Sfaturi creare site restaurant

Sfaturi creare site restaurant

Site-ul restaurantului dvs. este cel mai important și eficient instrument de marketing. O pagină web bine făcută va atrage clienții care folosesc web-ul pentru a căuta restaurante. Te va ajuta să-ți creezi lista de e-mailuri. Te va ajuta să promovezi oferte speciale, reduceri sau evenimente din meniu. De asemenea, îl puteți folosi pentru a obține feedback de la clienți și, astfel, pentru a îmbunătăți serviciile. De aceea, când vine vorba de site-urile web ale restaurantelor, întrebarea nu este „de ce”, ci „cum” - creare site restaurant.

„Cum creezi un site web de restaurant excelent care se dublează ca instrument de marketing?” Răspunsul este simplu - urmând cei 10 pași simpli enumerați mai jos si respectand GDPR.

Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că site-ul dvs.: 

1. Este construit pe un design receptiv

„Responsive” este un principiu de proiectare care se concentrează pe permiterea paginilor web să răspundă automat la dispozitivul pe care sunt vizualizate. Utilizează pixeli variabili pentru a optimiza dimensiunea și conținutul site-ului pentru a se potrivi cu ecranul. Prin încorporarea unui design receptiv pentru site-ul restaurantului dvs., vă puteți asigura că utilizatorii de mobil, precum și cei de pe desktop pot vizita site-ul dvs. și obține o experiență bună în acest sens. Acest lucru este important, deoarece o vizită pe site-ul web pentru mulți este primul contact pe care îl vor face cu restaurantul tău. O primă impresie bună este importantă.

 

Pentru cele mai bune rezultate, asigurați-vă că proiectați mai întâi pagina dvs. pentru dispozitive mobile și apoi extindeți-o pentru computere desktop, din ce în ce mai multe persoane caută pe web de pe telefonul lor în locul computerului.

2. Creare site restaurant cu design simplu, curat și accesibil

Simplitatea este într-adevăr forma supremă a sofisticării. Site-urile simple de restaurant elimină toate caracteristicile sau informațiile străine și ajută navigarea în două moduri cheie:

- site-urile mai simple au mai puține pagini, secțiuni și sub-secțiuni

- site-urile mai simple sunt curate (mai puțin aglomerate), permițând vizitatorilor să găsească mai rapid linkurile de navigație. În plus, site-urile web mai simple sunt mai rapid de proiectat și construit, mai ușor de depanat și întreținut, mai rapid de încărcat, „scanabile” și ocupă mai puțin spațiu pe server, ceea ce înseamnă că suportă mai puține costuri.

3. Utilizează conținut vizual personalizat

Creare site restaurant cu un conținutul vizual mai puternic decât conținutul bazat pe text în atragerea atenției. De asemenea, este mai eficient în a fi reținut și amintit de creierul uman. Studiile descoperite de psihologul Jerome Bruner dezvăluie că aproape 80 la sută dintre oameni își amintesc ceea ce văd (sau fac) în contrast cu doar 20 la sută care își amintesc ceea ce citesc și doar 10 la sută își amintesc ceea ce aud.

Citiți mai multe: strategia de socializare a restaurantului dvs. - așa se face

A lua? Puteți conduce traficul către site-ul dvs. web și restaurantul dvs. prin încorporarea de imagini originale, optimizate de conversie ale restaurantului dvs. (interior și exterior), articole din meniu, bucătari, personal și multe altele. Nu uitați să includeți apelul la acțiuni (cum ar fi să vă vizitați pagina restaurant / blog / social media, pentru mai multe informații, pentru reduceri mari sau să rezervați) pentru un impact maxim.

4. Are o galerie foto profesională

Doar să ai o galerie foto nu o va mai tăia în business-ul mega-competitiv al restaurantelor. Întreprinderile experimentate au început să adopte mai multe strategii de marketing vizual, inclusiv utilizarea fotografiei profesionale pentru prezentarea mâncărurilor, facilităților și altele. Cele mai bune practici includ luarea de imagini originale și includ opțiuni de partajare socială pentru fiecare imagine.

5. Creare site restaurant care se încarcă rapid

KISSmetrics, un instrument de analiză și conversie pentru optimizarea inițiativelor de marketing online, a constatat că 47% dintre vizitatori se așteaptă ca site-urile să se încarce în două secunde. O abandonare a 40 de procente abandonează site-urile care durează mai mult de trei secunde pentru a se încărca și a se muta pe pagina unui concurent. În plus, site-urile cu încărcare lentă sunt clasate slab de Google, Yahoo!, Bing și alte motoare de căutare, reducând astfel traficul către site-ul dvs. web și clienții către restaurantul dvs.

Prin curățarea paginii de pornire și eliminarea dezordurilor, puteți crește viteza de încărcare. Cu toate acestea, întrucât este de așteptat să aveți mai multe imagini de înaltă rezoluție, optimizarea vitezei poate fi o problemă dificilă. Utilizarea instrumentului de viteză a site-ului Google vă va ajuta să analizați diferite valori ale vitezei.

6. Utilizează un sistem de meniu interactiv

Meniurile alimentare interactive cu sisteme de comandă a restaurantelor sunt următoarea generație de tehnologie a site-urilor restaurantului. Acestea permit vizitatorilor să efectueze o comandă direct prin intermediul site-ului de pe orice dispozitiv și să plătească comanda online. De asemenea, acestea cresc ratele de conversie a site-urilor web (vânzări sau alte acțiuni pozitive), deoarece meniul este încorporat direct în site-ul dvs. web. Există mai puține fricțiuni pentru ca procesul de tranzacție să aibă loc, deoarece clientul nu trebuie să viziteze un site web terț pentru a finaliza vânzarea.

Puteți crește ratele de conversie cu apeluri la acțiuni plasate corespunzător pe site-ul dvs. web. Clienții ar trebui să poată acționa cu ușurință și rapid asupra acestor apeluri la acțiuni. Există un alt avantaj pentru sistemele interactive de meniuri - unele dintre ele sunt fără comision. Spre deosebire de portalurile alimentare online, care vă taxează pentru fiecare comandă plasată cu succes, unele sisteme interactive de meniu iau comision zero la comenzile individuale și vă asigură că nu suportați costuri ascunse suplimentare.

7. Are o secțiune de revizuire

Creare site restaurant cu recenzii, acestea vă autentifică restaurantul și îi oferă o notă umană. Rezultatele sondajului de recenzie a consumatorilor locali realizat de motorul de căutare Land au constatat că 72% dintre cumpărătorii online au încredere în recenziile străinilor, atât cât ar avea încredere în recomandările personale din partea familiei și prietenilor. Prin includerea unei secțiuni de recenzii, puteți reduce rezistența vizitatorilor de a încerca restaurantul.

Fii atent la recenziile de pe site-urile online „trei mari” - TripAdvisor, Google Plus și Facebook - îți va spori încrederea în continuare. Asigurați-vă că recunoașteți recenziile pozitive și răspundeți la recenzii negative cu profesionalism și respect în orice moment.

8. Are un blog

Un blog integrat vă va permite să oferiți o experiență de utilizator fără probleme între blogul dvs. și site-ul dvs. și invers. Acest lucru va împiedica vizitatorii să părăsească site-ul dvs. web să vă citească blogul. De asemenea, vă va crește citirea blogului, deoarece blogul este chiar acolo, pe site-ul dvs. web. Există și alte avantaje ale unui blog. De exemplu, un blog este un instrument excelent pentru a atrage vizitatori suplimentari, cu condiția să fie optimizat pentru căutare. Deoarece blogurile adaugă mai mult conținut și link-uri către site-ul dvs. web, acestea sunt utile și în optimizarea motoarelor de căutare. A avea un blog este, de asemenea, un mod eficient de a-ți consolida poziția de expert în domeniu.

9. Are capacități de partajare socială

Creare site restaurant cu incorporarea funcțiilor de distribuire socială pe site-ul dvs. web este o modalitate excelentă de a stimula expunerea pentru restaurantul dvs. Astfel de funcții ar trebui să fie direcționate în primul rând către meniul dvs., galeriile de fotografii și blogul dvs., astfel încât oamenii să poată împărtăși cu ușurință imagini convingătoare și de înaltă calitate cu feluri de mâncare, interior / exterior al restaurantului, plus postări pe blog. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să includeți butoane vizuale de partajare a rețelelor de socializare pentru Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest și Google Plus. Acest lucru poate fi realizat folosind diferite plugin-uri. Puteți utiliza Google Analytics pentru a accesa tiparele de partajare a vizitatorilor și pentru a optimiza conținutul site-ului dvs. web pentru a stimula și mai mult capacitățile de partajare.

 

10. Este optimizat pentru motoarele de căutare

Fără optimizarea motoarelor de căutare (SEO), site-ul dvs. web nu va putea atrage suficient trafic. De asemenea, nu va putea satisface vizitatorii care accesează site-ul dvs. web.

Deoarece majoritatea vizitatorilor au tendința de a alege între primele cinci legături organice afișate pe prima pagină de rezultate a motorului de căutare, este esențial ca site-ul restaurantului dvs. să fie prezentat pe prima pagină a rezultatelor motorului de căutare. Un mix de SEO pe pagină și în afara paginii te va ajuta să ajungi acolo. Creare site restaurant folosind analize SEO pentru a vedea ce pagini se clasează bine și care nu.

Deci, acolo te duci. 10 sfaturi pentru a vă începe să creați cel mai bun site pentru restaurantul dvs., pentru a atrage mai mulți clienți.

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |