Reguli de urmat pentru crearea de site-uri de succes in Bucuresti

Reguli de urmat pentru crearea de site uri Bucuresti de succesAstăzi am vrut să fac o listă extinsă de regulile mele pentru crearea de site-uri Bucuresti de succes. Am creat 5 site-uri care au plecat pe fiecare să aibă milioane de vizitatori. Ceea ce am găsit este, să-mi dea cea mai bună șansă de a fi de succes cu un site web, trebuie să vă asigurați să urmeze această listă de verificare.

Nu contează dacă sunteți doar la început sau dacă aveți deja 100.000 de oameni care vizitează site-ul dvs., mi se pare că cele mai multe site-uri uita cel puțin câteva dintre aceste sfaturi, atunci când vine vorba de crearea celor mai bune site-uri posibile.

Sfaturi mele de top pentru crearea site-uri Bucuresti de succes

1. Site - ul dvs. ar trebui să se încarce rapid. (Deoarece Google și utilizatorii iubesc viteza!) Ai grija pentru plugin - uri de memorie intensivă sau plugin - uri contradictorii etc. Pentru mai multe detalii sugerez articolul 20 de sfaturi pentru a îmbunătăți performanța site-ului inca din realizarea structurii de continut.

 

2. Securitatea si preventie impotriva hacker-ilor este importanta. Mi - am pierdut primul meu site - ul mare, pentru că nu am avut nici o protectie. Mai jenant nu am avut o copie, de ce ? ! Din fericire aceste zile sunt departe, cele mai multe gazde (de hosting) va fac backup - uri automate pentru tine (deși cred că ar trebui să păstreze întotdeauna o destul de până la data de back-up de site - ul dvs. offline , de asemenea) , în plus niciodată nu alege un web gazdă , care nu a luat 24/7 în direct suport. Când lucrurile merg prost, veți dori ajutorul lor. Din moment ce am adaugat unelte de securitate pe site - ul nostru acum peste 2 ani, nu am avut nici o problemă. Am foarte multe de recomandat, cititi si articolul Nu uitați aceste 10 sfaturi de securitate la lansarea/realizarea unui nou site Web.

3. Utilizați întotdeauna  extensia .com sau regionala in functie de tara și dacă nu există într - adevăr există nici o alternativă nu utilizați cratima / cratimă între cuvinte într - un nume de domeniu.

4. Construirea unei liste de e - mail din prima zi. Du - te Popup Dominare .

5. Site - urile se rupe! Uneori , pentru ceea ce va par a fi nici un motiv, pagini vor înceta să afișeze așa cum ar trebui sau chiar link - uri vor primi dat peste cap. Acest lucru este adesea cauzată de un conflict cu unul dintre plugin - urile pe care le folosim. În ceea ce privește link - urile interne și externe devenind rupt, vă recomand să utilizați unelte online gen link nefunctional Checker .

6. Facebook, Twitter si Pinterest. Alege una și domina - l, oprește - te suge la toate 3. Sau , alternativ , angaja pe cineva să aibă grijă de dvs. mass - media sociale și de a le face responsabil pentru rezultatul obtinut.

7. Au un plan pentru afacerea dvs. (site) - Vreau să spun un cărămizi și mortar de afaceri, fără un plan de afaceri rezultatul iese destul de prost! De ce ar trebui să fie diferit pentru site - ul dvs.? Au un plan pentru luna următoare, 3 luni, 6 luni, 12 luni! Unde crezi tu și site - ul dvs. 5 ani vezi de acum? Ai un plan de ieșire? Ai un plan de venituri?

„Prin faptul că nu a pregăti, vă pregătiți să eșueze.“  ~ Benjamin Franklin

8. Dacă vă concentrați pe o singură sursă de trafic, vă lipsesc. Google , Social Media , Email Marketing , Podcast - uri, Video , Afiliații, Info Grafica & linkbait sunt importante.

9. Coerența este cheia atunci când publicarea de conținut. Zilnic, săptămânal, lunar, alegeți cât de des pentru a posta și stick la el. (Gee, eu nu sunt întotdeauna la mare urmăresc eu Regula - dar de fapt este esențial)

„Nu e ceea ce facem o dată într-un timp care modelează viața noastră. Este ceea ce facem în mod constant.“  ~ Anthony Robbins

10. Asigurați -vă mai ușor pentru oameni să vă contacteze. Ce este mai mult, să fie deschis unor critici sau mai putin de comentarii pozitive despre site - ul tau. Sigur că unele comentarii vor veni de la oameni , în general , negative , dar experiența mea generală este că oamenii doresc să ajute. De exemplu , am primit 100 de e - mailuri de la oameni de bug - uri mă anunța în prealabil și greșeli de ortografie.

11. Captureaza pasărea cat e pui, de timpuriu, o spui ca esti auzit , probabil , de multe ori înainte. Luați , de exemplu , cineva care a cumpărat Business.com în 1997 a fost capabil să - l vândă pentru 7,5 milioane $ 2 ani mai târziu. OK, poate că nu se poate face asta în fiecare zi , dar nu cred că acest lucru este un caz izolat, oportunități sunt tot în jurul nostru. Luați , de exemplu , Twitter.com - primele marketing care au primit pe ea au putut să profite de ea înainte de a intrat în loc noi reguli pentru a vă încetini de la adăugarea de oameni. Când vedeți un oportunități, ia -o !

12. Niciodată nu riposteze la comentarii sau e - mailuri. Oamenii vor fi de acord cu tine si s-ar putea chiar crede că sunt prost, dar ele au dreptul la opinia lor. Sincer nu avem timp sau energie pentru a le dovedi greșită. De asemenea , nu este atât de important că trebuie să irosești viața încercând să dovedească - te bine și pe altcineva greșit.

Acesta este unul dintre părinții mei citate preferate - nu toată lumea prima dată va primi, dar gândește-te la asta!

„Vrei să fii pe dreapta sau vrei să fii fericit“

13. Cere! Puteți obține o mulțime de lucruri doar pentru ca ai cerut

¨Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.  Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide.¨ din Sfanta Evanghelie dupa Matei capitolul 7.

 Când aveam 18 ani, am prins febră în Ghana și a petrecut o săptămână oribila în spital , în Ghana , înainte de a reveni în Anglia și a petrecut o săptămână în spital, în Marea Britanie. A trebuit să se odihnească timp de luni după aceea și am decis ca am avut nimic mai bun de făcut atunci, cere oamenilor să facă interviuri pentru reviste . Am petrecut zile intregi pe email iar sute de antreprenori de pe internet de top au venit pentru interviuri. Trei dintre primele 100 de site - uri din lume , a venit înapoi la mine și a spus că ar face un interviu, plus peste 50 de alte CEO de succes și antreprenori.

14. în mod regulat întrebați - vă - Dacă în 10 ani (sau într - o singură zi, 6 luni am ani, 5 ani.) Ar fi să se uite înapoi la acțiunile tale astăzi , ce-ai fi schimbat? Fa aia. De la bunul meu prieten Craig Ballantyne

15. Aceste zile există o tendință de creștere pe care cei care fac cei mai multi bani on - line, cumpara un procent ridicat de trafic lor ( plata pentru publicitate ). Practic au învățat abilități suplimentare bazate pe generarea de plumb și costul pe achiziție (CPA). Dacă nu sunteți de învățare , de asemenea , aceste abilități, vă lipsesc. Eu includ acum traficul cumpărat în promoții mele on - line.

16. Top articole lista aduce încă mi 80% din traficul meu, desi a durat doar 20% din timpul meu pentru a le crea.

17. În experiența mea, este mai ușor pentru a începe o zi , apoi productiv încheiați productiv. (Ei bine ... până acum astăzi am făcut nimic, cred că voi încerca mai greu mâine ..)

18. Nu pune toate ouăle într - un singur coș - în special cu modul în care generați bani site - ul dumneavoastră .

Deci, de multe ori, oamenii au doar una sau două metode de generare de venit un site web, cum ar fi banner publicitar. Dar agenții de publicitate vin și pleacă și nici o lună este niciodată la fel. Diversificați venitul cu diferite metode, cum ar fi marketing afiliat, e-mail marketing, coaching, ebooks, etc! Și cu affiliate marketing, de a promova oferte multiple.

De asemenea, nu presupun ceea ce faci chiar acum, va fi de lucru în anii ce vor urma. Păstrați inovatia și educarea.

Nimic nu este sigur în viață sau de afaceri, doar pentru că ceva a lucrat astăzi, aceasta nu înseamnă că va funcționa din nou mâine. Acest lucru se aplică de marketing, de vânzare, trafic, agenții de publicitate. Nu există nici o garanție într - adevăr - singura garanție pe care se poate baza pe când totul se reduce la ea, este singur!

19. Inconjoara - te cu oameni de succes . Retireat21, IncomeDiary & PopUp Dominare toate au venit de la „agățat“ cu alți oameni ca minte.

20. Au întotdeauna un acord scris și semnat cu partenerii / Joint Ventures. Oamenii te vor jupui pentru mai putini bani , atunci v - ar imagina. Lăcomia este un lucru nebun. Citește: 11 lecții esențiale , de a intra în afaceri cu oameni

21. Ce vă concentrați asupra este ceea ce obții - deci , dacă vrei bani, se concentreze pe ea! Întotdeauna să fie conștient de care datorează bani, verificați că plățile vă așteptați să primiți sosesc în contul bancar (cont Paypal) la momentul corect. Dacă încă plătit de un cec - banca - l imediat și nu lăsați - l agățat în jurul valorii de zile.

22. Nu te teme de nișă extrem de competitiv! Motivul pentru care sunt competitive se datorează faptului că nu există bani în această nișă!

23. Atunci când negociază, de multe ori este mai puternic să nu spun nimic. Mi se pare că oamenii nu le place tăcerea și va dori să spună ceva, de multe ori prețul de scădere.

24. Continuă să mergi mai departe. Nu renunța - Cea mai mare diferență dintre succes și eșec nu renunță.

„Slăbiciunea noastră cea mai mare constă în renunțarea de a continua. Cel mai sigur mod de a esua este întotdeauna să încercați doar o dată. “ ~ Thomas Edison,  a eșuat de 98 de ori până a inventat becul electric.

„Diferența dintre măreție și mediocritate este adesea modul în care un individ vede o greșeală.“ ~ Nelson Boswell

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |