Adevărul despre link-urile Black Hat și SEO: înțelegerea importanței backlink-urilor naturale

Black Hat Links - Blackhat Link Building. Oricând plătiți pe cineva pentru a plasa, construiți un link, altfel cunoscut sub numele de hyperlink HTML dofollow, schimbați un link sau pentru a ajunge la un link prin intermediul unui serviciu plătit de construire a linkurilor, acesta va fi întotdeauna privit ca un link blackhat. Nu există un backlink plătit do-follow whitehat. Totul este privit drept SEO blackhat.

Sursa: Matthew Giannelis 

În lumea în continuă evoluție a optimizării pentru motoarele de căutare (SEO), backlink-urile joacă un rol crucial în determinarea vizibilității și a clasamentului unui site web în rezultatele motoarelor de căutare. Cu toate acestea, nu toate backlink-urile sunt create egale. Construirea de legături Blackhat nu vă va atinge obiectivele pe termen lung de SEO sau de publicitate digitală. Există o dezbatere continuă cu privire la legitimitatea diferitelor tipuri de backlink, în special atunci când vine vorba de link-uri dofollow achiziționate prin tranzacții monetare. În acest articol, ne propunem să aruncăm lumină asupra subiectului și să explicăm în mod clar de ce orice formă de cumpărare, schimb sau plată pentru un hyperlink dofollow este considerată un link blackhat, subliniind în același timp importanța backlink-urilor editoriale create în mod natural.  

Înțelegerea backlink-urilor:

Înainte de a vă scufunda în distincția dintre backlink-urile blackhat și whitehat, este esențial să înțelegeți ce sunt backlink-urile și de ce contează. Backlink-urile, cunoscute și sub denumirea de link-uri de intrare, sunt hyperlink-uri pe site-uri externe care direcționează utilizatorii către site-ul dvs. Motoarele de căutare văd backlink-urile ca indicatori ai credibilității, popularității și autorității unui site web. Cu cât un site are mai multe backlink-uri de calitate, cu atât sunt mai mari șansele sale de a se clasa bine în paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP).

Backlink-uri Black Hat:

Tehnicile Black Hat SEO urmăresc să manipuleze algoritmii motoarelor de căutare pentru a crește artificial clasamentul site-urilor, adesea prin mijloace neetice. O practică comună de pălărie neagră implică achiziționarea sau plata pentru backlink-uri dofollow. Aceste link-uri blackhat sunt plasate pe alte site-uri web cu intenția de a umfla artificial autoritatea unui site web și de a-i îmbunătăți clasarea. Angajându-se în astfel de practici, proprietarii de site-uri web și agenții de marketing încearcă să ocolească procesul natural de câștig de backlink, care este locul în care se află problema.  

Pericolele backlink-urilor Blackhat:

În timp ce linkurile black hat pot oferi câștiguri temporare în ceea ce privește vizibilitatea motorului de căutare, ele vin cu consecințe grave. Motoarele de căutare, cum ar fi Google, au algoritmi sofisticați care evoluează continuu pentru a detecta și penaliza site-urile web care se angajează în practici SEO manipulative. Dacă este identificat, un site web care utilizează tehnici blackhat riscă să fie penalizat sau chiar eliminat complet din rezultatele motoarelor de căutare, ceea ce duce la o pierdere semnificativă a traficului organic și a potențialilor clienți.

Backlinkuri Whitehat:

Spre deosebire de tehnicile blackhat, whitehat SEO se concentrează pe practicile etice care se aliniază cu liniile directoare ale motoarelor de căutare. Când vine vorba de backlink-uri, singurul tip considerat whitehat este un link creat editorial și natural. Aceasta înseamnă că linkul trebuie obținut pe baza calității și relevanței conținutului unui site web, fără tranzacții monetare sau solicitări explicite de backlink. Backlink-urile editoriale rezultă de obicei din cauza altor proprietari de site-uri web, bloggeri sau jurnalişti care se leagă voluntar la un site web, deoarece ei găsesc cu adevărat conţinutul acestuia valoros şi demn de încredere.

Importanța backlink-urilor naturale:

Backlinkurile naturale sunt coloana vertebrală a unei strategii SEO sănătoase și durabile. Prin crearea de conținut de înaltă calitate, interacțiunea cu publicul țintă și construirea de relații cu influenți și experți din industrie, creșteți probabilitatea de a câștiga backlink-uri organice. Aceste backlink-uri sunt o dovadă a autorității și a valorii pe care site-ul dvs. le oferă, iar motoarele de căutare le recunosc ca susținări autentice din alte surse de încredere.

Dezvăluirea căii către backlinkuri naturale și organice

Aceste aprobări virtuale servesc ca markeri cruciali ai credibilității și autorității unui site web, jucând un rol vital în clasamentul motoarele de căutare. Cu toate acestea, urmărirea acestor backlink-uri râvnite a fost adesea afectată de practici dubioase și strategii blackhat care încalcă regulile motoarelor de căutare. Dar nu te teme! În această expunere revoluționară, dezvăluim calea ascunsă către obținerea de backlink-uri naturale și editoriale care vor crește vertiginos vizibilitatea site-ului dvs. fără a vă compromite integritatea.

Actul I: Crearea conținutului stelar Fundamentul oricărei campanii de succes de creare de legături stă în crearea de conținut extraordinar care captivează publicul. Conținutul excepțional are puterea de a inspira, educa și distra, determinându-i pe alții să facă referire în mod natural și să se conecteze la el. Investind timp și efort în producerea de articole de înaltă calitate, postări pe blog, videoclipuri sau infografice, cultivați o alură magnetică care atrage backlink-uri organice de la consumatorii de conținut entuziaști.

Actul II: Interacțiunea cu influențatorii și liderii de gândire Construirea de relații cu influenți și lideri de gândire din industria dvs. este un pas crucial în căutarea backlink-urilor autentice. Interacționează cu ei participând la discuții semnificative pe platformele de social media, participând la conferințe din industrie sau chiar colaborând la proiecte reciproc avantajoase. Atunci când aceste persoane influente vă recunosc expertiza și valoarea, este mai probabil să vă citeze și să facă linkuri către conținutul dvs., oferind o ștampilă de autoritate și credibilitate pe care motoarele de căutare le adoră.

Actul III: Utilizarea blogurilor pentru invitați Blogging-ul pentru invitați a apărut ca o tehnică valoroasă pentru obținerea de backlink-uri naturale. Căutați site-uri web și bloguri cu autoritate care se aliniază cu nișa dvs. și oferă să contribuiți cu articole perspicace și valoroase pentru invitați. Oferind conținut original bine conceput, care îmbogățește cu adevărat experiența cititorilor, nu numai că îți stabilești expertiza, ci și câștigi backlink-uri editoriale în conținutul sau biografia autorului. Amintiți-vă, blogging-ul pentru invitați ar trebui să se concentreze pe construirea de relații și pe împărtășirea cunoștințelor, mai degrabă decât să vizeze doar achiziția de linkuri. Prezentați o postare de blog, o poveste sau un raport grozav în loc să le cereți proprietarilor de site-uri web să cumpere o destinație de plasare.

Actul IV: Infuzarea conținutului dvs. cu atractivitate vizuală Conținutul vizual a devenit din ce în ce mai popular, captând atenția și sporind implicarea. Creați infografice, videoclipuri sau imagini atrăgătoare care transmit informații într-un mod atrăgător din punct de vedere vizual. Aceste active convingătoare pot fi ușor partajate și încorporate pe alte site-uri web, oferindu-vă backlink-uri organice care măresc acoperirea site-ului dvs., adăugând, în același timp, valoare estetică site-urilor care leagă.

Actul V: Implicarea în comunități și forumuri online Comunitățile și forumurile centrate în industria sau nișa dvs. oferă un potențial imens pentru achiziția de linkuri naturale. Participați activ la aceste platforme, oferind perspective, soluții și informații valoroase. Pe măsură ce deveniți un membru respectat și de încredere, este posibil ca alți membri ai comunității să facă referire la expertiza dvs. prin trimiterea la conținutul dvs. Cu toate acestea, asigurați-vă întotdeauna că contribuțiile dvs. sunt autentice și adaugă valoare, mai degrabă decât să utilizați forumurile doar ca instrument de creare de legături.

Crearea de conținut profesional:

construirea unei rețele de încredere Adevărata frumusețe a investiției în crearea de conținut profesional constă în construirea unei rețele de încredere. Prin furnizarea constantă de conținut de înaltă calitate care adaugă valoare publicului țintă, câștigați loialitatea și admirația cititorilor, influențelor și experților din industrie deopotrivă. Această rețea devine un ecosistem auto-susținut, în care recomandările și recomandările abundă, ceea ce duce la un flux constant de backlink-uri organice de la site-uri web de renume. Spre deosebire de impactul trecător al plasării unei singure legături blackhat, această rețea alimentează o creștere perpetuă, stabilindu-vă site-ul web ca o autoritate de încredere și asigurând un aflux constant de backlink-uri editoriale. Nu toată lumea posedă măiestria cuvântului scris și acest lucru este perfect acceptabil. Recunoașterea limitărilor și investiția într-un scriitor de conținut profesionist poate schimba jocul pentru succesul site-ului dvs. Acești vorbitori pricepuți sunt adepți în a vă transforma ideile și experiența în narațiuni convingătoare care se angajează și rezonează cu publicul țintă. Valorificându-le talentele, puteți debloca întregul potențial al conținutului dvs., ridicându-l la noi culmi și atrăgând hyperlinkuri perfect naturale care aprobă site-ul dvs. în motoarele de căutare.

Îmbrățișând puterea PR:

O cale care merită explorată este lumea relațiilor publice (PR). Acceptarea PR pe site-ul dvs. deschide porțile către colaborări, parteneriate și oportunități de expunere. Prezentând articole pentru invitați , interviuri sau opinii ale experților, nu numai că vă diversificați conținutul, ci și creați conexiuni valoroase în industria dvs. Aceste parteneriate pot duce la backlink-uri naturale, pe măsură ce colegii profesioniști și influenți se leagă înapoi la site-ul dvs., recunoscând valoarea pe care o aduceți la masă.

Triumful etic:

Nu trebuie să subestimați niciodată puterea practicilor etice în domeniul SEO. Implicarea în achiziția naturală de backlink prin conținut puternic și PR nu este doar eficientă, ci și se aliniază cu busola morală a ghidurilor motoarelor de căutare. Concentrându-vă pe furnizarea de informații valoroase, dezvoltarea relațiilor și crearea unei experiențe pozitive pentru utilizator, construiți o bază de încredere și autenticitate. Acest lucru nu numai că atrage backlink-uri organice, ci și încurajează un public loial care va căuta și vă va împărtăși continuu conținutul excepțional.

Nu toate backlink-urile sunt create egale

Nu toate backlink-urile sunt create egale, iar această disparitate constă în calitatea lor. Backlink-urile de calitate au mai multe caracteristici distinctive, inclusiv relevanța, autoritatea și achiziția naturală.

Aceste link-uri provin din surse reputate și de încredere din aceeași industrie sau nișă, aliniindu-se îndeaproape cu conținutul și focalizarea site-ului țintă.

Ele sunt câștigate organic prin meritul conținutului site-ului, deoarece alți webmasteri și influenceri se leagă voluntar la acesta datorită valorii sale excepționale.

La celălalt capăt al spectrului, backlink-urile de calitate scăzută, adesea denumite spam sau manipulatoare, pot face mai mult rău decât bine.

Aceste link-uri provin din surse dubioase, site-uri web irelevante sau rețele de bloguri private (PBN) create exclusiv în scopul construirii de linkuri artificiale. Astfel de backlink-uri sunt achiziționate prin mijloace neetice, inclusiv fermele de linkuri, schemele de linkuri plătite și alte practici SEO blackhat care încearcă să înșele algoritmii motoarelor de căutare.

Angajarea în aceste practici poate duce la sancțiuni severe, inclusiv scăderea clasamentului, pierderea traficului organic sau chiar dezindexarea din rezultatele motoarelor de căutare.

Impactul asupra clasamentului în motoarele de căutare

Backlink-urile, acționând ca aprobări digitale, joacă un rol esențial în determinarea clasării unui site în motoarele de căutare. Motoarele de căutare analizează cantitatea, calitatea și relevanța backlink-urilor atunci când evaluează autoritatea și popularitatea unui site web.

Site-urile web cu un portofoliu divers și substanțial de backlink-uri de înaltă calitate din surse de renume au mai multe șanse să se claseze mai sus în rezultatele motoarelor de căutare, atrăgând astfel un trafic organic sporit.

Nofollow vs. Dofollow: Saga epică dezvăluită

În lumea în continuă evoluție a optimizării pentru motoarele de căutare (SEO), utilizarea atributelor link-urilor a devenit o practică fundamentală atât pentru proprietarii de site-uri web, cât și pentru agenții de marketing.

Două dintre cele mai proeminente atribute ale linkurilor sunt nofollow și dofollow, fiecare având scopuri distincte și jucând roluri vitale în vastul tărâm al strategiilor de conectare online.

Pentru a înțelege diferența dintre nofollow și dofollow, trebuie mai întâi să înțelegem definițiile lor subiacente. Nofollow este un atribut HTML adăugat la un hyperlink, semnalând crawlerilor motoarelor de căutare să nu transmită nicio autoritate sau „link juice” către pagina legată.

În esență, aceste două atribute informează motoarele de căutare că site-ul web legat nu este aprobat sau de încredere. Pe de altă parte, dofollow (denumit și simplu „urmărire”) este starea implicită pentru linkuri, ceea ce implică faptul că motoarele de căutare ar trebui să urmeze linkul și să îl considere un semnal în scopuri de clasare.

Link-urile Nofollow au fost introduse inițial de motoarele de căutare ca o metodă de combatere a spam-ului și de a preveni manipularea clasamentelor de căutare. Prin implementarea atributelor nofollow, proprietarii de site-uri web se pot asigura că conținutul generat de utilizatori, cum ar fi comentariile de blog sau postările pe forum, nu ar afecta autoritatea site-ului lor.

Atributul nofollow s-a dovedit a fi esențial în menținerea integrității rezultatelor căutării, deoarece a descurajat proliferarea link-urilor irelevante sau de calitate scăzută.

Link-uri Nofollow pentru scopuri SEO - The Shift

Motoarele de căutare au început să recunoască faptul că, deși linkurile nofollow nu au trecut de autoritate, ele au oferit totuși valoare în ceea ce privește traficul de recomandare și expunerea mărcii. În consecință, unii profesioniști SEO au început să pledeze pentru o abordare mai cuprinzătoare, care să recunoască importanța link-urilor nofollow într-o strategie SEO holistică.

Schimburi de legături – Zona gri

Schimburile de linkuri, cunoscute și sub denumirea de linkuri reciproce, implică două site-uri web care acceptă să facă linkuri unul la site-urile celuilalt. Această practică a fost o metodă populară pentru construirea de backlink-uri și îmbunătățirea clasamentului în motoarele de căutare

În timp ce schimburile de link-uri au fost odată considerate o strategie legitimă, acum ele sunt privite în general ca o tehnică depășită sau învechită. Acest lucru se datorează faptului că intenția principală din spatele schimburilor de link-uri este de a manipula clasamentele motoarelor de căutare, mai degrabă decât de a oferi valoare utilizatorilor.

Atunci când site-urile web se angajează în schimburi excesive de link-uri exclusiv în scopul construirii de linkuri, aceasta poate fi văzută ca o practică manipulativă, iar motoarele de căutare pot penaliza sau devaloriza link-urile.

Motoarele de căutare au devenit mai sofisticate

Motoarele de căutare au devenit mai sofisticate în evaluarea calității și relevanței link-urilor. Acum pun un accent mai mare pe construirea de link-uri naturale și organice, unde site-urile web câștigă link-uri pe baza meritului conținutului lor.

Aceasta include atragerea de link-uri prin:

 • Conținut de înaltă calitate
 • Eforturi de sensibilizare
 • Partajarea socială
 • Construirea de relații cu alte site-uri web de autoritate.

Motoarele de căutare servesc drept gatekeepers, ghidând utilizatorii către cele mai relevante și mai autorizate informații. Pentru a realiza acest lucru, motoarele de căutare au evoluat semnificativ, utilizând algoritmi sofisticați care analizează peste 200 de factori pentru a determina valoarea hyperlinkurilor.

Pe măsură ce motoarele de căutare au devenit mai sofisticate, au dezvoltat, de asemenea, mecanisme pentru a detecta practicile de manipulare care încearcă să joace sistemul. Tehnici precum cumpărarea de linkuri, fermele de linkuri și linkurile reciproce excesive sunt descurajate și pot duce la penalități sau la pierderea vizibilității motorului de căutare.

Detectarea practicilor manipulative:

Motoarele de căutare folosesc algoritmi complecși și modele de învățare automată pentru a identifica modele de linkuri nenaturale, site-uri web de calitate scăzută și alți indicatori ai practicilor manipulative. Actualizările regulate ale algoritmului, cum ar fi algoritmul Google Penguin , care a fost lansat în 2012, vizează în mod special link-urile spam și urmăresc să recompenseze link-urile autentice, de înaltă calitate.

Ce este Blackhat SEO?

Tehnicile Blackhat SEO se concentrează de obicei pe exploatarea vulnerabilităților din algoritmii motoarelor de căutare. Unele tehnici comune de blackhat includ:

 1. Umplerea cuvintelor cheie: umplerea unei pagini web cu cuvinte cheie excesive și irelevante pentru a manipula clasamentele motoarelor de căutare.
 2. Text și linkuri ascunse: adăugarea de text sau linkuri care sunt invizibile pentru utilizatori, dar care pot fi detectate de motoarele de căutare.
 3. Cloaking: Prezentarea de conținut diferit motoarelor de căutare și utilizatorilor, înșelând eficient motoarele de căutare cu privire la conținutul real al unei pagini web.
 4. Rețele private de bloguri (PBN): crearea unei rețele de bloguri interconectate exclusiv în scopul de a lega un site web țintă, sporindu-i în mod artificial autoritatea.
 5. Link farming: crearea sau participarea la scheme pentru a genera un număr mare de backlink-uri de calitate scăzută către un site web, fără a ține cont de relevanța sau calitatea link-urilor.
 6. Scraping de conținut: copierea conținutului de pe alte site-uri web și republicarea lui fără permisiunea sau atribuirea corespunzătoare.
 7. SEO negativ: implicarea în tactici care urmăresc să afecteze clasamentele concurenților în motoarele de căutare, cum ar fi crearea de backlink-uri spam către site-urile lor web.

Este important să rețineți că motoarele de căutare, cum ar fi Google, penalizează în mod activ site-urile web care se angajează în practici SEO blackhat. Sancțiunile pot varia de la o scădere a clasamentului până la eliminarea completă din rezultatele motoarelor de căutare.

Cumpărarea de semnale sociale este considerată o pălărie neagră?

Practica de a cumpăra semnale sociale, cum ar fi like-uri, share-uri, urmăritori sau comentarii pe platformele de social media, este în general considerată o zonă gri în domeniul SEO. Nu se încadrează strict în categoria tehnicilor blackhat SEO, dar nici nu este considerată o abordare legitimă sau etică.

Cumpărarea semnalelor sociale are ca scop în primul rând crearea aspectului de popularitate și implicare pe platformele de social media. Ideea din spatele acestuia este că un număr mare de aprecieri, distribuiri sau urmăritori poate face ca un cont de rețea socială sau un site web să pară mai reputat sau mai influent pentru utilizatori și poate atrage implicarea organică.

Deși poate părea tentant să achiziționați semnale sociale pentru a crește vizibilitatea sau credibilitatea, este important să luați în considerare potențialele riscuri și dezavantaje.

Platformele de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Instagram sau Twitter, au algoritmi în vigoare pentru a detecta și a combate activitățile artificiale sau frauduloase, inclusiv achiziționarea de aprecieri sau urmăritori falși. Dacă sunt descoperite, aceste platforme pot penaliza conturile prin reducerea vizibilității, suspendarea sau interzicerea lor totală.

Calitate peste cantitate:

Motoarele de căutare au progresat de la o viziune simplistă a construirii de linkuri, în care cantitatea mare de hyperlinkuri deținea o greutate semnificativă, la o abordare mai nuanțată care prioritizează calitatea link-urilor. În loc să se concentreze doar pe numărul de link-uri, motoarele de căutare subliniază acum relevanța, autoritatea și achiziția naturală a acelor link-uri.

 • Relevanță: Motoarele de căutare evaluează relevanța unui hyperlink examinând contextul linkului și al paginilor către care se leagă. Un link de la un site web din aceeași industrie sau nișă are mai multă greutate decât unul care nu are legătură. Conținutul care înconjoară hyperlinkul, textul de ancorare și cuvintele cheie utilizate oferă indicii valoroase motoarelor de căutare cu privire la relevanța acestuia.
 • Autoritate: Autoritatea unei pagini web este determinată de credibilitatea și reputația sa generală. Motoarele de căutare evaluează autoritatea unei pagini web pe baza calității și cantității legăturilor sale de intrare. Un link de la un site web reputat și autorizat este considerat mai valoros decât unul dintr-o sursă de calitate scăzută sau spam.
 • Achiziție naturală: motoarele de căutare își propun să recompenseze practicile organice de construire a legăturilor. Ei examinează modelele și rata de creștere a profilului de link al unui site web. Un aflux brusc de legături sau o legătură reciprocă excesivă poate ridica semnale roșii și poate duce la penalități sau devalorizare. În schimb, motoarele de căutare favorizează linkurile obținute în mod natural prin meritul conținutului unui site web, câștigând recunoaștere din alte surse de încredere.
 • Diversitatea linkurilor: Pe lângă evaluarea linkurilor individuale, motoarele de căutare iau în considerare și diversitatea profilului de link al unui site web. Un profil de link divers constă din link-uri din diferite domenii, inclusiv diferite tipuri de site-uri web, cum ar fi directoare specifice industriei, platforme de rețele sociale, site-uri de știri și bloguri . Această diversitate semnalează că un site web este referit și recomandat de o gamă largă de surse, sporindu-și credibilitatea în ochii motoarelor de căutare.

Zona gri a marcajului digital și a hyperlinkurilor

În marketingul digital, există anumite practici și strategii legate de legăturile care se încadrează într-o zonă gri. Este posibil ca aceste practici să nu fie considerate în mod explicit tehnici SEO blackhat, dar pot fi încă văzute ca discutabile sau ambigue din punct de vedere etic.

Câteva exemple includ:

 1. Blogging pentru oaspeți pentru unicul scop de a construi linkuri: Blogul pentru oaspeți poate fi o strategie legitimă atunci când este realizat cu intenția de a oferi conținut valoros unui public. Cu toate acestea, dacă scopul principal este doar achiziționarea de backlink-uri, fără a se concentra pe calitatea și relevanța conținutului, acesta poate fi văzut ca o tactică de zonă gri.
 2. Schimburi de link-uri și legături reciproce: Schimbul de link-uri cu alte site-uri web sau participarea la scheme de link-uri reciproce în scopul manipulării clasamentelor motoarelor de căutare poate fi văzută ca o practică discutabilă. Motoarele de căutare preferă modele de legături naturale și organice bazate pe meritul conținutului, mai degrabă decât schimburile de linkuri artificiale.
 3. Linkuri sponsorizate sau plătite fără dezvăluire corespunzătoare: includerea linkurilor în conținutul sponsorizat sau în parteneriate plătite fără dezvăluirea clară către utilizatori poate ridica preocupări etice. Transparența este crucială în marketingul digital, iar utilizatorii ar trebui să fie conștienți de orice relații plătite sau sponsorizate care ar putea influența conținutul pe care îl întâlnesc.
 4. Scheme de linkuri deghizate în directoare: Crearea directoarelor sau listarea site-urilor web în primul rând ca un mijloc de a genera backlink-uri, mai degrabă decât furnizarea de resurse valoroase utilizatorilor, poate fi văzută ca o tactică de zonă gri. Directoarele de calitate scăzută care există exclusiv în scopul construirii de linkuri pot fi dezamăgite de motoarele de căutare.

Backhat Backlink- uri Concluzie – Rezumat

În domeniul SEO, este esențial să înțelegem diferența dintre tehnicile blackhat și whitehat. Cumpărarea, schimbul sau plata pentru backlink-uri dofollow este considerată o practică de tip blackhat, deoarece are ca scop manipularea algoritmilor motoarelor de căutare și creșterea artificială a autorității unui site web.

Pe de altă parte, backlink-urile whitehat sunt create editorial și natural, obținute prin producerea de conținut de înaltă calitate și prin promovarea relațiilor autentice cu alți proprietari de site-uri web și influenți. Este crucial să acordăm prioritate practicilor etice SEO, deoarece motoarele de căutare continuă să acorde prioritate experiențelor autentice și centrate pe utilizator.

Concentrându-vă pe crearea de conținut valoros și promovarea conexiunilor organice, puteți construi o bază solidă de backlink-uri naturale care vor beneficia de vizibilitatea, autoritatea și succesul pe termen lung a site-ului dvs.

Sursa:

Matthew Giannelis - techbusinessnews

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |