde puteți obține o idee câștigătoare.

• Scurtă prezentare a proiectului sau a ideii contribuie, de asemenea, mai ales atunci când sunt implicate mai multe persoane. O scurtă prezentare subliniază ideea centrală, obiectivele care pot fi realizate prin aceasta, publicul țintă, termenele limită și rolul specific pe care îl va avea fiecare persoană implicată în proiect. O scurtă încadrare scurtă ajută la evitarea prea multor întrebări și dezacorduri între creatorii de conținut și conducătorii de proiecte. Asigurați-vă că lucrați la un șablon scurt înainte de al transmite echipei.

• Creația finală a implicat, de asemenea, numeroase lucruri pe care trebuie să le luați în considerare pornind de la procesul de scriere de bază pentru care veți avea nevoie de scriitori. Odată ce copia este scrisă, o puteți trimite editorilor de copiere pentru a vă asigura că este fără erori. Mai mult, îl puteți transmite echipei de proiectare sau videographers.

Creat de conținut ar trebui să fie promovate bine

Odată ce sarcina dvs. de creare de conținut este terminată, sarcina de promovare intră în joc. Deoarece nu fiecare piesă de conținut este egală, trebuie să fiți pregătit bine în avans cu privire la modul de promovare a conținutului dvs. pentru o acoperire mai largă și o mare influență. Metodele de promovare a conținutului vă asigură că toate eforturile depuse pentru crearea conținutului excepțional nu sunt zadarnice.

Cu ajutorul procesului de promovare a conținutului, echipa dvs. va putea decide - cum să promoveze o anumită piesă de conținut? Aceasta include luarea în considerare a sursei potrivite de promovare a acesteia, durata, numărul de utilizări și bugetul necesar pentru aceasta. Există mai multe moduri de promovare a conținutului, inclusiv social media propriu, media socială câștigătoare, mass-media sociale plătite, marketing prin e-mail, anunțuri de căutare / afișare, marketing de influență, optimizare SEO etc.

Experimentarea cu diferite metode vă va ajuta să determinați cea mai bună pentru conținutul dvs. și publicul țintă. Și când vine vorba de conținut, nimic nu funcționează mai bine decât testarea.

Măsurarea și rafinarea strategiei de marketing pentru conținut trebuie să fie continuă

De la ideație la promovare, ați inclus totul în marketingul dvs. de conținut. Ce a mai rămas? Ei bine, evaluarea este încă lăsată. Ar trebui să puteți măsura succesul strategiei dvs. de marketing de conținut, printr-un proces de măsurare care se află în loc.

Puteți folosi numeroase instrumente de măsurare disponibile pentru a descoperi defectele și pentru a le repara într-o perioadă minimă de timp și pentru a-ți rafina strategia în consecință.

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |