Ghid de SEO complet: 21 de pași pentru a ajunge in Top 10 pe Google în 2018

Toată lumea care se ocupă de promovarea  are o dorință importantă. Indiferent dacă el sau ea este un  nou - venit sau  expert, doresc să afle cum să ajungă la partea de sus a cautarii Google. Adevărul este că obținerea clasamentelor înalte se dovedește a fi o adevărată durere de cap, mai ales după alt editor. Nu aveti frica , suntem aici pentru a vă aduce un cadou special pe măsură ce suntem în noul an. Asigurați-vă că ați citit cu atenție întregul ghid și ați urmat TOATE sfaturile date pentru a vă asigura pozițiile de top în rezultatele căutării  . Succesul va fi inevitabil dacă urmați CÂTEVA din recomandări date.

Printre clienții noștri, există și cei care au recomandările noastre, dar totuși, există unii care nu respectă sfaturile noastre și nu reușesc să obțină ridicarea in top. Astfel, în fiecare lună analizăm cu atenție și analizăm fiecare factor care influențează succesul și eșecul clienților noștri. Vom actualiza acest ghid de fiecare dată când există unele detalii noi de raportare (aceasta este ultima actualizare la data de 31 ianuarie 2018) . Descoperim principalele motive pentru care oamenii nu reușesc să vină pe primele 10 pe  și să explice exact ce trebuie să faceți - și cum să faceți acest lucru - pentru a obține cu succes numărul 1 pe  în 2018 și să rămâneți acolo de mulți ani!

Notă : Este esențial să urmați fiecare dintre acești 21 de pași. Dacă ignorați oricare dintre ele, este posibil să nu reușiți să ajungeți la Top 10 pe Google. Deci, nu ratați șansa de a  consulta gratuit. Mai mult, în afară semanticii de cumpărare. Acum hai să ajungem la sfaturi!

 

1. Creați un nucleu semantic - o listă de cuvinte cheie direcționate

Începeți cu cercetarea cuvintelor cheie. Nu vă concentrați asupra câtorva cuvinte cheie - va trebui să elaborați o listă lungă de ele și. De asemenea, vă recomandăm să acordați atenție acestui lucru. Acesta va simplifica căutarea de cuvinte cheie.

2. Fixați structura  - dvs. pentru o mai bună

Dacă structura  - dvs. este o mizerie - nu există nici o modalitate de a vă poziționa pe Google. Motorul de căutare acordă cea mai mare atenție navigației și experienței utilizatorului, astfel încât asigurați-vă că structura dvs. este echilibrată și clară. De asemenea, este important să conectați corect paginile din  - dvs. .

O va spori vizibilitatea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare și va duce la poziții mai mari pe Google.

3. Aflați costul Top 10 pentru cuvintele dvs. cheie

Cum poți să-ți înfrunți concurenții, întrebi? În primul rând, trebuie să înțelegeți tacticile concurenților dvs. și să selectați metodele pentru o campanie  eficientă , bazată pe ceea ce aflați despre concurenții dvs. Noi vă permite să aflați numărul de link-uri de care aveți nevoie pentru SEO și cât de mult va costa pentru a depăși concurenții dvs. Determinarea costului va arăta cele mai potrivite și mai potrivite cuvinte cheie (pe baza bugetului dvs.) pe care trebuie să le obțineți pentru top 10 Google.

va indexa fiecare pagină a  - . Paginile de destinație cu cuvinte cheie adecvate tind să fie cele mai bune generatoare de trafic. În consecință, acestea vor aduce traficul proeminent și cifrele ridicate în clasamentul site-ului dvs.

Acest pas este vital, deoarece vă ajută să vă concentrați asupra acelui grup. De exemplu, doriți să vizați un cuvânt cheie, cum ar fi "construirea de link-uri", dar după ce ați făcut unele cercetări, aflați cât de competitiv este (citește: scump). Deci, doriți să treceți la un cuvânt cheie mai puțin competitiv, spuneți "serviciul de construire a legăturilor în SUA". Această cercetare vă economisește mii de dolari, deoarece un cuvânt cheie vă poate readuce înapoi la fel de mult ca 10.000 $, dar altul vă poate costa doar 100 $. Deci, aflați exact informațiile privind costul și numărul de  s aveți nevoie pentru a depăși concurenții dvs. cu noi. Ajută la îmbunătățirea clasamentului Google cu cheltuieli rezonabile. Aflați mai multe despre cuvintele cheie corecte din articol.

4. Pregătiți un plan de construire a legăturii detaliate

Având un plan precis este jumătate din bătălie . Dacă faceți ceva fără un plan exact, acesta vă poate aduce rezultate pe care nu vă așteptați neapărat.

Cu cât este mai bună  calitate pe care îl are site-ul dvs., cu atât se înregistrează cele mai ridicate clasamente pe care le primește Google. Având o vastă experiență, am dezvoltat o companie care vă va oferi un plan de construire a legăturilor. În plus, aceasta va indica cuvintele cheie și un buget pe care trebuie să-l depășiți pe concurenți. Instrumentul nostru de analiză a  ului funcționează în conformitate cu cele mai recente. Folosind acest serviciu, veți afla tipul și numărul de  uri pe care trebuie să le cumpărați pentru a derula o campanie SEO optimă. Dacă doriți să obțineți o analiză extinsă, vă recomandăm să folosiți serviciile noastre.

Primul lucru din campania dvs. de construire a legăturilor este obținerea backlink-urilor. Dar trucul este că profilul dvs. de backlink trebuie să arate natural Google. Nu încercați să faceți site-ul dvs. de succes peste noapte! Fiți consistenți și stabiliți . Noi facem mai usoara sarcinile dvs. SEO prin recomandarea vitezei de construire a link-urilor potrivite pentru site-ul dumneavoastra.

Cel mai important lucru este cumpărarea / obținerea backlink-urilor dvs. treptat . Dacă cumpărați prea multe backlinkuri simultan, Google le poate ignora. Pentru a vă asigura că activitățile dvs. de construire a legăturii arată natural, folosiți sau.

Pentru a oferi o fundație solidă pentru site-ul dvs., începeți campania dvs. de construire de link-uri de la backlink cu nivel scăzut (SB Rank 1-SB Rank 4). Și în decurs de 1-2 luni, puteți obține backlink-uri cu SB-uri mai mari. Pentru a evita capcanele în campania dvs. de construire a legăturilor, folosiți-ne.

5. Obțineți backlink-uri cu diverse texte ancoră unice și cuvinte cheie diferite

Cunoașterea distribuției textului ancora este benefică dacă sunteți sau veți deveni un expert SEO. Dacă nu aveți nevoie de cunoștințe aprofundate, ci doar de poziții înalte în Google SERP, verificați aceste 5 reguli simple bazate pe:

  1. Întotdeauna obțineți linkuri pentru diferite texte ancoră . De exemplu, în cazul în care cuvântul dvs. cheie este "cum să obțineți clasamente mai mari" și că vă îndreptați spre piața din SUA, atunci textele dvs. de ancoră pot arăta astfel:
  • cum să obțineți clasamente mai mari în SUA
  • poziții superioare în SUA
  • îmbunătățirea clasamentelor în Australia, Canada
  • să primească clasamente mai mari
  • backlink-uri eficiente pentru clasamentele superioare etc.
  1. Aproximativ 45% din ancorele dvs. ar trebui să conțină adresa URL a site-ului web sau chiar să conțină doar adresa dvs. URL .
  • www.LinksManagement.com oferă o legătură de înaltă calitate
  • www.LinksManagement.com
  • http://www.LinksManagement.com
  • obțineți link-uri de calitate utilizând 
  1. Aproximativ 30% din ancorele dvs. ar trebui să constea dintr-un nume de marcă sau un nume de domeniu al site-ului dvs. Web .
  • LinksManagement oferă o legătură de înaltă calitate
  • LinksManagement se specializează în crearea de legături
  • link-ul de servicii de constructii de la LinksManagement.com
  • link-ul de constructii de calitate - LinksManagement.com
  1. Pentru a face promovarea site-ului dvs. mai naturală, utilizați întotdeauna mai multe cuvinte cheie diverse în campania dvs. de construire a legăturilor. Utilizați sinonime și cuvinte strânse:
  • obținerea backlink-urilor
  • cumpărare backlink
  • backlink de calitate pentru SEO
  • îmbunătățirea clasamentului prin backlink
  1. Aproximativ 14% din ancorele dvs. ar trebui să fie generice pentru o mai bună clasare pe Google. Textele generice de ancoră conțin expresii comune de chemare la acțiune. O scurtă listă de cuvinte generice este mai jos:
  • Vezi aici
  • faceți clic aici acum
  • aflați aici
  • incearca-l

Aceste sfaturi practice vă vor îmbunătăți clasamentul Google fără nici un risc de pedeapsă. Dacă aveți întrebări suplimentare, amintiți-vă că puteți să ne adresați întotdeauna și specialistul nostru SEO va selecta manual cele mai potrivite backlink-uri pentru dvs.!

NEW 6. Utilizați efectul sinergic al algoritmului Google Penguin

Deoarece Penguin a devenit parte integrantă a algoritmului Google, strategiile SEO s-au schimbat. În prezent, este important să ne concentrăm asupra unei game largi de măsuri pentru a obține rezultate impresionante. Acesta este efectul sinergic în practică. Să explicăm cum funcționează.

Recentul nostru a arătat că site-ul promgirl.com a ajuns la Top 10 pe Google utilizând mai mult de 30.000 de cuvinte cheie (în conformitate cu) și a primit mai mult de 2.500.000 de vizitatori pe lună, cu doar 2.300 de domenii de referință . Dacă împărțiți 30.000 de cuvinte cheie de la 2300 de domenii, veți vedea că 1 backlink oferă Top 10 posturi pentru fiecare 13 cuvinte cheie de pe promgirl.com.

Un alt client a obținut și rezultate bune. Acest site Web apare în Top 20 de SERP-uri Google folosind mai mult de 300 de cuvinte cheie(în conformitate cu), cu mai mult de 2.000 de vizitatori în fiecare lună și doar 200 de domenii de referință . Împărțirea a 300 de cuvinte cheie pe 200 de link-uri arată că 1 backlink are rezultate în top 20 de poziții pentru fiecare 2 cuvinte cheie pentru lasitlaser.com.

Pare a fi un miracol? Acest miracol are o explicație simplă - efectul sinergic al lui. Site-urile web din ambele exemple au utilizat o gamă completă de măsuri pentru a-și îmbunătăți clasamentul și profilul de backlink natural. Rețineți că puteți beneficia de efectul sinergic numai dacă sunt combinate următoarele acțiuni:

  1. Utilizați.
  2. Creșterea numărului de domenii de referință (faceți o treabă excelentă în acest caz).
  3. Urmați alte reguli indicate aici pentru a vă face campania SEO naturală și eficientă.

7. Înconjurați legăturile dvs. cu conținutul

Este o idee bună să aveți conținutul centrat pe cuvinte cheie în legăturile dvs. În felul acesta, ele par a fi mai naturale pentru Google, în timp ce alte metode de creștere a clasamentului Google pot părea subțiri. Rețineți că în conținutul dvs. jucați un rol semnificativ și aduceți suc de legătură suplimentar la backlinkle existente.

Când achiziționați linkuri la, puteți indica conținut suplimentar înainte și după link. În total, link-ul dvs. va fi înconjurat de 500 de caractere cu conținut unic și adecvat . Astfel, link-urile achiziționate la LinksManagement par a fi naturale pentru Google și alte motoare de căutare; acest aspect natural va îmbunătăți clasamentul site-ului dvs.

8. Obțineți backlink-uri din pagini cu diferite rapoarte SB

După cum știți, PageRank nu mai este disponibil. Deci, a elaborat metrica pentru a înțelege mai bine valoarea oricărei pagini web. Se numește această metrică și se ia în considerare nu numai valori ale indicatorilor PA / DA, ci și alte valori. Din acest motiv, folosim clasamentul SB, deoarece ne oferă mai multe informații rezonabile despre orice site web. 

Google îți place diversitatea, deci trebuie să eviți să folosești link-uri cu doar un clasament superior SB, precum și link-uri cu doar un clasament SB scăzut. Asigurați-vă că backlink-urile dvs. provin de la pagini cu ranguri diferite . Această strategie va dovedi Google că ai aceste backlink-uri într-un mod natural.

Dacă profilul dvs. actual de backlink nu îndeplinește aceste cerințe, backlink-uri corespunzătoare pentru a face ca site-ul dvs. să pară natural Google.

Este important să rețineți că backlink-urile trebuie să provină din pagini relevante. Nu are nici un rost să cumpărați backlink scumpe dacă acestea sunt irelevante pentru nișă. Google nu va aprecia acest lucru. Noastră vom selecta cele mai relevante backlink-uri pentru dvs. Mai mult, dacă doriți să obțineți backlink-uri selectate manual.

9. 50% din backlink-urile ar trebui să indice paginile interioare ale site-ului dvs.

Asigurați-vă că aproximativ 30-50% din backlink-urile indică pagina de pornire și 50-70% pentru alte pagini ale site-ului dvs. Web. Aceste procente sunt deosebit de importante pentru site-urile grele de conținut. Sa dovedit că site-urile cu backlink care indică toate paginile site-ului lor, inclusiv paginile interioare, au o clasare mult mai bună pe Google decât cele cu backlink care indică doar paginile lor inițiale.

Dacă aproximativ 0-70% din backlink-urile dvs. indică paginile dvs. interioare , pare mai naturală pentru Google și are ca rezultat clasamente mai mari. Iată câteva înregistrări corecte ale clienților noștri care au un procent mare de backlink care indică subpaginile lor: btcmanager.com are aproximativ 80% din aceste link-uri, khojdeal.com- 70% , cryptoledge.com- în jur de 70% . Ca urmare, Google a considerat aceste site-uri naturale și a consolidat pozițiile lor.

Cercetarea noastră a demonstrat că site-urile cu un procent ridicat de backlink care indică paginile lor inițiale și un procent foarte redus de backlink care indică subpaginile lor au avut rezultate semnificativ mai slabe decât concurenții lor, cu mai puține backlink, dar cu mai multe profiluri backlink naturale . Pentru a afla mai multe despre SEO, poate doriți să.

10. Optimizarea pe pagină este o soluție pentru clasamentele înalte

Google de azi nu are nimic de-a face cu fostul Google. Nu există nici un punct în a crede că optimizarea off-page (de exemplu, backlink-uri) va fi suficient pentru a găsi o soluție la o problemă ca a ajunge la partea de sus a Google. Fără o strategie rafinată SEO, chiar și o mie de backlink nu vor face nici o diferență în clasamentul tău. Ar trebui să aveți un conținut unic și relevant pe site-ul dvs. web. Iată o listă de verificare rapidă pentru optimizarea pe pagină:

Numai cuvinte cheie relevante și direcționate. Odată ce ați identificat cuvintele dvs. cheie, trebuie să vă asigurați că conținutul dvs. este optimizat corespunzător pentru ele. După aceea, includeți acele cuvinte cheie pe site-ul dvs. web. Dar țineți minte importanța plasamentului fiecărui cuvânt cheie. Unele pagini sunt mult mai bune pentru optimizarea pe pagină. Iată o listă cu câteva dintre cele mai importante puncte pentru optimizare în funcție de cuvintele cheie alese:

  • Titluri . Etichetele titlu sunt utilizate pentru a descrie conținutul unei anumite pagini pentru motoarele de căutare și utilizatorii.
  • Descrierile metaforelor sunt texte scurte ale descrierii conținutului unui site web în HTML. Este logic să folosiți cuvintele cheie în descrierea meta.
  • Etichete cu titluri și conținut . Google îmbunătățește poziția SERP a site-ului dvs. dacă există cuvinte cheie potrivite în conținut. Acordați o atenție deosebită cuvintelor cheie din interiorul etichetelor.
  • URL-uri . URL-ul este unul dintre cele mai importante elemente în selectarea site-ului dvs. printre multe altele.
  • Imagini Titluri & Alt Text . Atât textul, cât și titlurile alt sunt atribute care pot fi adăugate la o etichetă de imagine în HTML. Motoarele de căutare iau în considerare atributele pentru clasarea paginilor.

Creați cel puțin 60 de pagini (fiecare pagină trebuie să conțină cel puțin 500 de cuvinte). Mai mult conținut, cu atât mai bine. Conținutul extrem de informativ, care este util pentru oameni, îmbunătățește clasamentul Google. De asemenea, este esențial să actualizați conținutul cât mai des posibil. Optimizați conținutul pentru o actualizare simplă.

Evitați tot conținutul duplicat sau utilizați un fișier robots.txt pentru al închide din indexare. Aceasta este o necesitate! După actualizarea Penguin 4.0, drumul către Google Top 10 este închis pentru astfel de site-uri. De aceea, acordați o atenție deosebită calității conținutului, deoarece acest factor devine din ce în ce mai important. sau vă va ajuta în găsirea și ștergerea conținutului duplicat.

Dacă sunteți înclinat spre creșterea clasamentului Google al site-ului dvs., rețineți că există încă un lucru vital de făcut - creați o hartă site. O mare varietate de generatoare de sitemap-uri oferă soluții ușoare și rapide pe care le puteți încărca pe Google.

Pentru a profita la maximum de investițiile dvs., începeți cu paginile care vă aduc mult trafic. Apoi, pe măsură ce creați mai multe pagini în viitor, asigurați-vă că le optimizați în timp ce mergeți. Pentru a obține o mai bună înțelegere a optimizării inteligente pe pagină , citiți acest lucru.

11. Evitați aceste 5 greșeli SEO greu

Principalul motiv pentru care mulți oameni își dau drumul la campania de construire a legăturilor este că nu obțin rezultate rapide. Există mai multe motive pentru aceasta:

  1. Numărul de backlink-uri achiziționate / construite nu este suficient pentru a fi în clasamentul Top 10 pe Google. Cu ajutorul nostru, puteți dezvălui numărul corect de backlink de care aveți nevoie pentru a intra în Top 10. În afară de aceasta, vă va da seama care sunt legăturile EXACT de care aveți nevoie pentru performanța cu succes a site-ului dvs. Dacă doriți să vă depășiți concurenții și să cheltuiți cu înțelepciune, ar trebui să știți cât de multe backlink aveți nevoie. Mai jos veți afla mai multe despre strategia dvs. de construire a legăturilor.
  2. Dacă ați anulat link-urile achiziționate în termen de o lună de la plasarea lor sau dacă un editor a șters link-uri în termen de 3 luni, înseamnă că tocmai ați pierdut banii deoarece
  3. Poate tu . Amintiți-vă că prea mult lucru bun nu este bun pentru nimic. Deci, verificați site-ul dvs. utilizând acest lucru pentru a găsi un sentiment de moderare.
  4. Luați în considerare prezența dvs. în mass-media sociale. Este minunat atunci când utilizatorii pot partaja informații despre site-ul dvs. Deci, adăugarea butoanelor "Partajați" pe site-ul dvs. este de ajutor. Nu uitați că conturile din rețelele sociale vă oferă link-uri gratuite de la resurse reputate pe site-ul dvs. web, împreună cu traficul intensificat.
  5. După cum probabil știți, Google este la fel de viclean ca o vulpe. Deci, dacă clasamentul dvs. a început să danseze după recenta campanie de construire a link-urilor ecologice sau cumpărate, păstrați-vă calm și continuați cu clădirea dvs. de legătură. Acesta este un algoritm dificil de la Google (). Clienții noștri, experții SEOmoz și alte resurse SEO au observat și această captură. Trebuie doar să vă lipiți de strategia de construire a legăturii planificate atent și, în cele din urmă, situația se va rezolva. .

12. Păstrați-l până când veți realiza planul de construire a legăturilor

Una dintre cele mai comune greșeli SEO și de ce oamenii își opresc adesea campania de construire a link-urilor, este că nu văd nici un feedback rapid și vizibil. Rețineți că SEO nu produce rezultate peste noapte. Armați-vă cu răbdare și așteptați cel puțin 3-6 luni, mai bine chiar și 12 luni, pentru a obține rezultate pozitive și pentru a vă aduce investițiile înapoi.

Urmați strategia dvs. de construire a link-urilor până când acestea sunt complete . Și în câteva luni vă veți bucura de roadele muncii voastre.

Rețineți că, de multe ori, clasamentele site-ului dvs. pot să coboare în sus și în jos până când ajungeți la Top 10. Google Check out pentru a evita posibilele obstacole.

13. Bazați-vă pe experții SEO

Nu este un secret că profesioniștii calificați sunt rubinii de mai sus. Mai ales când vine vorba de promovarea site-ului dvs. și creșterea profitului. Deci, dacă nu sunteți un guru SEO, atunci cea mai fiabilă, promptă și rezonabilă modalitate de a vă asigura punctele Top pe Google este să angajeze un expert SEO. Dacă încă ezitați -.

Deși am acoperit o mulțime de momente cruciale pentru SEO pe blogul nostru, este imposibil să strângem toată experiența și cunoștințele noastre într-un singur articol. Și chiar dacă reușiți să citiți blogul nostru de la A la Z, nu veți obține expertiza necesară pentru a aborda unele probleme SEO înșelătoare. Pentru că:

  • Este imposibil să înveți SEO peste noapte. În plus, datele se schimbă atât de repede încât este dificil să se prevadă unele capcane viitoare.
  • Să știi multe despre SEO nu este suficient. Trebuie să știți cum să aplicați teoria în practică.
  • Nu puteți obține niciodată experiență din cunoștințele altcuiva. Experiența solidă este de obicei însoțită de multe greșeli. Dar a face greșeli nu este cu siguranță chestia pe care sunteți gata să o faceți cu site-ul dvs., nu-i așa?

Singura metodă dovedită pentru evitarea acestor greșeli dureroase este angajarea unui profesionist cu experiență, care va aborda toate problemele dvs. SEO în mod corespunzător. Deși credem că acest articol poate fi foarte util pentru cititorii noștri, am constatat că clienții noștri, chiar și după citirea acestui articol, continuă să facă aceleași greșeli. Asa de. dacă sunteți un specialist SEO de mijloc, suntem încrezători că puteți rula întreaga campanie SEO pe cont propriu. Dar dacă angajați un expert SEO, veți vedea imediat diferența - veți salva o balenă de timp și grămezi de bani! !

14. Descărcați listele noastre de verificare gratuite pentru SEO

Probabil ați auzit că compilarea listelor de verificare funcționează minunat. Și de fapt nu! Dacă doriți să capturați spoturile Top pe motoarele de căutare și să generați trafic cu mii de vizitatori pe lună, trebuie să aveți o listă de verificare detaliată.

Vestea bună este că am creat 3 liste de verificare gratuite pentru a începe ușor.

  • vă va ajuta să coborâți la un început de zbor în SEO. Aceasta este o necesitate pentru incepatori. Noi împărtășim elementele de bază ale SEO în limbaj simplu.
  • acoperă greșelile costisitoare pe scară largă în optimizarea site-urilor web. Le-am adunat pe toți pentru a vă sfătui în prealabil!
  • este un ghid în profunzime pentru SEO-urile profesionale. Puteți învăța o mulțime de sfaturi la îndemână și eficiente pentru a rula fără probleme campanii SEO pentru site-ul dvs. Web.

Du-te pentru unul dintre ei și veți vedea diferența - toate eforturile dvs. de SEO vor fi direcționate spre obiectivul specific fără fixări aleatorii minor, care nu fac nimic pentru a ajunge la visul tau SEO mare.

15. Urmărirea pozițiilor

Cum veți ști că site-ul dvs. are succes dacă nu verificați progresul concurenților dvs.? Indiferent ce faceți, trebuie să știți mereu unde vă îndreptați în cadrul obiectivelor dvs. de afaceri și particularităților de nișă.

Există multe servicii care vă permit să vă urmăriți automat pozițiile: SemRush, Trackerul de clasare Moz, SERPWatcher, Ahrefs etc. Ingredientul cheie al progresului site-ului dumneavoastră este. Puteți obține cu ușurință cuvintele cheie analizate și puteți primi sfaturi despre cum să depășiți concurenții. și asigurați-vă că vă deplasați în direcția cea bună!

16. Traficul organic este tot ce aveți nevoie

Traficul este un lucru binevenit pentru fiecare proprietar de site web. Cu cât aveți mai mult trafic, cu atât veți avea mai mulți vizitatori, bani și alte bun venituri. Iată 5 motive pentru a obține o idee despre ce ar putea fi în neregulă cu traficul dvs .:

  1. Conținutul dvs. este plicticos. Motoarele de căutare sunt extrem de bune în identificarea conținutului valoros. Nu este nevoie să generați o mulțime de postări de blog care să aibă valoare zero pentru utilizatorii dvs. Motoarele de căutare vor arăta acest lucru și vă vor reduce poziția, și astfel traficul va fi puternic.
  2. Miez semantic necorespunzător. V-am spus deja că este important dacă doriți să obțineți un rang înalt pe Google. Dacă site-ul dvs. are o mulțime de concurenți și nișa dvs. este prea aglomerat, atunci aruncați o privire la cuvintele cheie lung-coada. Unii dintre clienții noștri au ajuns pe prima poziție pe Google cu această metodă. De exemplu, .
  3. Viteza de încărcare a site-ului dvs. web este scăzută. Amintiți-vă: vizitatorii dvs. vă aduc trafic și traficul vă aduce bani. Și sarcina dvs. este să vă faceți vizitatorii mai mult decât mulțumiți de site-ul dvs. Scoateți fiecare problemă de experiență a utilizatorilor pe site-ul dvs. sau permiteți-ne să o facem pentru dvs. Unul dintre principalele motive pentru o rată ridicată de respingere este viteza de încărcare redusă a site-ului web. Un utilizator rar va aștepta mai mult de 3 secunde pentru încărcarea paginii web. !
  4. Ai fost lovit de algoritmii Google. Adevărul este că schimbările se întâmplă atât de frecvent încât este imposibil să le urmăriți și să reacționați în mod corespunzător pe cont propriu. Tactica potrivita pentru optimizarea site-ului va fi pregatita de un specialist SEO cu experienta.
  5. Acționați prea repede cu clădirea dvs. de legătură. Obținerea backlink-urilor este un proces lung și constant, care ar trebui să indice Google că site-ul dvs. merită într-adevăr să obțină pozițiile cele mai profitabile și dorite. Dar mulți proprietari de site-uri web ignoră stabilitatea în crearea de legături și trezesc suspiciunea Google. Unde primesc aceste backlink-uri dacă aveți un trafic redus? În funcție de locul în care primiți aceste backlink-uri de la dvs., veți fi marcate nefiresc. Fii atent cu clădirea dvs. de legătură sau lăsați-o.

17. Obțineți backlink-uri din diverse surse

Trebuie să obțineți backlink de la DIFERITE SOURCES (totuși, acest lucru nu are rost să vă spunem, dar acesta este ceva ce trebuie să știți dacă doriți să obțineți poziții înalte). Diversitatea contează foarte mult dacă aveți rezultate mari și stabile. Vă oferim următoarele:

  1. Am lansat un serviciu suplimentar care vă permite să obțineți backlink-uri care se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră! Acest serviciu personalizat este disponibil astăzi. care backlink doriți să adăugați la profilul dvs. de backlink și specialistul nostru va găsi exact ceea ce doriți!
  2. Am început o strânsă colaborare cu partenerii noștri -. Aceasta este o platformă de marketing de ultimă generație care vă ajută să reușiți cu conținutul dvs. valoros. Puteți comanda link-uri de articole de la ei. Obțineți backlink-uri de calitate superioară și un articol întreg dedicat companiei dvs. sau subiecte conexe. Acesta nu este un serviciu ieftin, dar merită total! Articolele link-uri sunt mai credibile în ochii Google. Plus, Adsy moderhează fiecare platformă cu meticulozitate, astfel încât să puteți fi sigur că veți găsi doar cea mai bună platformă din inventarul lor! 

18. Actualizați-vă blogul

Având un blog corporativ este o idee bună dacă doriți să capturați mai mulți vizitatori și să câștigați încrederea Google. Dar scrierea articolelor nu este un lucru ușor de făcut. Trebuie să faceți acest lucru în conformitate cu cele mai bune practici SEO și să oferiți cititorilor informații relevante și de încredere . Trebuie să rezolvi problemele oamenilor și să-i vindeci durerile.

Puteți scrie articole pe cont propriu sau. Ei întotdeauna compilează un nucleu de cuvinte cheie și scriu articole încântătoare. Vă plac articolele? Unele dintre ele au fost create de Adsy!

19. Planificarea bugetară

Planificarea bugetară este un lucru pe care îl facem în viața noastră de zi cu zi. Și am putea susține că planificarea în SEO este și mai importantă. Iată câteva motive pentru care credem acest lucru și unele greșeli pe care oamenii tind să le facă în campaniile lor de SEO:

  1. Nicio planificare bugetară în SEO ne amintește de navigarea într-o barcă gonflabilă fără să știm dacă este un lac, o mare sau un ocean. Mulți oameni fac adesea aceeași greșeală: cheltuiesc 200 $ / lună și așteaptă ca rezultatele să vină. Însă ele subestimează alte opțiuni importante: direcționarea cuvintele cheie mai puțin competitive, tratarea defecțiunilor pe site-urile lor etc. Pozițiile lor pot crește cumva de la locul 981 la 465 sau chiar 114 , dar persoanele care nu planifică bugetele SEO pot trece cu vederea acest progres. Ei așteaptă ca site-ul lor să lovească Top 10 pe Google și să aducă în grabă vizitatori. Pentru a fi sincer, acest lucru nu s-ar putea întâmpla niciodată. Pentru a evita acest lucru, trebuie să vă planificați bugetul și să continuați cu pași mici, dar constanți.
  2. Proprietarii de site-uri deseori doresc să economisească bani pe SEO. Ei nu înțeleg că SEO este o investiție, și înseamnă că cu cât investiți mai mult, cu atât mai mult veți reveni. De exemplu, investiția dvs. de 500 USD în SEO pe parcursul a 8 luni (în total 4000 USD ) poate genera profit de 600 USD / lună (venitul este mai mare decât investiția cu 20%). În același timp, o investiție de 800 USD pe parcursul a 8 luni (în total 6400 USD ) vă poate aduce 1600 USD / lună . În acest caz, profitul este mai mare decât investiția cu 200% . Cu alte cuvinte, diferența de investiții este cu 37,5% mai mare decât bugetul inițial, dar venitul poate fi180% mai mare ! Iată cum funcționează. În primul rând, un buget mic nu este suficient pentru a face niște lucruri minunate, cum ar fi obținerea de backlink de calitate mai bună, remedierea tuturor defectelor pe pagină sau scrierea unor articole valoroase. Dar toate aceste trei opțiuni sunt esențiale pentru atingerea pozițiilor de top. În al doilea rând,.
  3. Mulți proprietari de site-uri uită că nu sunt singurii care își îmbunătățesc conținutul SEO și site-ul web. Ei au mulți concurenți care investesc foarte mult în SEO. De aceea ar trebui să analizați ÎNTOTDEAUNA concurenții dvs. (!) Și să selectați cu atenție cuvintele cheie care se încadrează în bugetul dvs. Imaginați-vă doar dacă cheltuiți 500 USD / lună pentru SEO, în timp ce concurenții dvs. cheltuiesc peste 5000 USD / lună. Care sunt șansele pe care le puteți depăși?
  4. Și, sigur, nu este nevoie să vă grăbiți la extreme și să cumpărați toate backlink-urile pe care le puteți permite. Orice extreme în SEO va duce la optimizarea site-ului nenatural. Așa că aveți grijă de problemele tehnice ale site-ului dvs., de distribuția adecvată a ancorelor, de scrierea de texte valoroase și de construirea unei campanii amănunțite de SEO pentru cel puțin 12-18 luni și numai după ce acest lucru este făcut dacă mergeți pentru construirea de link-uri. Să numărăm cât de multe backlink vă lipsește și voința noastră le cumpăra treptat pentru dvs.

20. UI / UX mai bun pentru a îmbunătăți SEO

Un lucru mai important care influențează clasamentul site-ului dvs. este designul său la îndemână . Paginile dvs. de destinație, layout-urile de design, textele de vânzare ar trebui să funcționeze perfect. Aceasta nu este numai pentru succes și generarea de trafic. Un design convenabil și frumos al unui site are o influență enormă asupra factorilor comportamentali ai vizitatorilor dvs.

Dacă un utilizator nu-i place cum arată site-ul, el pleacă. Apoi, Google vă degradează pozițiile pe pagina cu rezultatele căutării, iar toate eforturile pe care le faceți pentru construirea de legături, pentru optimizarea pe pagină și pentru articole rămân neobservate. În plus, dacă concurenții dvs. au o rată de conversie mai mare, veți avea mai puține șanse să le depășiți.

Din acest motiv, vă recomandăm să acordați o atenție deosebită designului site-ului dvs. și, în special, paginilor de destinație. Pagina de destinație ar trebui să vă aducă cât mai multe persoane posibil. Vă putem ajuta cu analizarea și stabilirea layout-urilor site-ului dvs.

21. În cele din urmă, și amintiți-vă următoarele

  1. În loc să crească traficul, trebuie să vă concentrați asupra îmbunătățirii clasamentului de la campania dvs. de construire a link-urilor. Aceasta deoarece numai primele trei poziții Google obțin trafic semnificativ.
  2. Cea mai bună opțiune este orice modificare a clasamentului pe site-ul dvs. în primele 100-200 de rezultate ale căutării. Este inutil să o faceți manual în primele 10-50 de rezultate ale căutării.
  3. Urmați strategia dvs. de construire a link-urilor până la sfârșit. Fiți răbdători și, după un timp, veți vedea rezultate satisfăcătoare. Citiți articolul despre cum fac oamenii pe drumul către Google Top 10. 

Asigurați-vă că campania dvs. SEO este naturală pentru Google. Aceasta include:

  • Viteza clădirii dvs. de legătură. Păstrați o viteză moderată atunci când achiziționați noi backlink. Dacă nu sunteți sigur de viteza corespunzătoare pentru campania dvs. de construire a link-urilor, folosiți-le pentru a le dezvălui.
  • Numărul de backlink pe care îl obțineți contează prea mult. Nu este nevoie să obțineți sute de backlink atunci când aveți nevoie de doar zece, și visa versa. Uneori vă lipsesc multe backlink, astfel încât ar trebui să planificați cu atenție și alte activități pentru a le obține. Aceasta va indica numărul exact de backlink pe care ar trebui să-i cumpărați.
  • Calitate backlink. Evitați obținerea de legături de înaltă calitate sau de calitate scăzută - găsiți un echilibru cu ajutorul nostru.
  • Dofollow / nofollow link-uri.
  • este un lucru pe care mulți oameni îl ignoră adesea sau îl fac rău. Totuși, distribuția anterioară nefiresc poate deveni principalul motiv pentru scăderea clasamentului și scăderea traficului.
  • Aproximativ 20% din backlink-urile ar trebui să provină din resurse irelevante. În acest fel, va arăta mai natural decât un profil de backlink cu 100% link-uri ideale și adecvate.
  • Site-uri / nu link-uri la nivel de site-ul.

Acești pași ușor de urmat sunt potriviți pentru orice site web. Deci, folosiți-le la maxim pentru clasamentele mai mari și pentru traficul intensificat!

Nu aveți timp să gestionați problemele SEO ale site-ului dvs. web, dar totuși doriți să fiți sigur că sunteți pe partea dreaptă a site-ului dvs. de SEO? Bazați-vă pe experții noștri SEO!

Nu uitați să vă împărtășiți poveștile despre accesarea Google Top 10 în comentariile de mai jos sau dacă aveți probleme cu obținerea Top 10, întrebați-ne întrebările de mai jos și vă vom ajuta cu plăcere. Am aprecia foarte mult dacă vă place și împărtășiți acest ghid prietenilor și colegilor! Vă mulțumim pentru timpul și acțiunile dvs.

Source: https://www.linksmanagement.com/how_to_get_ranked_top_10_on_google/

Tags:

Abonamentele SEO:

Bronz minimal de la 200 Euro (2 ore/luna) 

Silver minimal de la 350 Euro ( 4 ore/luna). *Se ofera factura si contract pe minim 6 luni, nu sunt platitor de TVA.

Web design, realizare site pret:

Realizare site de prezentare 15 pagini cu contract suport 6 luni 700 Euro (15 ore)

Realizare site de prezentare si componenta catalog produse cu contract suport 6 luni 1800 Euro (25 ore)

Realizare site de prezentare si componenta magazin online cu contract suport 6 luni 2900 Euro (35 ore)

Ultimile proiecte

Primaria Hudesti Botosani,  Echipamente industriale pentru ¨sudura plastic¨, Scoala Postliceala "Christiana" Pitesti - Statie de betoane Try Grup cu ¨betoane¨, Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională al Inspecției Muncii Botosani,   DryveCom cu ¨mobilier¨ - Producator elemente de transmisii mecanice, frane de siguranta pentru ¨cuplaje elastice¨ Producator de lenjerie de pat si cearceafuri Bucuresti optimizare pentru ¨cearceafuri Bucuresti¨. Promvare servicii de curatenie Constanta - Mio Cleaning Curatenie la domiciliu Contanta - Finantare fotovoltaice prin programul Casa Verde - panouri fotovoltaice

| Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |