Realizare un design al web site-ului antrenant

Realizare un design al web site-ului antrenant

Cât de important este site - ul dvs. de design? Atunci când utilizatorii au fost rugați să descrie de ce nu folosesc un site web, 94 la suta de comentarii au fost direct legate de web design-ul site - ului . Un site bine construit  care implica web design util si optimizare SEO va genera trafic in Bucuresti pentru clienți mai buni și o interfață de utilizator îmbunătățită conduce la conversii in crestere.

Creativitatea este importantă, dar există câteva reguli de bază despre design și experiență de utilizare care vă va ajuta să crească site-ul dumneavoastră. La crearea sau redesignul site-ul dvs., rețineți următoarele sugestii în minte.

Antrenant, de încredere, Web Design atractiv

În ultimii ani, proiectarea lumea digitală a îmbrățișat simplitate, se deplasează departe de clopote și fluiere și concentrându-se pe elementele de bază. Dintr-o perspectivă de utilizator, acest lucru a făcut site-uri web mai ușor de navigat pentru o experiență mai plăcută. Incorporati aceste reguli de proiectare opt în site-ul dvs. pentru a se angaja mai bine publicul. Vedeti si articolul Realizare site de scoala - web design Bucuresti 

1. Păstrați aspect simplu.

Mai simplu site-ul dvs. de aspect, cu atât mai bine. Asta nu înseamnă că trebuie să fie plictisitor, dar aceasta nu înseamnă că trebuie să se concentreze pe lucrurile esențiale. machete curate, funcționale face site-ul mai ușor pentru a încărca, naviga, și de a folosi pe diferite platforme și dispozitive. Vedeti si articolul Sfaturi de structura si web design site de prezentare.

 

Harry întreg site este doar o mână de pagini, cu cele mai importante informații-planuri și produse din față și în centru. Face mai ușor să se angajeze cu conținutul.

2 Asigurați -vă de navigare ușor de urmărit.

Dacă doriți ca vizitatorii să-și petreacă timpul pe site-ul dvs., aveți nevoie pentru a face mai ușor pentru ei pentru a obține în jur. S-ar putea fi tentat să faci ceva unic, cu design-ul meniuri de navigare, dar din nou, mai simplu, cu atât mai bine. Efectuarea de meniuri standard, în aparență este un mod de a face cititorii dvs. să se simtă confortabil atunci când ateriza pe site. Vedeti si articolul

Vogue are meniuri navigare descriptive, importante pentru a vă ajuta să găsiți șiangajeze conținutul peîl căutați.

3 Utilizați Îndemnuri clare.

Ce este că doriți vizitatorii site-ului pentru a face? Cumpărați produse? Înscrie-te pentru un buletin de e-mail? Doneaza pentru o cauză? Gândiți-vă la butoanele. design-le într-un mod care le face „pop“ pentru un vizitator de scanare site-ul tau. Și asigurați-vă că textul de pe buton este scurt și direct.

World Wildlife Fund utilizează butoane luminoase alăturibara de navigare îndemnând vizitatorii să „doneze“ și „adopte“împreună cu apeluri puterniceacțiunetot conținutul lor.

4 Rețineți că , cu conținut, mai puțin este mai mult.

Utilizați ceea ce știți despre vizitatorii dvs. pentru a minimiza opțiunile lor, și să se concentreze atenția asupra conținutului, a produselor și a anunțurilor. Arată numai textul și elementele vizuale care trebuie să fie acolo - și nimic mai mult.

Site - uri pentru aplicații compatibile , cum ar fi mobil de buzunar -tend pentru a face o treaba buna cu acest lucru, concentrându - se pe explicarea app, apeluri puternice la acțiune pentru a instala, și poate că unele informații despre companie și un blog conexe.

5 Nu te teme de spații albe.

Spațiul alb este pur și simplu spațiu gol pe o pagină. Nu trebuie să fie de fapt alb are doar să conțină nici un text sau imagini. Dacă făcut bine, se poate îmbunătăți dvs. de design-ul și de a îmbunătăți lizibilitatea. spațiu alb poate ajuta, de asemenea, se concentreze în mod direct și atenție; acesta oferă o modalitate de a separa caracteristici și idei, astfel încât vizitatorii să poată discerne exact ceea ce doriți să le vedeți într-o privire rapidă, mai degrabă decât să vizual printr-un fel un aspect zgomotos și aglomerat.

Google este exemplul suprem de a utiliza spațiu. Nuputut ficurat-doar o pagină goalăcu un logo și o casetăcăutare.

6 Îmbunătățiți design - ul cu ochi-prinderea culori.

Alege o culoare care va sta la baza întregului design - ul, și apoi alegeți o culoare de accent contrastante pentru butoane importante și alte elemente de interfață. Aflați mai multe despre alegerea paletei de culori dreapta pentru brand - ul.

Whole Foods Market verde pentru culoarea lor site - ul primar, și POP - urile mici de portocala secundar trage cu ochiul spre conținutul prezentat.

7 Încorporarea fonturi atractive, ușor de citit.

De asemenea , utilizați un tip de atractiv , care este atât vizual echilibrat și unic , în scopul de a face site - ul text clar și intrigant. Patru fonturi de top trending sunt Brandon Grotesque, Muzeul Sans, căi ferate și Playfair display.

Site - ul pentru copii belgiene îmbrăcăminte Studio Aimee folosește Brandon Grotesque pentru o experiență curată, ușor de citit de cumpărături.

8 Engage utilizatorii cu imagini video și imagini bogate.

Videoclipurile și imaginile sunt mai atractiv decât conținutul singur în fapt, conținutul cu efecte vizuale poate duce la o creștere de 100 la suta din utilizatori unici. Deci , folosiți imagini scalabile (SVGs) pentru a asigura utilizatorilor o experiență de înaltă calitate , atât pe computere desktop și dispozitive mobile.

Non - profit de caritate: apă display - uri video de față și centru pe pagina lor, ceea ce face primul lucru pe care îl vezi atunci când vizitați site - ul lor pentru un impact maxim.


Păstrați interacționat vizitatorii cu un site web-user friendly

Puteți avea site-ul cel mai atractiv din lume, dar dacă este greu de utilizat, vizitatorii nu vor converti la clienți. Aceste șapte reguli vor asigura publicul are o experiență de utilizare fără probleme.

1 Asigurați -vă site - ul mobil-friendly.

Știați că 80% dintre căutări web sunt acum face pe smartphone-uri? Asta înseamnă că există o bună șansă ca cineva vizitează site-ul dvs. pentru prima dată, o face pe o platformă mobilă. Și dacă experiența mobilă este negativ, ai pierdut doar un client. Aflați de ce și cum să facă site-ul dvs. pentru dispozitivele mobile.

Everlane experiență de cumpărături mobile „s este curat, frumos și ușor de utilizat. Acesta include apeluri pentru a descărca aplicația de cumpărături , fără a face să te simți ca și cum ai obține o experiență mai mică , pe site - ul web.

2 Raționalizarea de navigare.

Cu cat mai multe pagini cineva trebuie să navigheze pe site - ul dvs. pentru a găsi ceea ce caută, cu atât este mai probabil ca client va părăsi site - ul dvs. din frustrare. De fapt, pentru un site medie, 40 la suta din vizitatorii vor pleca doar după o singură pagină văzut ! Conținutul nu ar trebui să fie îngropat; nu fac vizitatorii dvs. vâna în jurul valorii de ceea ce au venit. Navigare dvs. ar trebui să fie bine organizat și logic dintr - o perspectivă de utilizator. De asemenea , trebuie sa se simta familiar, astfel încât utilizatorii nu au o curbă de învățare.

Tildă Inc . are un bar simplu de navigare pe partea de sus a site - ul lor, cu punctele importante legate de mai jos cu un pic de explicație în secțiunea „Ce facem noi“, făcându - l ușor pentru a găsi ceea ce căutați.

3 Utilizați îndemnuri pentru a face lucrurile mai ușor de găsit.

Gândiți-vă în cazul în care vă puteți plasa butoanele de pe întreg site-ul dvs. pentru a face cele mai importante lucruri mai ușor de găsit pentru vizitatori. Dacă sunteți un site de comerț electronic, având butoane care spun „Cumpărați acum“ va avea un impact mult mai mult decât un link de navigare simplă; daca esti un non-profit, un buton „Donați“ alături de bara de navigare va face donând o briza pentru vizitatori.

Piața are un simplu apel la acțiune „Start de vânzare Azi“ și butonul conține textul „Începeți“. Ea nu se obține mult mai ușor decât atât.

4 Oferiți utilizatorilor capacități solide de căutare.

Gândindu atât modul în care vizitatorii vor căuta site-ul dvs. și modul în care rezultatele vor fi afișate este la fel de important. Experiența de căutare ar trebui să reflecte experiența de navigare cu modul în care sunt organizate rezultate. Incorporarea caracteristici cum ar fi auto-complet va face mai ușoară căutarea dintr-o perspectivă de utilizator, de asemenea.

Zappos are un instrument de cautare inteligent, care este foarte precis și , de asemenea , actualizează filtrul din partea stanga a bazat pe termeni de căutare.

5 Conținutul desparți de anteturi de secțiuni.

Atunci când se ocupă cu zone de conținut grele de pe site-ul dvs., rupe-l cu antete. Fie că este vorba de o descriere articol sau un produs, antete da structura de conținut și de a face mai ușor pentru a scana.

Tory Burch îmbină moda, cumpărături și povestiri toate într - un singur loc, iar conținutul este întotdeauna ușor de citit, defalcate în bucăți mici pentru a face mai mulți vizitatori încântați de produse.

6 Vorbește ca o persoană reală.

Cu cât este mai jargon și de marketing vorbesc utilizatorii trebuie să descifreze atunci când accesează site-ul dvs., cu atât mai puțin probabil ca acestea să se angajeze cu brand-ul. Un ton prietenos, de conversație va face mai ușor pentru vizitatorii să citească și să înțeleagă conținutul dvs., precum și să navigheze pe site.

Zipcar face serviciul lor mai ușor de înțeles și site - ul lor mai ușor de navigat cu vocea lor de brand easygoing.

7 Confirmați acțiunile vizitatorilor.

În cazul în care vizitatorii dvs. cumpărați un produs de la tine, abonați la un buletin informativ, sau chiar partaja conținutul dvs., o bună practică este de a afișa un ecran de confirmare care le arată acțiunea lor a trecut prin succes. Nu strica să folosească acest ecran pentru a le mulțumesc, fie.

TheSkimm felicită și vă urează bun venit după ce vă înscrieți pentru newsletter - ul lor, cu un prompt pentru a partaja pe social media.


Testați site-ul dvs. înainte de lansare

La lansarea sau relansarea--un site web, există întotdeauna îndoit care trebuie să fie elaborat. Este important să se ia timp pentru a testa site-ul și obține feedback-ul înainte de a intra în direct.

1 Asigurarea Calității conduită (QA).

Dacă aveți resursele, angaja o echipa de asigurare a calității. Sarcina lor este de a testa site-ul dvs. într-un inch de viață (în cazul în care site-uri web au fost în viață.) Dacă nu se poate angaja oameni în mod special pentru rolul de asigurare a calității, apoi au indivizii atât interne, cât și externe testați site-ul dvs. înainte de a lansa făcând clic pe toate link-uri, completarea toate formele și încearcă toate serviciile. Practic, dacă e ceva de făcut pe site-ul, acestea ar trebui să o facă. În acest fel, puteți rezolva orice bug-uri înainte de lansare.

2 colecta feedback - ul utilizatorilor înainte de a împinge site - ul live.

Acest lucru este în cazul în care testerii beta vin. Invitați un grup select pentru a oferi feedback cu privire la elemente cum ar fi de navigație, design și experiență de client. Este posibil să nu facă modificări pe baza tuturor feedback ați primit înainte de lansare, dar poate doriți să păstrați în minte sugestii pentru schimbări pe drum.

Crearea unui site web de la zero, chiar dacă v - ați înrolat o agenție pentru a ajuta-nu este feat mic. Am creat o la îndemână 3 pași pentru crearea unui website Dinamică (PDF) lista de verificare, astfel încât să puteți asigurați - vă că verificarea toate elementele importante de pe lista ca te duci.

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |