Optimizare SEO preturi Bucuresti

Preturi la serviciile de optimizare SEO BucurestiPreturi la serviciile de optimizare SEO Bucuresti

Abonamentele SEO sunt:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna).

 

Se ofera factura si contract cu rapoarte, nu sunt platitor de TVA.

 

Dacă doriți să sporiți traficul site-ului web, să ajungeți la mai mulți clienți și să creșteți conversiile, optimizarea motorului de căutare (SEO) vă poate ajuta.

Când vine vorba de alegerea unui partener de marketing online SEO și de implementarea strategiilor SEO, probabil că veți dori să știți cât costă.

Pe această pagină, vom defalca costul mediu al SEO în 2020, astfel încât să știți la ce să vă așteptați să plătiți pentru a lucra cu un partener SEO de top, cum ar fi WebFX.

Să facem o scufundare profundă în lumea prețurilor SEO! Dacă doriți să aflați mai multe, continuați să citiți sau să ne sunați la  +40720 576 837  pentru a vorbi cu un strateg despre prețuri SEO personalizate.

 

Optimizare SEO preturi: cât costă SEO în 2020?

Costul serviciilor SEO variază în funcție de ceea ce este inclus. Prețuri SEO al majoritatea proiectelor optimizare SEO Bucuresti din 2020 sunt între 350 și 1.000 USD / lună, în funcție de scopul proiectului. Un proiect important va varia între 2.000 și 15.000 USD, iar tarifele orare pentru consultanți se situează între 40 și 100 USD / oră.

Ce este SEO?

Termenul SEO se refera la o suita de strategii care au ca scot cresterea vizibilitatii in cautarea organica.

De ce este important optimizare SEO Bucuresti?

De ce doriți să vă clasați în partea de sus a rezultatelor căutării? Răspunsul este simplu.

Întrucât 75% dintre oameni privesc doar prima pagină a primelor rezultate. Aceasta înseamnă că, dacă doriți ca mai mulți clienți să vă găsească și să vă contacteze afacerea, trebuie să vă clasificați în rezultatele de căutare de top pentru cuvinte cheie și expresii legate de afacerea dvs.

Calculează aproximativ 75% din traficul de căutare
Cercetările arată că prima pagină a rezultatelor căutării organice are o rată de clic de 71% (CTR), în timp ce paginile două și trei au un CTR combinat de doar 6% - un declin drastic.

Morala povestii? Cu cât vă clasați mai sus în rezultatele căutării, cu atât mai mulți oameni vă vor găsi și vizita site-ul. Aceasta înseamnă că puteți ajunge la mai mulți clienți și puteți obține mai multe venituri pentru afacerea dvs - vedeti nivelul de prețuri SEO. Dar este eficient - optimizare SEO preturi - este. evident !

Factori cheie SEO

Iată o defalcare a câtorva dintre cei mai importanți factori optimizare SEO Bucuresti pe care trebuie să îi acordați atenție dacă doriți să creșteți clasamentul site-ului dvs. în rezultatele căutării.

Adăugați cuvinte cheie la adresele URL, titlurile paginilor, meta descrierile, titlurile și conținutul site-ului: atunci când roboții de căutare accesează cu crawlere site-ul dvs., aceștia caută cuvinte cheie pentru a identifica subiectul conținutului dvs. Acest lucru îi ajută să afișeze site-ul dvs. în rezultatele relevante ale căutării. În cele din urmă, atunci când site-ul dvs. ocupă un loc mai ridicat în rezultatele căutării, mai mulți oameni vă pot găsi și contacta compania.


Optimizați atributele alt: veți dori, de asemenea, să adăugați etichete alt la multimedia. Deoarece motoarele de căutare nu pot „citi” elemente multimedia, trebuie să includeți etichete alt - descrieri text ale multimedia. Acest lucru ajută motoarele de căutare să înțeleagă și să indexeze mai bine conținutul multimedia.


Actualizați-vă conținutul în mod regulat: vizitatorii site-ului și motoarele de căutare adoră conținutul proaspăt actualizat și de calitate. Menținerea site-ului dvs. actualizat în mod regulat îi va face pe vizitatori și pe roboții de căutare să revină pentru mai multe. Actualizările periodice ale site-ului vă pot ajuta, de asemenea, să vă stabiliți ca lider în industria dvs.


Optimizați elementele tehnice ale site-ului: puteți, de asemenea, să vă alocați ceva timp pentru a optimiza elementele tehnice ale site-ului dvs., cum ar fi codarea și viteza paginii. Curățarea codului dvs. și asigurarea faptului că pagina dvs. se încarcă la viteze maxime vă poate îmbunătăți clasamentul în rezultatele căutării și încuraja oamenii să petreacă mai mult timp pe site-ul dvs. Anul acesta, viteza paginii va deveni, de asemenea, un factor major de căutare mobilă, deci trebuie să vă asigurați că site-ul se încarcă rapid pe mai multe dispozitive.


Implementați un design receptiv: pentru a îmbunătăți ușurința utilizatorului, veți dori să implementați un design receptiv. Cu un design receptiv, vă puteți asigura că site-ul dvs. arată minunat și funcționează bine, indiferent de dispozitivul pe care un vizitator îl folosește pentru a-l accesa. Cu alte cuvinte, designul receptiv permite utilizatorilor de smartphone-uri, desktop-uri și tablete să aibă aceeași experiență excelentă pe site-ul dvs.


Navigați eficient: motoarele de căutare doresc să recompenseze site-urile care oferă experiențe excelente vizitatorilor. Pentru a vă asigura că oamenii pot găsi informațiile de care au nevoie pe site-ul dvs., vă recomandăm să vă simplificați navigarea ( optimizare SEO preturi ). În loc să aglomerați navigarea cu linkuri, conectați-vă doar la cele mai importante pagini. De acolo, vă puteți conecta la alte pagini mai adânci pe site-ul dvs.


Răspundeți la întrebările utilizatorilor: veți dori, de asemenea, să vă asigurați că site-ul dvs. oferă răspunsuri valoroase la întrebările vizitatorilor. Puteți face acest lucru prin crearea de conținut personalizat. Asigurați-vă că efectuați cercetări de cuvinte cheie pentru a descoperi subiecte la modă în industria dvs. și publicați conținut nou pentru a răspunde la întrebări și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul dvs.


Dacă doriți să vă îmbunătățiți clasamentul în rezultatele căutării pentru cuvinte cheie legate de afacerea dvs., acordarea atenției și optimizării acestor factori SEO (  optimizare SEO preturi ) este un loc minunat pentru a începe. Cu toate acestea, rețineți că optimizare SEO Bucuresti nu este o strategie stabilită și uitată. Cu alte cuvinte, durează ceva timp pentru a vedea rezultatele, dar merită să așteptați!

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |