43 moduri de a directiona trafic bun catre site-ul dvs. în 2017

 43 moduri de a directiona trafic bun catre site ul dvs în 2017Aveți nevoie de mai mult trafic pe site

Dacă desfășurați o afacere online, traficul este viața voastră, deoarece permite modelului dvs. de afaceri să lucreze și să plătească facturile. Prin urmare, aveți nevoie de mai multe strategii de angajare pentru a aduce noi vizitatori pe site-ul dvs. și pentru a păstra vizitatorii vechi implicați în conținutul dvs.

Iată 43 de moduri de a genera trafic pe site-ul dvs. în 2017.

Achiziția pentru prima dată de utilizator. Creați conținut nou

 Cea mai bună modalitate de a mări traficul de pe site-ul dvs. din traficul organic este de a crește numărul de pagini de pe site-ul dvs. care pot fi clasificate pentru termenii importanți ai cuvintelor cheie. Uitați-vă de unde puteți adăuga pagini de categorii noi, postări noi de bloguri sau noi materiale cu conținut atractiv (vizuale, chestionare etc.) pentru a viza cuvinte cheie specifice.


Optimizați conținutul vechi

Deoarece urmăriți clasamentele cuvintelor cheie (sunteți, nu? Dacă nu sunteți, utilizați SEMrush), puteți găsi cuvintele cheie pe care le poziționați în partea de jos a primei pagini și adăugați conținut util pentru aceste pagini pentru a le ajuta să se poziționeze mai bine. De asemenea, Google preferă conținut actualizat și nou față de conținut vechi vechi.


Lansarea de produse noi

O modalitate excelentă de a atrage noi utilizatori în compania sau site-ul dvs. este să lansați produse care să răspundă nevoilor acestora. Partea mare este că puteți încărca adesea și pentru acestea, iar câștigurile vor primi noi utilizatori în canalul dvs. de conversie complet.


Creați cursuri online

Mare lucru despre Internet este că puteți publica orice tip de conținut doriți. Prin crearea de conținuturi de formule mai lungi, cum ar fi cursuri care vizează atât nevoile utilizatorilor, cât și expresiile de cuvinte cheie specifice (nu uitați cercetarea cuvintelor cheie !), Puteți să conduceți mai mult trafic pe site-ul dvs. și să le convertiți în adrese de e-mail, .

În plus, site-urile de cursuri online există în număr mare, astfel încât să le puteți pune în locuri cum ar fi Lynda.com pentru a vă ajuta să ajungeți mai departe.


Scrieți mesajele oaspeților

Folosind un site ca SimilarWeb, puteți găsi site-uri legate de dvs. În cazul în care au publicul dvs., puteți obține de obicei conținut pe site-ul lor, care îi ajută să construiască trafic în timp ce, în același timp, accesul la noul lor public.


Acceptați postările clienților

În mod similar, multe site-uri doresc link-uri pentru scopuri SEO și acces la clienții dvs. Dacă nu sunt un concurent direct, permiteți-le posta pe site-ul dvs.! Apoi, acestea sunt investite în compania dvs. și vor promova conținutul pe care l-au produs, ceea ce vă va face și în fața propriului audiență. Victorie dublă!


Lansați infografiile

Dacă aveți un designer în compania dvs. sau puteți găsi unul online, creați o grafică utilă care spune o poveste și îi ajută pe oameni să vă vadă conținutul într-un mod nou. Activați legăturile, promovați pe Pinterest etc.


Acordați interviuri Podcast

Podcastingul este imens în zilele noastre și una dintre cele mai bune modalități de a crește un public podcast este să inviți oameni influenți pe podcast. Gândiți-vă la asta ca la posturile de publicare pentru versiuni audio. Deci, obțineți unul sau două podcast-uri sub centură (sau lansați-vă propriile) apoi începeți să vizați producătorii de podcasturi pentru a intra pe emisiuni.


Publicitate socială

Publicitatea socială pe Facebook, pe Twitter și pe alte rețele este astăzi relativ ieftină în comparație cu AdWords. Multe dintre ele vă permit, de asemenea, să vă segmentați în funcție de criterii demografice sau ținte după cuvinte cheie, astfel încât să vă atingeți publicul ideal.


PPC

PPC este, de obicei, cel mai bine folosit pentru cuvinte cheie orientate spre conversie, ceea ce este minunat pentru că vă oferă o nouă audiență care este, de asemenea, gata să convertească.


Creați și vindeți cursuri

Ce modalitate mai bună de a-ți arăta expertiza și a le face pe oameni să citească tot conținutul tău decât să învețe ce știi deja? Dacă aveți o meserie, creați un curs pentru a-l învăța, apoi să-l vindeți în locuri precum Udemy, în timp ce îl vindeți simultan pe site-ul dvs. dintr-o pagină orientată către un cuvânt cheie cu volum mare pentru SEO.


Creați panouri Pinterest

Pinterest este un domeniu foarte puternic și plăcile dvs. Pinterest se pot clasifica foarte bine. Faceți-vă cercetarea tipică a cuvintelor cheie pentru site-ul dvs. web, apoi luați câteva dintre acele cuvinte cheie și vizați-le pe Pinterest. Un pro tipar este să utilizați celelalte resurse online (site-ul web, Instagram, etc.) pentru a le indexa mai repede și pentru a le clasifica mai bine.


Promovați pini pe Pinterest

În această zi și vârstă, nu este suficient doar să creați conținut și să vă așteptați ca acesta să aibă rang și să conducă trafic. Clasamentul este influențat de implicarea mai puternică decât oricând, deci utilizați un anumit buget pentru a promova pini pe Pinterest pentru publicul dvs. țintă.


Parteneriate

Mai ales în spațiile B2B, parteneriatele pot fi aur pentru achiziționarea de clienți. Creați programe de recomandare cu companiile complementare pentru a dvs. și încercați să pui o parte din traficul lor înapoi la site-ul dvs., fie prin mențiuni site-ul web sau chiar de marketing prin e-mail.


Achiziționarea de legături

Acest lucru se simte ca o tactică veche de școală, dar este încă adevărat că cu cât mai multe legături pe care le aveți la site-ul dvs., cu atât mai bine site-ul dvs. va rang. Așadar, obțineți linkuri către site-ul dvs. din conținut, din paginile de resurse relevante de pe alte site-uri și din activitățile pe care le faceți.


Promovați conținut prin Outbrain / Taboola

Promovarea conținutului este atât de ieftină în aceste zile încât ar fi prost să nu o faceți. Știu că oamenii cu site-uri de conținut realizează literalmente mii de dolari pe zi, toate din conținutul promovat.


Creați site-uri web satelit

Dacă site-ul dvs. principal este în jurul unei singure nișe, în timp ce lucrați în multe nise, puteți construi site-uri dedicate în mod special celorlalte nișe și le puteți utiliza pentru a mări traficul către alte site-uri. Trebuie să dezvăluiți că dețineți celelalte site-uri, dar aceasta este o modalitate foarte bună de a răspândi acoperirea organică.


Accelerați-vă site-ul web

Un site rapid nu numai că convertește mai bine, dar pe un site mare veți obține și mai mult trafic organic, deoarece motoarele de căutare au capacitatea de a accesa cu crawlere site-ul dvs. mai rapid și pentru a găsi mai mult conținut. Începeți cu comutarea gazdei, apoi optimizând codul, toate asigurându-vă că utilizați cache agresiv și o rețea de difuzare de conținut (CDN).


Faceți noi cercetări în cuvinte cheie

Dacă vă străduiți cu adevărat să creșteți traficul către site-ul dvs., mergeți la cercetare nouă în cuvinte cheie pentru a obține idei noi de conținut, apoi reveniți la punctul 1 de mai sus și creați conținut nou!


Vizați lungimea cuvintelor cheie pentru SEO

Dacă nu aveți un site web foarte puternic, puteți viza cuvintele cheie mai lungi (<50 de căutări pe lună), care sunt adesea mult mai ușor de clasificat. Din aceasta puteți începe să construiți o bază de conținut pe care apoi să o puteți folosi pentru a câștiga legături și pentru a vă propulsa clasamentele pentru condiții mai competitive.


Target HackerNews / Reddit / forumuri relevante cu conținut

Dacă puteți obține conținut sau un produs care să se încălzească pe un site precum Hacker News, Reddit sau ProductHunt puteți obține literalmente zeci de mii de vizitatori și de multe ori înscrieri și vânzări. I (Ioan) face personal peste 70.000 de dolari de pe site-ul meu, așezat pe prima pagină a ProductHunt pentru o zi, și l-am văzut pe Reddit conducând zeci de mii de vizite la site-uri.


Desfășurați competiții / cadouri

Una dintre cele mai bune modalități de a construi o listă de e-mailuri și, prin urmare, o nouă audiență este prin oferirea de articole de valoare ridicată și prin stimularea participanților dvs. pentru a împărtăși, de asemenea, pentru a obține mai multe intrări. Eu folosesc pluginul Kingsumo Giveaways pentru asta.


Vorbiți la conferințe

Dacă vă place să vorbiți, conferințele pot fi o modalitate excelentă de a ajunge în fața unui public țintă. Dacă îi încurajați să tweet despre asta (pune mânerul Twitter pe partea de jos a fiecărui slide), ajungi și în fața publicului social media.


Creați conținut special pentru Slideshare

Slideshare este propria rețea socială de conținut. Prin crearea și promovarea în mod specific a conținutului pentru Slideshare, puteți accesa, de asemenea, secțiunile de conținut populare din pagina lor de pornire, care conduc la un trafic excelent. Asigurați-vă că vă conectați și înapoi la site-ul dvs. din Slideshare.


Creați videoclipuri pentru YouTube

Dacă puteți crea videoclipuri într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor, YouTube este o mare platformă de distribuție. Este nevoie de timp pentru a construi canalul, dar are o audiență uriașă dacă se face bine.


Rulați anunțuri YouTube

Nu puteți crea videoclipuri, dar pe YouTube există videoclipuri pe care le vizionează publicul dvs. țintă? Puteți rula videoclipuri YouTube.


Desfășurați seminariile web

Webinarii pot conduce un nou public pentru dvs. atunci când îi invitați pe oaspeți sau faceți publicitate care au un public pe care îl vor promova seminariile web. Încercați să aduceți oaspeților care au deja o audiență mare.


Utilizați HARO pentru a achiziționa contribuabili

Ajutor Un reporter este o modalitate foarte bună de a găsi surse excelente pentru povestirile pe care le scrieți. Deși acest lucru nu vă va aduce în mod direct un nou public, prin includerea citatelor și prin etichetarea acestora pe social media, puteți accesa publicul.


Învățați o clasă

Învățați-i pe oameni să facă ceea ce faci, să puneți conținutul pe Slideshare, să clătiți, să repetați.


Mentor o pornire

Inițiativele de mentorat reprezintă o modalitate excelentă de a construi bunăvoință în industria dvs. De multe ori puteți să obțineți apoi postări de oaspeți sau să folosiți numele lor pentru a obține conținut în altă parte sau pentru a fi citat ca expert / sursă.


Sponsor Meetups

Meetup.com este unul dintre cele mai populare site-uri online pentru organizarea de grupuri de oameni pentru a se reuni. Mulți dintre aceștia acceptă sponsori, care fac lucruri cum ar fi să ofere spațiu de întâlnire gratuit sau să plătească bara de bara. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă aduce compania sau produsul în fața publicului țintă ideal.


Efectuați campanii de informare pentru a fi incluse în buletine informative de e-mail

Unele companii efectuează buletine de știri zilnice, săptămânale sau lunare, care curează conținutul din jurul industriei, iar multe dintre acestea au mulți abonați. Dacă aveți conținut care se potrivește publicului, adresați-vă acestora și vedeți dacă acestea vor include articolul dvs. în următoarea ediție.


Reținerea utilizatorilor

Odată ce ați atras clienții dvs. pe site-ul dvs., indiferent dacă este vorba despre un conținut prin intermediul unei pagini sociale sau al unei pagini de conversie prin SEO, ei vor părăsi adesea site-ul dvs. și se vor întoarce de câteva ori înainte de a-și converti efectiv. Uneori fac cercetări, câteodată se distrag de alte site-uri și, uneori, nu sunt gata să cumpere sau să vă dea informațiile de care aveți nevoie atât de mult pentru a vă conduce afacerea înainte.

Iată 8 modalități prin care oamenii să revină pe site-ul dvs.


Colectați adrese de e-mail și trimiteți e-mailuri consecvente

Unul dintre cele mai simple lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le fac nu este trimiterea e-mail marketing consecventă clienților care și-au dat adresa de e-mail. Indiferent dacă este vorba despre un buletin săptămânal sau despre un conținut zilnic de conținut pentru a preda și a vinde, acesta este cel mai bun mod de a vă menține utilizatorii implicați. Cea mai bună parte este că, odată ce o setați o dată, clienții dvs. vor vedea același conținut.


Comentariul oaspeților pe site-uri similare

Similar cu achiziționarea de noi utilizatori, postarea oaspeților pe site-uri similare care au probabil audiența dvs. și au citit site-ul dvs. este o modalitate excelentă de a le reaminti despre site-ul dvs. sau de produs. Pro muta - faceți publicitate și pe aceste site-uri (vedeți mai jos)


Faceți publicitate retransmisă

Dacă nu faci retargeting și tu conduci o afacere online, te las literalmente bani pe masă. Cu toate rețelele diferite de afișare disponibile, ca să nu mai vorbim de Facebook, puteți viza cu ușurință persoane care au venit pe site-ul dvs., dar care nu au fost cumpărate să revină și să-și termine conversia.


Reclama pe site-uri similare

Încă o dată, folosind SimilarWeb sau SEMrush, găsiți site-uri similare cu ale dvs. care nu sunt concurenți și vedeți dacă puteți face publicitate acolo. Acum audiența lor este a ta.


Oferta pentru cuvinte cheie concurente

Acesta este ușor greu pe scară etică decât multe dintre celelalte, dar AdWords vă permite să licitați pe mai mulți termeni de marcă competitori. Dacă vă caută concurentul, ar trebui să știe și despre tine.


Promovați conținutul pe teme sociale

S-ar putea să nu știți acest lucru, dar adepții dvs. de pe social media (în special Facebook) nu văd tot conținutul pe care îl postați. Dacă vedeți că o bucată de conținut a reușit și a avea o expunere bună, fie să îi îmbunătățiți postarea, fie să o promovați publicului dvs. personalizat pe care l-ați pus împreună.


Permiteți utilizatorilor să se aboneze la conținut

Unele CMS-uri, cum ar fi WordPress, vor permite utilizatorilor să se aboneze la răspunsurile la comentariile pe care le părăsesc pe conținutul dvs. De asemenea, puteți utiliza o multitudine de instrumente (cum ar fi SumoMe) pentru a capta adresele de e-mail la care puteți trimite conținut atunci când acestea sunt publicate.


E-mail utilizatorii atunci când ceva se întâmplă la fața locului

Dacă ați primit pe cineva să vă înscrieți la produsul dvs., trimiteți-i un e-mail atunci când se întâmplă ceva (un produs este scos din stoc sau este disponibil în stoc, se modifică valori etc.) pentru a le reveni pentru a se angaja din nou cu produsul dvs.


E-mail utilizatorii care abandonează coșul de cumpărături

Dacă rulați un site de comerț electronic, trimiteți-i un e-mail atunci când au lăsat ceva pe care doreau să-l cumpere.

Concluzie

Recunoaștem că nu toate acestea vor funcționa pentru fiecare site, dar multe dintre ele vor. La urma urmei, marketingul nu este vorba de tactica pe care o folosiți, ci de tactica care vă conduce strategia înainte. Lăsați-vă comentariile despre modul în care conduceți trafic spre site-ul dvs. în 2016!

 

Sursa: https://www.getcredo.com/ways-to-drive-traffic-to-your-website-2017/

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |