10 sfaturi utile pentru construirea de backlink

10 sfaturi utile pentru construirea de backlink

Backlink-urile sunt carnea și cartofii strategiei SEO. Ei semnalează Google că alte site-uri web consideră conținutul dvs. suficient de important și de util pentru a le face linkuri la propriile articole, bloguri și conținut. De fapt, Google spune de fapt că backlink-urile sunt unul dintre cei mai buni trei factori de clasare ai lor.

Astăzi vreau să vă arăt cum să obțineți primele 100 de backlink-uri!

Nu numai că veți crește drastic autoritatea site-ului dvs., ci îl veți pregăti pentru a se clasa pentru tone de cuvinte cheie!

Construirea a 100 de link-uri este pur și simplu o chestiune de muncă grea, de strategii potrivite și de a ști cum să implementezi acele strategii. Din fericire pentru tine, o să-ți arăt exact cum să faci asta.

Și nu mă refer la backlink -uri de calitate scăzută de la site-uri web spam . Vorbesc despre backlink-uri de înaltă calitate de la site-uri web cu autoritate de domeniu înaltă din industria dvs.

Tipul de backlink-uri care beneficiază direct de clasarea dvs. SEO .

Dar înainte de a vă arăta cele zece trucuri pe care le folosesc pentru a genera backlink-uri, să discutăm pe scurt despre tipul de backlink pe care nu le doriți.

Ce linkuri ar trebui să evitați

Nu toate backlink-urile sunt create egale. Unele backlink-uri beneficiază enorm de mult SEO -ul site-ului tău, iar altele vor avea un efect redus.

Poate fi greu să obții un astfel de impuls, mai ales pentru bloggerii sau companiile mici. Dar dacă doriți să vă îmbunătățiți SEO , trebuie să vă asigurați că câștigați backlink-uri de înaltă calitate către site-ul dvs. cât mai mult posibil.

Pentru a înțelege de ce unele backlink-uri sunt mai bune decât altele, mai întâi trebuie să înțelegeți de ce backlink-urile sunt atât de influente în primul rând.

Căutarea oportunităților cât mai mult posibil poate fi dificilă, dar merită. Există multe moduri diferite în care puteți obține backlink-uri. Doar asigurați-vă că depuneți cel mai mare efort pentru tipul potrivit de metode.

De exemplu, comentarea videoclipurilor de pe YouTube din nișa dvs. vă poate aduce câteva vizualizări suplimentare pe canalul dvs. Dar, nu vă va primi un backlink. Așadar, cel mai bine ar fi să vă concentrați pe metodele despre care știți că vă vor aduce mai multe -uri de înaltă autoritate . backlink

Scopul numărul unu al Google (și, de altfel, obiectivul numărul unu al fiecărui motor de căutare) este să furnizeze rezultate care să răspundă la întrebarea celui care caută. Nu vor ca utilizatorii să introducă „pantofi de vânzare” și să vadă o mulțime de rachete de tenis în căutarea lor pe Google .

Dar ei nu vor doar ca rezultatele lor să fie relevante; de asemenea, vor să fie de înaltă calitate termeni de căutare .

Cu alte cuvinte, atunci când introduceți „pantofi de vânzare”, acestea vă vor arăta cel mai de încredere loc în care cumpără consumatorii.

Dar cum motoarele de căutare care site-uri web sunt de încredere?

 

Introduceți backlink.

Backlink-urile pe care le primiți de la alte site-uri web pe care nu sunteți proprietarul site -ului îi spun în esență Google: „Hei, uite. Acest site web consideră că acest alt site este o sursă de încredere.” Acest lucru ajută la clasamente, mai ales dacă celălalt site are o autoritate mare de domeniu.

Dacă doriți să vedeți ce fel de site-uri web se leagă în prezent la propriul dvs., puteți utiliza Google Search Console de la sau Ahrefs . Efectuarea unui studiu de caz vă poate îmbunătăți și clasamentul . Astfel știi exact unde trebuie să te îmbunătățești.

De asemenea, puteți consulta instrumentul nostru gratuit de verificare a backlink -urilor pentru a vedea ce site-uri web au link-uri către ale dvs.

Orice link-uri cu autoritate de domeniu foarte scăzută , un rating ridicat de spam sau text de ancorare irelevant nu va ajuta la fel de mult la clasarea în SERP-uri. Vrei ca linkurile tale să fie naturale, relevante și să aibă autoritate ridicată .

Puteți folosi instrumente precum Moz , Ahrefs și SEMRush pentru a analiza calitatea backlink-urilor care ajung la site-ul dvs.

Acum, să trecem la cele zece trucuri pe care le poți folosi pentru a face asta. Dacă acestea nu sunt ceva care vă interesează, puteți încerca câteva strategii suplimentare pentru a vă duce la obiectivul de back-linking.

10 sfaturi utile pentru construirea de backlink

Dacă încă vă lupți să obțineți o cantitate bună de backlink-uri către site-ul dvs., nu vă faceți griji! Aceste metode sunt cele mai comune și mai bine utilizate strategii care vă pot crește cu siguranță backlink-urile și traficul organic.

Iată cele mai utile modalități de a obține backlink-uri:

 1. Construiți semnale de brand cu profiluri sociale
 2. Blog invitat
 3. Creați și partajați un infografic
 4. Căutați LinkedIn pentru colaboratori la publicații masive
 5. Scrieți mărturii

Dacă acestea nu sunt ceașca ta de ceai, iată câteva alte metode care ar putea funcționa cu strategia ta:

 • Clădire de legături rupte
 • Promoții
 • Donații
 • Interviuri
 • Actualizați conținutul vechi

Folosind toate aceste metode, vă puteți atinge cu siguranță obiectivul de a obține backlink-uri către site-ul dvs. Unele dintre aceste metode sunt ușoare, altele sunt mai dificile. Cu toate acestea, a ajunge acolo este total posibil.

1. Construiți semnale de marcă cu profiluri sociale

Una dintre cele mai uitate strategii de construire a legăturilor este semnalele de brand. Obținerea de link-uri de la profilurile rețelelor sociale poate crea o bază excelentă pentru orice site!

Și cea mai bună parte este că nu trebuie să convingi pe nimeni să-ți dea aceste backlink-uri. Doar le configurați singur.

Utilizarea conturilor de rețele sociale pentru construirea mărcii este una dintre cele mai puțin promovate și una dintre cele mai neglijate metode de creare a legăturilor. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune metode pentru că o poți face singur.

Publicarea celui mai bun conținut pe rețelele sociale este partea grea, dar merită din plin odată ce te-ai stabilit ca o autoritate în nișa ta.

Ce sunt semnalele sociale ?

Practic, acestea sunt backlink-urile de pe site-urile de social media și directoarele online (cum ar fi Facebook, Twitter etc.) sau alt marketing de conținut care conduc înapoi la site-ul dvs.

În plus, dacă sunteți activ pe acele site-uri de socializare și produceți conținut în mod regulat pe site-ul dvs., acest lucru va spune Google că sunteți activ, ceea ce este, de asemenea, un câștig pentru strategia dvs. de SEO .

În plus, cu cât primiți mai multe semnale sociale (adică, distribuirea conținutului dvs.), cu atât clasamentele dvs. sunt mai bune .

Partea proastă a valorificării semnalelor sociale este că poate dura mult timp pentru a configura manual toate aceste conturi pe diferite platforme și pentru a vă asigura că sunt aliniate.

Deși poate fi greu, cu siguranță ai putea beneficia de unele dintre aceste câștiguri SEO ușoare , postând conținut grozav pe site-ul tău. Apoi conectați-vă înapoi la el pe canalele dvs. de socializare și promovați-l cât de mult puteți.

Dacă vrei să o faci fără toate bătăile de cap și să plătești puțini bani, poți folosi HOTH Lock My Brand . Acest serviciu vă poate spori profilul backlink dvs. de socializare . pe conturile

Oricum ai face-o, semnalele sociale sunt prea simple și prea puternice pentru a fi ignorate. Crearea de conținut grozav poate face o diferență uriașă în strategia dvs. de construire a link - urilor și vă poate împinge către obiectivul de 100 de link-uri luna aceasta.

2. Blog invitat

Una dintre cele mai discutate strategii pentru a genera backlink-uri către site-ul dvs. și pentru a vă crește clasamentul este blogging-ul pentru oaspeți și mențiunile de marcă .

Este o metodă eficientă pentru strategia dvs. de creare de legături . Blogging-ul pentru oaspeți a câștigat popularitate ca una dintre cele mai utile tehnici de creare a link-urilor. Statisticile sugerează că 60% dintre bloggeri scriu în jur de 1-5 postări de invitați pe lună. Postările invitaților sunt foarte importante pe termen lung.

Blogging-ul pentru invitați sau postarea invitaților poate fi o mulțime de muncă, dar vestea bună este că aceste link-uri sunt de obicei backlink-uri de mare valoare, cu oportunități de creare de link -uri . Nu sunt de calitate scăzută, deoarece vă concentrați pe publicațiile care au o autoritate de domeniu ridicată . Verificați-vă autoritatea de domeniu sau a concurenților dvs. utilizând nostru de autorități de domeniu verificatorul .

Vorbind de concurenți, fiecare site web și serviciu le are. Este important să le verificați când începeți să vă creați conținut. Nu vrei să-ți copiezi concurenții. Vrei să faci conținut mai bun decât concurenții tăi.

Puteți găsi adesea clienți potențiali cercetând unele dintre backlink-urile concurenților dvs. și aruncând o privire la cine le trimite la ei, dar nu la site-ul dvs. Folosind aceste informații, puteți analiza de ce nu sunteți menționat și puteți face modificări după cum este necesar.

Cu cât poți accesa mai multe site-uri web pe aceste link-uri frumoase în conținut, cu atât îți vei crește clasamentul !

Unii bloggeri invitați încearcă să genereze backlink-uri propunând o idee de postare , acceptând-o și apoi incluzând stângaci un link în conținut.

Problema cu aceasta este că acele link-uri incomode sunt uneori un semnal puternic că doar scrii articolul pentru un backlink - pe care majoritatea publicațiilor nu îl vor aprecia. Mulți editori vor elimina de fapt linkul sau vor respinge articolul dvs. dacă văd că acest lucru se întâmplă.

Pentru a evita această dispariție, începeți prin a scrie o bucată grozavă de conținut pe propriul site web. Ceva grozav la care merită de fapt conectat.

Luați în considerare postările de tipul resurselor precum:

 • 10 instrumente pentru a genera clienți potențiali automat.
 • 5 moduri de a construi o urmărire online.
 • Ghidul suprem pentru construirea strategiei dvs. de marketing .

Și de dragul propriilor tale clasamente , cu cât numărul de cuvinte din articolul tău este mai mare, cu atât mai bine. Pentru a vă ajuta să urmăriți ce conținut are mai bine decât celălalt, puteți utiliza gratuit instrumente precum Google Analytics . Cu acest instrument și cu altele precum alertele Google , puteți măsura valori și alte statistici.

 

Înainte de a prezenta subiecte sau articole unei publicații, veți dori să verificați câteva lucruri.

În primul rând, asigurați-vă că au o autoritate de domeniu care este de cel puțin DA20 și cu cât mai mare, cu atât mai bine.

Puteți face acest lucru mergând aici și introducând adresa URL a site-ului web.

Acesta este ceea ce va apărea.

 În al doilea rând, veți dori, de asemenea, să vă asigurați că linkurile de pe site-ul web pe care îl vizați sunt link-uri dofollow în loc de link-uri nofollow , ceea ce vă va oferi cea mai mare valoare.

Pentru a face acest lucru, puteți pur și simplu să descărcați gratuit NoDoFollow pentru Firefox sau Chrome . Există și alte servicii de backlink, cum ar fi HARO , pe care le puteți utiliza.

Extensia va codifica color link-urile care nu sunt urmărite . Pur și simplu accesați site-ul web la care vă uitați și vedeți ce culoare apare.

Odată ce ați scris un conținut demn de link pe propriul dvs. site web și aveți o idee de subiect pe care să o prezentați unui editor, este timpul să trimiteți e-mailul.

Puteți folosi acest lucru ca șablon pentru o prezentare excelentă prin e-mail pentru bloggerilor informarea :

 

Dacă nu doriți să îl trimiteți imediat, puteți utiliza Boomerang pentru a programa e-mailuri pentru livrare ulterioară și pentru a măsura cât de eficient este e-mailul pe care l-ați scris.

 

Apoi, scrieți articolul, includeți linkul și ați câștigat un alt backlink de înaltă calitate.

Am scris un articol întreg despre cum să obțineți linkuri de informare pentru pălărie albă aici !

Mențiuni de marcă neconectate

Mențiuni de marcă nelegate care sunt practic doar o mențiune a site-ului dvs. web fără link. Această problemă comună este de fapt o soluție destul de ușoară. Deoarece, site-ul dvs. a fost deja menționat, este mult mai probabil să obțineți un link trimițând un e-mail proprietarului site -ului și solicitând un backlink.

3. Creați și partajați o infografică

Mulți bloggeri și creatori de conținut adoră să partajeze imagini pe paginile lor de resurse sau pe rețelele sociale . Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra factorilor de clasare pentru site-ul dvs.

Acest lucru se datorează faptului că imaginile sunt unul dintre cele mai eficiente tipuri de conținut . Deoarece sunt vizuale și nu durează mult pentru a se absorbi, sunt, de asemenea, extrem de captivante. Partajarea conținutului de înaltă calitate pe forumuri și alte platforme sociale este o modalitate fantastică de a construi autoritate înaltă în Google.

Dacă nu sunteți sigur ce tip de conținut produce cele mai multe backlink-uri, atunci luați în considerare utilizarea datelor faptice pentru a vă îmbunătăți credibilitatea. Infograficele sunt considerate foarte valoroase în conținutul SEO . Deoarece sunt captivanți, cititorilor le place să le împărtășească, ceea ce înseamnă că distribuitorilor de conținut le place să le folosească.

Iar punctul culminant al tuturor imaginilor de conținut este infograficul . Dacă nu aveți un conținut grozav, cum ar fi infografice, la care merită să vă conectați, atunci este mult mai puțin probabil să obțineți mai multe backlink-uri. Crearea de conținut grozav este inima aducerii unui public nou și care revine pe site-ul dvs.

Cele mai bune infografice includ date despre un anumit subiect sau modalități simple și aplicabile de a rezolva o problemă. Simplu, dar informativ este cu siguranță calea de urmat.

Luați în considerare titluri precum „10 moduri de a vă păstra gazonul verde” sau „Date care demonstrează puterea reclamelor Facebook”. Studiile sugerează că 36% dintre SEO experții cred că titlul unei postări este cel mai important element. Alegerea titlului corect este vitală pentru îmbunătățirea traficului.

Puteți folosi chiar și un instrument precum Buzzsumo sau propriul instrument de generare a titlurilor pentru a obține idei de inspirație pentru titluri.

 

Dacă aveți date originale de pus în infografic , atunci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la linkurile externe. În caz contrar, puteți doar să împrumutați statistici de pe alte site-uri web și să vă citați sursele în partea de jos a infograficului .

Orice ați face, creați un infografic cu accent pe sfaturi aplicabile sau pe date de încredere. Utilizarea instrumente SEO vă poate îmbunătăți marketingul pentru crearea de conținut. unor astfel de

Dacă doriți să creați un infografic pe cont propriu, puteți utiliza Canva pentru a face acest lucru gratuit.

 

Dar dacă nu ai încredere în propriile tale abilități de design, atunci mergi undeva ca FreeUp pentru a angaja pe cineva care să-l creeze pentru tine.

Acum, iată unde intervine adevărata magie de generare de backlink.

Colectați o listă de bloguri din nișa dvs. care au o bună autoritate de domeniu și ar putea să vă ofere un backlink de calitate .

Pentru a găsi adrese de e-mail, puteți utiliza Clearbit , pe care îl puteți instala gratuit în contul dvs. Gmail sau Outlook.

 

Apoi, odată ce infograficul dvs. este creat, trimiteți un e-mail tuturor celor care ar putea fi interesați, rugându-le să o împărtășească cu propriul public.

Spune doar ceva similar cu ceea ce face Brian Dean:

 

Apoi, dacă doresc să fie notificați, urmăriți-i și întrebați-i dacă doresc să partajeze conținutul propriului public. Acest lucru vă poate spori autoritatea pe algoritmul Google .

Și voilá! Când oamenii sunt de acord să distribuie infograficul , vei primi un backlink către propriul tău site web.

Desigur, cu cât trimiteți mai multe persoane prin e-mail, cu atât veți primi mai multe răspunsuri și cu atât veți genera mai multe backlink-uri ca urmare a acestei activități de informare .

Am recomandat trimiterea a cel puțin 500 de e-mailuri reci prin care se cere o partajare a infograficului . Asta pentru că nu toți cei cărora le trimiteți un e-mail rece vor răspunde. Și nu orice răspuns va fi pozitiv.

Propunerile reprezintă o mare parte a blogurilor pentru invitați , a trimiterii de e-mailuri la rece și a oricărei alte metode de backlink. Asigură-te că propunerile tale sunt la punct, astfel încât să poți profita la maximum de timpul tău.

Puteți utiliza GMass pentru a face acest lucru. Vă permite să personalizați și să trimiteți în bloc până la 10.000 de e-mailuri individuale. Trimiterea de e-mailuri poate consuma mult timp. Așadar, folosirea instrumentelor pentru a simplifica acest lucru vă poate ajuta cu adevărat cu afacerea dvs. mică în creștere.

 

Dacă doriți să vă îmbunătățiți procesul de sensibilizare , vă recomand să citiți ghidul lui Jason Quey „ Un plan simplu a influențelor de informare pe care trebuie să-l cunoască fiecare agent de marketing serios ”.

4. Căutați LinkedIn pentru colaboratori la publicații masive

O altă modalitate excelentă de a crea backlink-uri către site-ul dvs. – în special din publicațiile masive – este să căutați oamenii care scriu în mod regulat pentru site-urile web pe care doriți să fiți menționat.

Și LinkedIn este unul dintre cele mai bune locuri pentru a căuta acești oameni. Alte rețele sociale sunt grozave, totuși, LinkedIn este folosit pentru afaceri. Deci, atunci când contactați acești proprietari de site-uri web , cel mai bine ar fi să-l păstrați respectuos și profesionist.

Deoarece utilizatorii LinkedIn încearcă să aibă titluri impresionante așa cum sunt, un colaborator nu va pierde ocazia de a le adăuga în biografia lor.

Ceea ce este bun de dragul strategiei tale de creare a legăturilor .

Pur și simplu accesați LinkedIn și căutați termenul „contributor”.

 

Veți obține o listă întreagă de oameni care scriu pentru diferite publicații.

Dar lista ar putea să nu fie suficient de restrânsă pentru scopurile tale. Este posibil să căutați colaboratori la anumite publicații.

Dacă acesta este cazul, restrângeți căutarea introducând „contributor” și apoi adăugând publicația de la care doriți un backlink. Menținerea căutărilor specifice este o idee grozavă pentru a vă viza tipul de colaborator.

 

Apoi, trimiteți mesaje unora dintre colaboratori prin e-mailuri de informare sau prin mesaje directe și spuneți-le despre dvs., începând să construiți o relație cu ei.

De exemplu…

 

Dacă vă orientați mesajul într-o manieră prietenoasă, ca în exemplul de mai sus, atunci contribuatorii vor avea mai multe șanse să vă contacteze pentru ajutor.

Adesea au nevoie de experți pe care să îi citeze sau să facă referire, iar dacă ești prietenul lor, se vor gândi la primul tău.

5. Scrieți mărturii

Ultimul truc este foarte simplu, gratuit și una dintre cele mai bune modalități de a obține backlink-uri fără a cheltui prea mult din bugetul tău.

În timp ce unele dintre celelalte vă pot lua puțin timp pentru implementare, aceasta va fi super rapidă și eficientă.

Recenziile de pe site-ul dvs. sunt excelente pentru SEO Google și clasarea pe . Recenziile sunt fantastice pentru afacerea dvs., dar lăsați recenzii pentru alte companii vă poate câștiga aproape întotdeauna un backlink.

Recenziile sunt importante pentru site-ul dvs. web și pentru alte site-uri web. Nu numai că pot da un impuls unui site web cu idei similare, dar pot avea un impact și asupra serviciilor tale.

Tot ce trebuie să faceți este să faceți o listă de parteneri de afaceri, clienți sau alte site-uri web de încredere care vă permit să scrieți o mărturie și să includeți un link către site-ul dvs. în cadrul acelei mărturii . Recenziile Google și recomandare linkurile de sunt un loc minunat de început. Mai ales dacă afacerea ta este un site nou .

Apoi, scrieți mărturii pentru aceste locuri și includeți un link către pagina dvs. de pornire pe site-ul dvs. web.

 

Da. Este într-adevăr atât de simplu. Mărturiile sunt o modalitate fantastică de a obține trafic continuu pe site-ul dvs. prin backlink-uri.

Fiecare mărturie vă va câștiga un backlink, care este o sumă mică de scris pentru o răsplată atât de mare.

6. Broken Link Building

Metoda legăturii întrerupte este un concept grozav. Pentru că faceți site-ului web și webmasterului o mare favoare raportând link-uri rupte. Primul pas este să găsești site-uri web relevante care se potrivesc cu nișa ta. Apoi căutați nișa dvs. și verificați dacă există link-uri rupte.

Acest lucru poate consuma mult timp, dar merită foarte mult pe termen lung. Aceasta constă în cercetarea și trimiterea prin e-mail la rece webmasterului sau proprietarului site-ului și în speranța unui răspuns.

Abordarea de construire a linkurilor întrerupte implică contactarea proprietarului unui site web pentru a raporta linkurile întrerupte. Apoi, sugerați alte site-uri web pentru a înlocui acel link rupt.

Atunci menționezi strategic propriul tău site web. Raportând link-uri rupte și sugerând altele noi, șansele unui backlink către site-ul dvs. sunt destul de bune. Cu siguranță merită să încercați această metodă încercată și adevărată.

Construirea de linkuri sparte este o tactică excelentă pentru SEO metodele . Cu toate acestea, poate fi una dintre cele mai dificile părți ale construirii de backlink. Partea grea este de fapt găsirea acestor link-uri rupte. Mulți bloggeri și site-uri web sunt conștienți de cât de important este să vă mențineți conținutul actualizat cu cele mai bune link-uri.

Este posibil ca multe site-uri web cu autoritate ridicată să nu aibă linkuri întrerupte din cauza cât de profesional este site-ul lor. Așadar, utilizați această metodă știind că poate fi o metodă dificilă, dar merită dacă puteți găsi linkuri rupte pe un site web cu idei similare.

7. Promoții

Un alt sfat grozav este promovarea. Indiferent dacă este gratuit sau plătit. Dacă trimiteți deja e-mailuri la rece pentru postări de oaspeți pe site-uri web cu idei similare, atunci ați putea la fel de bine să încercați să contactați un strigăt pe rețelele sociale sau o postare populară pe blog.

Studiile sugerează că 69% dintre agenții de marketing cred că cumpărarea de link-uri poate îmbunătăți clasamentul în căutarea unui site , așa că, dacă vă gândiți să cumpărați o promovare, atunci, din punct de vedere statistic, acest lucru vă poate ajuta de fapt să vă ajute strategiile de backlink.

Promovarea și relațiile de afaceri pot merge mână în mână. Este important să păstrați legătura cu site-urile web care vă oferă backlink.

Nu este suficient să contactezi o singură dată și să nu construiești o conexiune cu un site web cu idei similare. Cel mai bine ar fi să contactați în mod regulat. Acest lucru vă va ajuta să construiți backlink-uri continue către site-urile dvs. web.

Abordarea prin e-mail este o abordare excelentă atunci când încercați să fiți promovat. Una dintre cele mai bune tehnici pentru a face acest lucru este de a pune mâna pe alți bloggeri sau site-uri care rulează rezumate în mod regulat . Puteți oricând să utilizați Google și să căutați termeni precum „cuvânt cheie + roundup ”.

8. Donații

Donațiile ar putea fi un loc bun pentru a primi un strigăt rapid către afacerea sau site-ul dvs. web. Acest lucru se poate face donând către un site web non-profit. Devenind un contribuitor la o cauză specială care este asociată cu nișa ta.

Nu multe organizații de caritate oferă backlink-uri pentru donații, chiar dacă ar trebui. Dacă găsiți unul pe care doriți să îl susțină afacerea dvs., atunci vă poate câștiga un backlink. De asemenea, face ca afacerea dvs. să pară susținătoare pentru cauze mari.

Odată ce ați găsit un site web care primește donații în schimbul backlink-urilor, nu ar trebui să donați fără să faceți cercetări. Este important să nu oferi bani orbește fără să te asiguri că știi exact ce vei obține din acești bani și unde se duc banii tăi.

În calitate de donator, este o strategie socială grozavă să fii văzut ca o afacere responsabilă prin participarea la organizații de caritate. De asemenea, este un lucru grozav să știți că Google oferă organizațiilor nonprofit mai multă autoritate datorită naturii sale pozitive.

9. Efectuați interviuri

Interviurile online, cum ar fi să faci parte dintr-un podcast, îți pot crește cu adevărat prezența online și pot crea backlink-uri pentru nișa ta. Odată ce devii bine cunoscut în nișa ta, vei primi o mulțime de invitații la interviuri diferite. Dar când începeți pentru prima dată, poate fi necesar să faceți prima mișcare.

Podcastarea și participarea la interviurile online este un concept grozav. Cu toate acestea, există câteva lucruri de luat în considerare atunci când faci parte la interviuri.

Dacă începi să faci interviuri online, cum ar fi podcasturi, atunci este important să te asiguri că aparițiile tale sunt într-adevăr legate de site-ul tău. Dacă nu sunt, atunci ar trebui să contactați webmasterul și să cereți un backlink.

Asigurați-vă că cercetați podcasturile în care sunteți implicat. De asemenea, cel mai bine ar fi să fiți conștienți de întrebările și subiectele pe care le veți discuta. Este o oportunitate grozavă de a face parte dintr-un public mai larg unde îți poți promova site-ul web, dar este și bine să știi la ce să te aștepți de la el.

Dacă abia începi, poate doriți să acceptați orice invitație la interviu la care sunteți invitat. Cu toate acestea, înaltă calitate interviurile de de pe site -uri web de înaltă autoritate sunt mai bune pentru SEO și prezența dvs. online.

Cel mai bine ar fi să cercetați autoritatea, prețurile, nișa și legitimitatea organizației de caritate. Prețurile sunt un lucru important de luat în considerare, în funcție de bugetul dvs. și de ceea ce doriți, ar trebui să verificați din nou pentru a vă asigura că donația dvs. merită ceea ce primiți în schimb.

10. Actualizați conținutul vechi

O altă idee grozavă pentru a obține backlink-uri este actualizarea conținutului vechi. Conținutul vechi poate avea deja backlink-uri prezentate, ceea ce este grozav! Dacă doriți să obțineți mai multe backlink-uri către site-ul dvs., uitați-vă la conținutul pe care l-ați creat în prezent. Creați și actualizați informații relevante și îmbunătățiți-le decât ceea ce aveți deja.

Rescrierea și reîmprospătarea postărilor vechi de blog poate crește traficul organic cu 113% . Prin urmare, actualizarea site-ului dvs. este importantă pentru a obține noi backlink și noi vizitatori pe site-ul dvs. Menținerea optimizării site-ului dvs. la zi cu WordPress pluginuri și alte strategii SEO vă poate îmbunătăți, de asemenea, șansele de backlink.

Dacă nu aveți idei proaspete, vă puteți actualiza conținutul vechi și puteți oferi site-ului dvs. un aspect și un aspect îmbunătățit, inclusiv cuvinte cheie cu coadă lungă. 50% din căutările pe Google sunt de patru cuvinte sau mai mult.

Neutilizarea cuvintelor cheie cu coadă lungă vă poate determina să pierdeți oportunități de conversie. Dacă încercați să vă actualizați conținutul, inserarea cuvintelor cheie cu coadă lungă este un loc minunat de început.

Folosind strategii SEO , este posibil să puteți aduce mai multe backlink-uri prin crearea de mai mult trafic. Dacă poți crea conținut bun, vei primi câteva backlink-uri pe parcurs.

Creați articole mai lungi, studiile sugerează că se fac cu 77,2% mai multe backlink -uri în comparație cu articolele mai scurte. Deci, în timp ce vă gândiți să vă actualizați conținutul, articolele mai lungi între 3.000 și 10.000 de cuvinte sunt mai relevante decât conținutul scurt.

Rezumarea backlink-urilor

Crearea a 100 de backlink-uri către site-ul dvs. în luna următoare este departe de a fi imposibilă. De fapt, dacă îți pui cu adevărat mintea la asta, ai putea genera și mai mult decât atât folosind metodele de mai sus.

Realitatea este că construirea de backlink - ca orice altceva care merită făcut - necesită o muncă grea, ceva timp și implementarea corectă a strategiilor eficiente.

Faceți aceste lucruri și veți ajunge la 100 sau mai multe backlink -uri în următoarele 30 de zile.

 

Sursă: TheHoth

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |