Preturi web design - Cât de mult costă un designer de site-uri web?

Cât de mult costă un designer de site-uri web?

Toți judecă o carte prin coperta sa, iar fiecare client online va judeca o afacere pe site-ul său. Dacă site-ul dvs. de afaceri nu a fost actualizat de ani de zile, ar putea fi transformarea clienților potențiali departe. Soluția este de a găsi un designer de site profesional care la un nivel de preturi web design ofera necesarul clientului.

Un bun designer de site-uri web poate crea un site realizat manual, care să atragă clienții potriviți pentru orice companie, mică sau mare. Dar fiecare afacere este diferită și are cerințe diferite. La urma urmei, există o serie de caracteristici distincte care ar putea face ca site-ul să strălucească iar preturile web design sunt la randul lor diferite.

Acest articol are scopul de a diferentia fiecare dintre aceste variante preturi de web design și cât de mult va costa să angajați un designer pentru a le pune în aplicare. De asemenea, explicăm orice alte detalii pe care un proprietar de afaceri le-ar putea avea nevoie să le cunoască pentru a angaja un designer de site-uri web astăzi. 

În acest articol:

Crearea propriului site web ar putea avea un pret web design de doar 8,50 USD pe lună

Nu excludeți crearea unui site pentru dvs. - datorită unor constructori de site -uri web, acest lucru poate fi incredibil de ușor (și ieftin). Șabloanele cu aspect profesional vă fac să începeți în momente. Am evaluat cei mai buni constructori de site-uri web pentru a alege - faceți clic pentru a vedea rezultatele noastre.
 • Costuri pentru proiectantul web
 • Agenții de design web
 • Freelance Web Designeri
 • Cât de mult va costa proiectarea site-ului dvs.?

Costuri pentru proiectantul web

Dacă sunteți o persoană care speră să realizeze un site web personal, probabil că veți lua abordarea Do-It-Yourself. Ați fi uimit cât de frumos este un site pe care îl puteți crea pe cont propriu. Puteți începe gratuit; deși unele dintre cele mai bune caracteristici ale constructorului de site-uri vin la doar 8 USD / lună. Dacă sunteți interesat de acest traseu, aruncați o privire la cei mai buni constructori de site -uri disponibile astăzi sau aflați mai multe despre costurile site-ului .

Pentru toți proprietarii de afaceri mici, cu toate acestea, obținerea unui designer profesionist de web pentru a construi un site este calea cea mai deșteaptă. Acest lucru vă poate ajuta să construiți o prezență on-line distinctă care utilizează mediile sociale și SEO pentru a se răsuci în clienți noi.

Cât de mult costă un designer de site-uri web?

Deși nu există costuri fixe, prețul mediu al modelelor profesionale ale site-urilor web poate varia de la 500 până la peste 10.000 de dolari, în funcție de selecția caracteristicilor pe care le doriți și de nevoile afacerii dvs.

Iată o scurtă trecere în revistă a opțiunilor pentru locurile de muncă ale contractorilor de web design și ce prețuri să anticipați.

Costuri pentru proiectantul web Ce veți obține Cel mai bun pentru Până la 500 de dolari Un site simplu, dar profesional, creat în broșură, în câteva pagini Afaceri foarte mici $500-$1,000 Un mic site web cu pagini de bază și câteva integrații de bază de aplicații Treburi mărunte $1,000-$1,500 Un site web cu un sistem adecvat de gestionare a conținutului pentru actualizări în curs de desfășurare, plus o integrare mai avansată a aplicațiilor Întreprinderi mici și mijlocii $1,500-$3,000 Un site web cu funcții avansate de comerț electronic sau de urmărire a comenzilor clienților, plus funcții de asistență Întreprinderi medii și mari Peste 10.000 de dolari Un site web pe scară largă, cu accent pe analizarea datelor despre clienți pentru analize, baze de date și urmărire avansată Întreprinderi mari

Website Design pentru sub $ 1000

Pentru întreprinderile mici sau mijlocii care nu au nevoie de mult, un mic site web cu o lățime între una și cinci pagini trebuie să fie tot ce vă trebuie. În plus față de pagina principală de destinație, site-ul poate include o pagină Despre noi și o pagină care conține informații despre locația de contact sau de locație.

Prețurile pentru acest tip de site de tip "broșură" ar putea să scadă la numai 250 $, sau să câștige până la 700 $, dar ar trebui să rămână solide sub 1.000 $.

Acesta este un preț de trim pentru un site elegant, dar limitat profesional. Această opțiune se potrivește majorității companiilor care își desfășoară activitatea principală offline și au nevoie de un site simplu care să indice utilizatorii de internet în direcția corectă.

Website Design pentru până la 1.500 $

Un design web ușor mai scump ar putea include câteva caracteristici suplimentare, enumerate aici:

 • Un sistem de gestionare a conținutului - dacă proprietarii de afaceri planifică să actualizeze periodic site-ul web, acest sistem le va permite să facă acest lucru. O caracteristică bună pentru un site cu un blog.
 • Integrarea socială a mass-media - Aceasta încorporează paginile de social media direct pe site, permițând actualizarea fără efort a acestuia prin Facebook sau Twitter.
 • Integrarea companiilor Google și Hărți Google - Prin adăugarea unui cod suplimentar în backend-ul unui site web, un designer vă poate asigura că Google evidențiază site-ul dvs. dacă un utilizator Google din zonă caută industria dvs.
 • Integrarea Google Analytics - permite proprietarilor de site-uri să-și urmărească vizitatorii și să vadă o înregistrare a modului în care acești vizitatori au interacționat cu site-ul.

Website Design pentru până la 3.000 de dolari

Această gamă de prețuri acoperă site-urile de comerț electronic - site-uri care funcționează ca magazine online. Mai degrabă decât să indice o afacere offline, un site de comerț electronic funcționează ca o extensie a afacerii sau ca o întreagă afacere de la sine. Iată caracteristicile pe care aceste site-uri le au nevoie:

 • Sistemul de gestionare a comenzilor - permite unui magazin online să colecteze comenzile clienților și să urmărească produsele vândute.
 • Urmărirea livrărilor - permite clientului să vadă unde este în tranzit pachetul și momentul în care acesta a sosit, oferindu-le o liniște și evitând eventualele neajunsuri legate de momentul în care un pachet pierdut ar fi putut fi văzut ultima oară.
 • Caracteristici live chat - Clienții se simt mai bine știind că există un om în spatele site-ului web, iar o funcție de chat permite o comunicare în timp real în ambele sensuri, care face asta.

Website Design pentru peste 10.000 de dolari

Întreprinderile mari ar putea avea nevoie de un site bazat pe baze de date: acest tip de site permite unei întreprinderi locale sau regionale să obțină date de la clienții săi, care apoi pot fi introduse într-un serviciu personalizat pentru a transforma datele în informații care pot îmbunătăți analiza, , sau comenzi.

Cu cât sunt utilizate mai multe servicii personalizate pentru care sunt utilizate datele de pe site, cu atât este mai scump prețul pentru proiectarea unui site. Întreprinderile naționale sau internaționale vor avea nevoie de un site de baze de date și mai avansate și se pot aștepta să plătească peste 13.000 de dolari pentru un site profesional care să le satisfacă nevoile.

Cu un preț mai mare vine o rentabilitate mai mare a investiției: Datele pe care o companie mare le colectează îi pot ajuta să-și îmbunătățească serviciile, potențial economisind milioane pe termen lung.

Obțineți o cotare personalizată pentru proiectarea site-ului dvs. de azi

Comparați Cotațiile

Agenții de design web

Care este diferența dintre o firmă de web design și o agenție de design de site? Se reduce dimensiunea și funcția. Întreprinderile tind să fie mai mari și să acopere o gamă largă de servicii, în timp ce agențiile ar putea subcontracta anumite servicii sau pur și simplu rămân la furnizarea unui singur serviciu.

Un argument în favoarea firmelor este că talentul lor intern asigură calitatea. Cu toate acestea, un punct în favoarea agențiilor este faptul că o gamă mai largă de potențiali designeri terți oferă o varietate mai bună.

În cele din urmă, este vorba despre firmele și agențiile individuale. Ambii promovează conexiunile din industrie și reputația sănătoasă.

Dacă sunt profesioniști, știu ce fac și își pot îndeplini promisiunile, ei merită greutatea lor în aur.

Freelance Web Designeri

Frealiștii individuali pot fi la fel de minunați ca firmele de design, deși pot fi mai greu de identificat dacă sunteți nou la toate astea. Solicitarea de recomandări de la proprietarii de afaceri de încredere în rețeaua dvs. este adesea cea mai bună modalitate de a găsi un mare freelancer.

Când lucrați cu o persoană pentru prima dată, va trebui să acordați prioritate așteptărilor proiectului și unui contract clar. Asigurați-vă că ambele părți sunt de acord cu privire la caracteristicile necesare, la cronologia lucrărilor și la locul și modul de plată.

Nici tu, nici designerul nu ar trebui să se bazeze pe o strângere de mână. Orice designer de renume va stabili un contract cu etape convenite pentru revizuirea și livrarea proiectului.

Cât de mult va costa proiectarea site-ului dvs.?

Când vine vorba de prețul de design al site-ului web, nimic nu este pus în piatră. Prețurile diferă în funcție de tipul de site web, de numărul de pagini care trebuie proiectate și de calitatea serviciului.

Pentru întreprinderile mici, mijlocii sau mari, care au nevoie de un site web (sau care doresc să reprogrameze un vechi site web ), obținerea unor cotații speciale de la cele mai bune firme de web design este modalitatea de a afla cât va costa slujba. Dacă o firmă de design este potrivită pentru dvs., ei vor fi dispuși și capabili să furnizeze o ofertă personalizată, care descompune serviciile pe care le vor furniza.

 

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |