7 sfaturi eficiente pentru eveniment de succes promovat prin e-mail marketing

7 sfaturi eficiente pentru eveniment de succes promovat prin e mail marketing

Îți place sau nu, e-mail rămâne în continuare ca unul din instrumentele cele mai eficiente de marketing pentru evenimente de astăzi. Spre deosebire de site-ul dvs. sau un eveniment aplicația eveniment, e-mail eveniment este o experiență foarte controlată în cazul în care, în calitate de organizator de evenimente, poate decide totul, de la ceea ce pare, la ce oră se arată în sus, apelul la acțiune și ce fel de conținut personalizat aceasta ar trebui să folosească. Și cel mai bun, efectul acesta este măsurabilă. Dar, cu mai mult de 20 la suta din e-mailuri legitime nu ajunge la inbox-ul destinatarului, ce măsuri ar trebui să ia planificatorii eveniment pentru a asigura livrarea cu succes a campaniilor lor de e-mail?

Ce este spam scoring?

Începând din martie 2017, a mesajelor de tip spam au reprezentat 57% din traficul de e - mail la nivel mondial 1 - și , în consecință, furnizorii de e - mail sunt din ce în ce mai multe și mai stricte asupra a ceea ce conținut se face într - un inbox și ce se termină în nedorită.

 

Servere de mail și aplicații folosesc diferite moduri de e-mailuri „scoring“ - în cazul în care scorul este prea mare, atunci evenimentul invita, de exemplu, devine clasificat ca spam și nu va ajunge la inbox-ul dumneavoastră participant. Ceea ce face complicat, cu toate acestea, este faptul că fiecare filtru de spam funcționează un pic diferit față de celălalt și de „trecere“ scoruri poate varia. Invitația dvs. de e-mail ar putea trece printr-un filtru de spam un participant, dar semnalat, de altu ca nedorite. Filtrele de spam poate, uneori, chiar și sincronizare intre ele pentru a împărtăși ceea ce au învățat și acest lucru va afecta, de asemenea, variabilitatea scorul de spam.

Cum de a evita mesajele de poștă electronică de evenimente marcate ca spam

Vestea proastă este că nu există nici o formulă infailibilă în abordarea problemei spam-ului drept criterii de filtrare este în continuă creștere și schimbare. Există, totuși, câțiva pași de bază puteți lua pentru a vă ajuta să reduce scorul dvs. de e-mail de spam:

1. Verificați setările de e-mail

Servere de e - mail participanții dvs. sunt susceptibile de a respinge e - mailurile de evenimente atunci când adresa serverului de expediere nu se potrivește cu adresa expeditorului pe e - mail. Deci , este posibil să utilizați serverul de e - mail software - ul de înregistrare ( de ex. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ) pentru a trimite invitații de e-mail , dar adresa „expeditor“ pe e - mail care apare în inbox -ul dvs. este participant Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Pentru a rezolva această problemă, contactați persoana sau organizația care administrează domeniul dvs. - în acest caz, myevent.com - și să le cereți să adauge „eventtech.com“ la înregistrarea SPF (Sender Policy Framework) pentru acel domeniu. Acest lucru spune serverele participanții dvs., care eventech.com este permis să trimită e-mailuri în numele dvs..

2. Ai un buna Reputație?

Rata de livrare a email marketing campanii face în jurul valorii de evenimentele dvs. se bazează foarte mult pe reputația expeditorului. Furnizorii de servicii Internet (ISP) ia în considerare reputația expeditor ca fiind cel mai important factor pentru a determina dacă este sau nu pentru a bloca anumite e - mailuri. Este ceva ce trebuie să păstreze un ochi constantă pe cât se poate fluctua de la o campanie de e - mail la altul. Asigurați - vă că aveți o strategie de dublu opt-in pentru a se asigura lista dvs. este participant sănătos și angajat, cu link - uri clare de dezabonare , care va reduce dramatic orice reclamații de spam. Există site - uri web decât vă pot ajuta să măsurați și să monitorizeze reputația expeditorului, cum ar fi Scorul expeditor și SenderBase .

3. Evitați cumpărarea sau închirierea liste

Ca tentant ca este să crească lista potențială de participanți pentru un eveniment, listele achiziționate nu sunt cele mai bune practici atunci când vine vorba de reputația expeditorului. Cel mai adesea, acestea sunt ciuruite cu e-mailuri morți și capcane de spam, care pot induce în eroare furnizorii de cutie poștală pe care le încalcă regulile prin trimiterea de emailuri nesolicitate. E-mailurile dvs. se va încheia în foldere nedorite sau pot fi marcate ca spammer.

Trimiterea la o listă care nu a dat permisiunea poate avea un impact , de asemenea , capacitatea de a comercializa evenimentul, dăuna brand - ul și chiar au implicații juridice, în special cu punerea în aplicare a GDPR anul viitor. In schimb, permite lista de participanți să crească organic. Dă - le posibilitatea de a semna-up la lista de marketing atunci cand inregistreaza pentru un eveniment - în acest fel, vă puteți asigura că primesc toate comunicațiile prin e - mail de la organizația pentru toate evenimentele.

4. Amintiți-vă că "Conținutul este rege"

Filtrele de spam se uite în conținutul dvs. de e-mail. Un e-mail care conține doar un link clickable care ia participant la pagina de înregistrare de evenimente, de exemplu, este probabil să fie marcate ca spam. Întrucât adăugarea unui text descriptiv la adresa dvs. de email va ajuta pentru a evita acest lucru. Asigurați-vă că aveți conținut informativ despre evenimentul dvs. și să încerce să limiteze utilizarea a ceea ce aceste filtre considera cuvinte ca riscante, cum ar fi „liber“, „cumpără“, „ordine“, „cumpărare“ și „promo“. De asemenea, nu valorifica dvs. „de la“ linia de adresă sau subiect și, în general, să evite folosirea mărcilor de capitalizare și de exclamare în corpul mesajului de e-mail, deoarece acestea vor avea toate un impact negativ asupra scorul de spam.

Soldul dvs. imagine-text raportului - Mail Chimp recomandă un raport de 80% la 20% de text imagini. Email-uri cu o mulțime de imagini sau imagini mari și nu de mult text va obține un scor mare de spam. Evitați conectarea la imaginile care sunt ținute pe un alt Sever ca esti mai bine să încărcați imagini în e-mail în sine. Dacă aveți de gând să utilizați link-uri, asigurați-vă că imaginile sunt găzduite la servicii credibile numai ca acest lucru va avea, de asemenea, un impact negativ asupra scorul de spam.

5. Verificați-vă „De la“ Detalii

Participanții dvs. serverele de mail a verifica mai mult de domeniu și conținutul dvs., cu unele punând o atenție deosebită dvs. «De la adresa». Încercați și de a evita schimbări frecvente la „de la“ adresa dvs. deoarece acest lucru va afecta scorul dvs. de spam. Când se trimite invitația email-uri pentru evenimente, întrebați participanții dvs. pentru a adăuga adresa „De la“ la cărțile lor de adrese. În acest fel puteți evita toate comunicațiile prin e-mail viitoare cu care se încheie la participant în dosarul spam.

În cele din urmă, încercați și de a evita folosirea nume de câmpuri vagi în adresa dvs., cum ar fi „Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.“. În schimb, utilizați nume clare, de încredere, cum ar fi „Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.“ sau „Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.“. Stick la un număr limitat de aceste nume și de a construi o bună reputație pentru aceste adrese prin trimiterea de email-uri angajarea și veți observa o diferență.

6. Luați în considerare Whitelisting

Este posibil să nu mai e-mailuri fiind respinse de participanții dvs. servere adăugând serverul de e-mail la o «listă albă» pe serverele lor. Acest lucru poate ajuta dacă vizați indivizi dintr-o anumită organizație (angajați interni) sau acei participanți care utilizează furnizorii de cutii poștale publice, cum ar fi Gmail sau Yahoo Mail. Procesul, cu toate acestea, are nevoie de efectuarea de modificări e-mail servere, care sunt în mod normal, în afara controlului tău. De asemenea, se oprește de lucru în cazul în care adresa serverului trimit modificările vreodată.

7. Test de E-mail 'Spamminess'

Există o serie de instrumente gratuite pentru verificatorul de e - mail de spam care pot ajuta la evaluarea „spamminess“ mesajele de poștă electronică și de a profita la maximum de campaniile de marketing eveniment. E - mail spam de testare , de exemplu, este un test simplu , rapid , care va analiza conținutul dvs. de e - mail, inclusiv linia de subiect, sursa HTML și link - uri, pentru a determina dacă cele mai multe filers de spam va bloca. Alții , cum ar fi Mail Poet , sunt concepute pentru a testa „spamminess“ de buletine. Se verifică conținutul pentru anumite cuvinte, în timp ce , de asemenea , comparând adresa de e-mail pentru listele negre comune. Un alt o puteți utiliza este Verificare Blacklist - vă permite să comparați adrese IP din companie la 100 de liste negre comune de e - mail bazate pe DNS. Dacă oricare dintre adresa IP a companiei dvs. au fost pe lista neagră, mesajele trimise de la acestea nu vor fi livrate la cutiile poștale care sunt securizate cu cele mai multe e - mail de spam tradiționale filtre și care ar putea include propria organizație.

Concluzie

Evitarea filtrele de spam nu este, de obicei, ceva planificatorii eveniment va faceti griji cu privire la - încă poate avea un impact enorm asupra succesului campaniei de email marketing evenimentului lui. Deci, data viitoare când vă trimite invitații prin e-mail, cred că înapoi la unele dintre sfaturile despre care am vorbit aici. Configurați contul pentru setările corecte, utilizați un conținut relevant și angajarea și trimite prin e-mail liste bazate pe permisiune. Făcând astfel, nu va crește numai ratele deschise și clic, dar, de asemenea, va trimite semnale pozitive pentru furnizorii de e-mail participanții dvs. pentru a vă asigura că toate campaniile dvs. de e-mail viitoare ajung în Mesaje primite din dreapta.

Există și alte sfaturi de spam pe care doriți să le includeți în această listă? Ne-ar plăcea să aud opiniile dumneavoastră!

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |